Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość qqqq

mogłabym to robić cały dzień

Polecane posty

Gość qqqq

długi staż związku, partner przestał mnie podniecać przez to że dochodzi w 5min poza tym odbywa sie przez to coraz rzadziej. No czasem są wyjątki np po alkoholu ale to i tak dla mnie zbyt mało. Z wiekiem pragnę seksu coraz więcej a mam go coraz mniej, dodam że przez to muszę się masturbować niemal codziennie

Gość Gość

tzn, że mogłabyś się masturbowac caly dzień? :classic_cool:

Ile masz lat? Nie wszystkie mają na nazwisko Potrzebowska i pipki łajdaczki ha ha ha.

Gość Gość

Skoro "dlugi staz zwiążku" to chyba mozna lekko liczyc zwiazek jakies 10+... niech sie ozenila jak miala min. 20... co najmniej 30-35.

A mysle ze kolo 40i wyzej.

Gość Kawa?

Z konstytucją jesteś ja ci w tym pomoga

Gość Gość
1 godzinę temu, Evka samo zło napisał:

Dałabym między 65 a 70 😄

oj tam oj tam :classic_biggrin:

mówisz ze w tym wieku jeszcze moze tak cisnąć? :classic_ninja:

Gość Qqqq

26 lat. 8 lat związku. Masturbowac cały dzień? Wykorzystuje ją jedynie do zaspokojenia potrzeb a nie w celu calodniowej przyjemności 

1 godzinę temu, Gość Gość napisał:

Skoro "dlugi staz zwiążku" to chyba mozna lekko liczyc zwiazek jakies 10+... niech sie ozenila jak miala min. 20... co najmniej 30-35.

A mysle ze kolo 40i wyzej.

Mówisz ożeniła się?? Ty kiedy wyszedłeś za mąż??

Gość Gość
2 godziny temu, Gość qqqq napisał:

Z wiekiem pragnę seksu coraz więcej a mam go coraz mniej, dodam że przez to muszę się masturbować niemal codziennie

hmm... i co zamierzasz z tym zrobić?

Gość Gość
Przed chwilą, Kalisz napisał:

Mówisz ożeniła się?? Ty kiedy wyszedłeś za mąż??

E tam. Polska jezyk - trudna jezyk. Czepiasz sie. 😄

W angielskim masz "got married" i nie ma problemu, wlasnie dlatego zawojowal swiat bo jest prosty i skuteczny a nie przekombinowany.

2 minuty temu, Gość Gość napisał:

E tam. Polska jezyk - trudna jezyk. Czepiasz sie. 😄

W angielskim masz "got married" i nie ma problemu, wlasnie dlatego zawojowal swiat bo jest prosty i skuteczny a nie przekombinowany.

Oj tam, tak tylko pytam 😉 czyś nie obojniak XD

Gość Gość

chyba tylko jednego tu widzialem ostatnio :classic_cool: jakis topik chyba zalozyl (o ile to nie prowo)... ale nie offtopujmy.

Gość gośćR

mam kochankę ona by też mogła cały czas jak tylko się widzimy od razu musi być seks w samochodzie w przymierzalni w galerii  u niej w pracy zawsze chce a jak spotykamy się typowo na seks to potrafi kilka godzin bez przerwy i to wszystkie rodzaje seksu jest po prostu nie zaspokojona

Gość qqqq
3 godziny temu, Gość Gość napisał:

hmm... i co zamierzasz z tym zrobić?

Sama nie wiem, dlatego napisałam 😕

Gość qqqq
17 minut temu, Gość gośćR napisał:

mam kochankę ona by też mogła cały czas jak tylko się widzimy od razu musi być seks w samochodzie w przymierzalni w galerii  u niej w pracy zawsze chce a jak spotykamy się typowo na seks to potrafi kilka godzin bez przerwy i to wszystkie rodzaje seksu jest po prostu nie zaspokojona

Łooo elegancko. Pozazdrościć 

Gość the Troll
35 minut temu, Gość gośćR napisał:

Congrats  :classic_cool:  gdzie takie sztuk szukac? 🙂

Chociaz to porafi byc uciazliwe, czlowiek chcialby czasem pogadac jak człowiek a tu od razu inne wargi przemawiają. :classic_cool:

Gość Gość z Brytanii
3 godziny temu, Gość qqqq napisał:

Sama nie wiem, dlatego napisałam 😕

Wielu tu na pewno będzie chętnych podać Ci pomocną dłoń. ;] 

Gość Gość
2 godziny temu, Gość Gość z Brytanii napisał:

Wielu tu na pewno będzie chętnych podać Ci pomocną dłoń. ;] 

Sam bym to zrobił :classic_cool: gdyby nie to, ze 1) nie bardzo rozwiąze to problem, 2) sam nie bardzo mam czas na zdalne podniety : >

Gość gosc12313

Witaj Autorko, gdzie szukać takich kobiet jak Ty...? Chętnie Ci pomogę, najchętniej w realu. Napisz @ gosc12313@wp.pl

Gość qqqq
3 godziny temu, Gość gosc12313 napisał:

Witaj Autorko, gdzie szukać takich kobiet jak Ty...? Chętnie Ci pomogę, najchętniej w realu. Napisz @ gosc12313@wp.pl

witaj. Jakoś mało interesuje mnie seks z kimