Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość iga

Dowiedziałam sie o zdradzie

Polecane posty

Gość iga

Jestem z facetem pare miesięcy, teraz dopiero się dowiedziałam, że zdradza mnie z poprzednią dziewczyną, na kazdym kroku przyprawia mi rogi i co wiecej nawet jego tatuś i koledzy o tym doskonale wiedzieli. Ja mam dziecko, córkę, ale to nie jego dziecko. Mam je z chłopakiem , który mnie porzucił jak dowiedział się o ciąży. Co robic teraz kiedy wiem o jego regularnych zdradach i o tym, że do niej lata od jakiegoś czasu? Zdążył juz sie zżyć z moją córką a ona z nim więc jak mamy sie rozstać ?  ona mówi do niego tato a ten zamiast byc nam wierny to bzyka byłą i cały świat o tym wie a ja dowiedziałam się jako ostatnia! Czuję sie upokorzona przez wszystkich.

Przewalone a ile jesteście razem? I czy to Ty go zdobywalas czy on Ciebie? Ja mam popieprzona sytuacje też bo facet rozwodzi się z żoną i zamierzamy być razem , mają oni dziecko,jednak boję się strasznie że będąc razem on do niej wróci , ulegnie jej... Bo będą mieć stały kontakt przez dziecko... Tak to już jest nie da się mieć nikogo na własność a eks kobiety i eks faceci to mega zagrożenie zawsze 😞 wspolczuje Ci upokorzenia że wszyscy o tym wiedzą wiesz co ja Ci radzę kopnąć go w dupę wiem że łatwo mówić ale nie pozwól się tak traktowac

Gość Mil
6 minut temu, zaburzony_kotek napisał:

facet rozwodzi się z żoną i zamierzamy być razem

eks kobiety i eks faceci to mega zagrożenie zawsze

Nie widzisz pewnej niekonsekwencji w swojej wypowiedzi? W tym przypadku to zagrożeniem chyba byłaś ty skoro ktoś się rozwodzi z twojego powodu ;)

1 minutę temu, Gość Mil napisał:

Nie widzisz pewnej niekonsekwencji w swojej wypowiedzi? W tym przypadku to zagrożeniem chyba byłaś ty skoro ktoś się rozwodzi z twojego powodu 😉

No tak tylko wiesz sytuacja ma się tak że on o mnie ubiegał, chciał się spotykać,zaczal zaczepiać itp. to było silne nie umiałam odmówić ,ale jesli chodzi o mnie to sama bym w życiu nie zaczęła go jakoś zaczepiać. Czyli gdyby nie to że mu tak zależało żeby mnie poznać to dziś byśmy się po prostu nie znali. A jego żona mi zasugerowała to co napisałam wcześniej,czyli to że co ja zrobię gdy pojawi się taka sytuacja że on będzie chciał do niej wrócić/ulegnie jej itp. (po części to rozumiem, miałaby wtedy mega satysfakcję z takiej "zemsty")

Gość iga
14 minut temu, zaburzony_kotek napisał:

Przewalone a ile jesteście razem? I czy to Ty go zdobywalas czy on Ciebie? Ja mam popieprzona sytuacje też bo facet rozwodzi się z żoną i zamierzamy być razem , mają oni dziecko,jednak boję się strasznie że będąc razem on do niej wróci , ulegnie jej... Bo będą mieć stały kontakt przez dziecko... Tak to już jest nie da się mieć nikogo na własność a eks kobiety i eks faceci to mega zagrożenie zawsze 😞 wspolczuje Ci upokorzenia że wszyscy o tym wiedzą wiesz co ja Ci radzę kopnąć go w dupę wiem że łatwo mówić ale nie pozwól się tak traktowac

wiesz co to było tak, ze oni byli razem kilka lat, ona nawet była z nim w ciąży,ale poroniła, oni sie rozstali w czerwcu, ona go zostawiła i on od razu sie mną pocieszył...tylko okazało sie, ze przez ten cały czas bardzo sie nią interesował, szukał do niej kontaktu, dzwonił, obserwował aż zaczął mnie zdradzać, to sie zaczęło jakoś w październiku :(  to jest straszne, że naprawde każdy o tym wiedział tylko nie ja! każdy wiedział, że sie z nią spotyka, że do niej chodzi, ze z nią sypia i nikt mi nic nie powiedzial....

1 minutę temu, Gość iga napisał:

wiesz co to było tak, ze oni byli razem kilka lat, ona nawet była z nim w ciąży,ale poroniła, oni sie rozstali w czerwcu, ona go zostawiła i on od razu sie mną pocieszył...tylko okazało sie, ze przez ten cały czas bardzo sie nią interesował, szukał do niej kontaktu, dzwonił, obserwował aż zaczął mnie zdradzać, to sie zaczęło jakoś w październiku 😞 to jest straszne, że naprawde każdy o tym wiedział tylko nie ja! każdy wiedział, że sie z nią spotyka, że do niej chodzi, ze z nią sypia i nikt mi nic nie powiedzial...

I tu właśnie sedno-ona go zostawiła, czyli jego uczucia do niej nie wygasły, podświadomie chciał z nią być robiąc takie rzeczy jak szukanie kontaktu itp. wspolczuje Ci to okropne uczucie czuć się jak pocieszenie też tak kiedyś się czułam masakra musisz to skończyć bo to się nie zmieni, on do Ciebie nie nabierze szacunku... Poznasz kogoś fajnego tylko nie szukaj na siłę bo najpierw musisz się wyleczyć z niego. Inaczej skrzywdzisz kogoś podobnie jak Ty zostałaś skrzywdzona. Nie można być z kimś w realu ,myślami będąc z kimś innym-tak jak to zrobił ten twój facet 😕

Gość iga
2 minuty temu, zaburzony_kotek napisał:

I tu właśnie sedno-ona go zostawiła, czyli jego uczucia do niej nie wygasły, podświadomie chciał z nią być robiąc takie rzeczy jak szukanie kontaktu itp. wspolczuje Ci to okropne uczucie czuć się jak pocieszenie też tak kiedyś się czułam masakra musisz to skończyć bo to się nie zmieni, on do Ciebie nie nabierze szacunku... Poznasz kogoś fajnego tylko nie szukaj na siłę bo najpierw musisz się wyleczyć z niego. Inaczej skrzywdzisz kogoś podobnie jak Ty zostałaś skrzywdzona. Nie można być z kimś w realu ,myślami będąc z kimś innym-tak jak to zrobił ten twój facet 😕

On ostatnio był za granicą w pracy i wyszło teraz na jaw , ze kiedy tam był ona tam pojechała do niego na jego prośbe....! rozumiesz?była tam z nim i znowu mnie z nią zdradził ;( tylko dlaczego sie wypierał cały czas i nie chciał powiedziec prawdy? chodzi mu o moją córke? dlaczego to robił cały czas?  wiem, że on bardzo chciał miec z nią dziecko przed tym jak ona go zostawiła. Dlaczego postanowił mnie z nią zdradzac na oczach wszystkich? nie zasłużyłam na takie upokorzenie z jego strony. Co z moim dzieckiem? Widziałam w jego tel , ze pisał z jej przyjaciółką, że ona (czyli ta jego była ) wcale go nie obchodzi...to dlaczego tak pisał? to po co ją sprowadzał do siebie za granice za moimi plecami? po co te ich spotkania i ta jego zazdrość o nią ? nic z tego nie rozumiem juz

12 minut temu, Gość iga napisał:

On ostatnio był za granicą w pracy i wyszło teraz na jaw , ze kiedy tam był ona tam pojechała do niego na jego prośbe....! rozumiesz?była tam z nim i znowu mnie z nią zdradził ;( tylko dlaczego sie wypierał cały czas i nie chciał powiedziec prawdy? chodzi mu o moją córke? dlaczego to robił cały czas?  wiem, że on bardzo chciał miec z nią dziecko przed tym jak ona go zostawiła. Dlaczego postanowił mnie z nią zdradzac na oczach wszystkich? nie zasłużyłam na takie upokorzenie z jego strony. Co z moim dzieckiem? Widziałam w jego tel , ze pisał z jej przyjaciółką, że ona (czyli ta jego była ) wcale go nie obchodzi...to dlaczego tak pisał? to po co ją sprowadzał do siebie za granice za moimi plecami? po co te ich spotkania i ta jego zazdrość o nią ? nic z tego nie rozumiem juz

Powiem Ci że pogmatwane to wszystko na maksa , a kocha twoja córkę?? Bardzo się dogadują?? Może tu właśnie też jest ten problem ze poczuł się jak ojciec , w poprzednim związku nie miał takiej możliwości. Przywiązał się do was, to jest pewne. Cóż, nikt tego nie wie co dokładnie między nimi było, o co tak naprawdę poszło że doszło do rozstania (skoro tak Cię oszukiwał to w tej kwestii rozwniez nie miałby oporów). Wiesz, on ma teraz można powiedzieć wszystko co chcial- ją, Ciebie i Twoje dziecko. Być może ona nie może być w ciąży/nie chce, to w niej mu nie pasuje więc ma Ciebie - i Twoja córkę. Więc dwie pieczenie na jednym ogniu. Nie dawaj mu tej satysfakcji,olej go i koniec. Bo inaczrj wykończy Cię nerwowo i psychicznie... Tym że wszyscy wiedzą aż tak się nie przejmuj bo tak naprawdę ty przecież nic złego nie zrobiłaś, on jest dupkiem i to on ma się wstydzić. 

Gość iga
1 minutę temu, zaburzony_kotek napisał:

Powiem Ci że pogmatwane to wszystko na maksa , a kocha twoja córkę?? Bardzo się dogadują?? Może tu właśnie też jest ten problem ze poczuł się jak ojciec , w poprzednim związku nie miał takiej możliwości. Przywiązał się do was, to jest pewne. Cóż, nikt tego nie wie co dokładnie między nimi było, o co tak naprawdę poszło że doszło do rozstania (skoro tak Cię oszukiwał to w tej kwestii rozwniez nie miałby oporów). Wiesz, on ma teraz można powiedzieć wszystko co chcial- ją, Ciebie i Twoje dziecko. Być może ona nie może być w ciąży/nie chce, to w niej mu nie pasuje więc ma Ciebie - i Twoja córkę. Więc dwie pieczenie na jednym ogniu. Nie dawaj mu tej satysfakcji,olej go i koniec. Bo inaczrj wykończy Cię nerwowo i psychicznie... Tym że wszyscy wiedzą aż tak się nie przejmuj bo tak naprawdę ty przecież nic złego nie zrobiłaś, on jest dupkiem i to on ma się wstydzić. 

On kocha moją córkę i ona jego. Tamta rok temu była z nim w ciąży , stracili dziecko, ale ona moze wiec następne, on nawet bardzo chciał z nią miec dziecko ale jakos nie zdążyli bo go zostawiła i szybko tego załowała , ale on juz jej powiedział, że jest ze mną. Boje sie, ze on sie nigdy od niej nie uwolni, jest z nią tak związany, ze nawet nie potrafi zapomniec i sam sie ładuje w ten żałosny romans. Jak mu nie wstyd było wracać do nas do domu po tym jak za granicą mnie z nią zdradzał? Oleje go i co zrobie sama z córką ? Już jej ojciec nas kiedys zostawił jak sie dowiedział o ciąży i teraz mam znowu ją narazić na to ze porzuci ją człowiek do którego mówi tato?

Gość iga

napisze jeszcze o samym początku tego wszystkiego : próbowałam z nim byc jeszcze w marcu tego roku, ale on stwierdzil, ze ma dziewczyne, którą kocha i chce z nią byc, zaraz po tym wyjechał za granice, nie kontaktował sie ze mną w tym czasie, raz do niego zadzowniam jak miał wracac to powiedział własnie ze on chce miec z nią dziecko i ze wraca do Polski, dwa tygodnie po powrocie ja juz z nim byłam bo ona go zostawiła....tylko ze on przy pierwszej okazji juz do niej poleciał i mnie zdradził

Gość magda222
20 minut temu, Gość iga napisał:

napisze jeszcze o samym początku tego wszystkiego : próbowałam z nim byc jeszcze w marcu tego roku, ale on stwierdzil, ze ma dziewczyne, którą kocha i chce z nią byc, zaraz po tym wyjechał za granice, nie kontaktował sie ze mną w tym czasie, raz do niego zadzowniam jak miał wracac to powiedział własnie ze on chce miec z nią dziecko i ze wraca do Polski, dwa tygodnie po powrocie ja juz z nim byłam bo ona go zostawiła....tylko ze on przy pierwszej okazji juz do niej poleciał i mnie zdradził

dlaczego w to weszłas?

Gość Gość
21 minut temu, Gość iga napisał:

Ja pier... E koleś od dawna kochal i nadal kocha swoją była  nietrudno to wywnioskowac a Ty zrobiłaś z siebie zapchajdziure która on się pocieszal gdy tamta go olała. Teraz Cie ciągle zdradza a Ty nie zostawisz go bo usprawiedliwiasz to przywiązaniem córki do niego. Zero honoru i szacunku do siebie, gratuluję amebo umysłowa! 

Gość iga
11 minut temu, Gość Gość napisał:

Ja pier... E koleś od dawna kochal i nadal kocha swoją była  nietrudno to wywnioskowac a Ty zrobiłaś z siebie zapchajdziure która on się pocieszal gdy tamta go olała. Teraz Cie ciągle zdradza a Ty nie zostawisz go bo usprawiedliwiasz to przywiązaniem córki do niego. Zero honoru i szacunku do siebie, gratuluję amebo umysłowa! 

to niby dlaczego dzis napisał jej przyjaciółce , ze ona dla niego nie istnieje? no nie wmówicie mi chyba, ze z zemsty bo ona mu powiedziała ponoć specjalnie, ze jest tylko jej przyjacielem i ze kogos ma jak ją o to zapytał, z resztą nie powinno go obchodzic czy ona kogos ma czy nie, to jej sprawa, a on ma teraz rodzine ze mną ;)

na pewno on więcej mnie z nią nie zdradzi

Gość marek
6 minut temu, Gość iga napisał:

to niby dlaczego dzis napisał jej przyjaciółce , ze ona dla niego nie istnieje? no nie wmówicie mi chyba, ze z zemsty bo ona mu powiedziała ponoć specjalnie, ze jest tylko jej przyjacielem i ze kogos ma jak ją o to zapytał, z resztą nie powinno go obchodzic czy ona kogos ma czy nie, to jej sprawa, a on ma teraz rodzine ze mną ;)

na pewno on więcej mnie z nią nie zdradzi

Ale chwila, od kiedy on cie zdradza? wcześniej niczego nie zauważyłaś?  nie domysliłaś sie? 

Gość Gość

Haha co za idiotka bez honoru. Uświadom sobie ze on nadal kocha była! Nawet Jak ci to powie to pewnie i tak nie dasz mu odejść. Widać że Ty z tych desperatek-bluszczy bez godności. 

Gość iga
Przed chwilą, Gość Gość napisał:

Haha co za idiotka bez honoru. Uświadom sobie ze on nadal kocha była! Nawet Jak ci to powie to pewnie i tak nie dasz mu odejść. Widać że Ty z tych desperatek-bluszczy bez godności. 

kocha byłą? to dlaczego jest nadal ze mną? to z byłą pewnie dla niego jest tylko seks i nic więcej

Gość iga
5 minut temu, Gość marek napisał:

Ale chwila, od kiedy on cie zdradza? wcześniej niczego nie zauważyłaś?  nie domysliłaś sie? 

zdradza mnie od pazdziernika...niby często gdzies znikał na noce, wracał rano, ale mówiłam sobie, że na pewno mnie nie zdradza, nawet ktos do mnie napisał niedawno, ze on z nią sypia , ze ona była u niego za granicą na jego prośbe , na początku sie załamałam, ale on zaprzeczył kategorycznie i wszyscy zaprzeczyli, jednak ja juz sama odkryłam , ze to wszystko jest prawda

Gość marek
10 minut temu, Gość iga napisał:

zdradza mnie od pazdziernika...niby często gdzies znikał na noce, wracał rano, ale mówiłam sobie, że na pewno mnie nie zdradza, nawet ktos do mnie napisał niedawno, ze on z nią sypia , ze ona była u niego za granicą na jego prośbe , na początku sie załamałam, ale on zaprzeczył kategorycznie i wszyscy zaprzeczyli, jednak ja juz sama odkryłam , ze to wszystko jest prawda

aha czyli dowiedziałas sie o tym od osoby trzeciej, nie uwierzylas w to az w koncu sama sie przekonalas i co teraz udajesz ze to nie jest prawda? Czy ja dobrze rozumiem?

Gość ale

Szanuj siebie wtedy inni tez będą Cie szanowac  -- zastanow sie nad tym 

Gość iga
4 minuty temu, Gość ale napisał:

Szanuj siebie wtedy inni tez będą Cie szanowac  -- zastanow sie nad tym 

to ona sie nie szanuje, ze wchodzi miedzy naszą rodzine i przy okazji jemu do łóżka

Gość Duszek
28 minut temu, Gość iga napisał:

to ona sie nie szanuje, ze wchodzi miedzy naszą rodzine i przy okazji jemu do łóżka

Iga śpisz czy chcesz pogadać?

Gość Duszek

Troche skąplikowana twoja Historia wiec nie słuchaj hejtów bo jak widać z wypowiedzi to ty jesteś ta zła

zamiast ci doradzić coś to Ciebie oceniają Ciebie Kobiete matke która chce mieć normalną rodzine

napisz obojetne20@poczta.fm   pogadamy

Gość iga
8 godzin temu, Gość Duszek napisał:

Iga śpisz czy chcesz pogadać?

dopiero wstałam i chce pogadac

Gość jego stary

Bzyknij mu starego 😉

Gość iga
16 minut temu, Gość jego stary napisał:

Bzyknij mu starego 😉

xd wyobraz sobie, ze juz go zdradzilam ale jego to malo obchodzi

Gość Duszek
1 godzinę temu, Gość iga napisał:

dopiero wstałam i chce pogadac

obojetne20@poczta.fm     Napisz pogadamy

Gość iga
12 minut temu, Gość Duszek napisał:

obojetne20@poczta.fm     Napisz pogadamy

:)

Gość Duszek
Przed chwilą, Gość iga napisał:

:)

:)   tylko wmiare szybko bo ide z kąpa tam ci podam jakiś inny namiar

Gość iga
1 minutę temu, Gość Duszek napisał:

:)   tylko wmiare szybko bo ide z kąpa tam ci podam jakiś inny namiar

napisalam pare minut temu

Gość Duszek

nie mam nic ;(   

obojetne20@poczta.fm        a poprawnie wpisałaś?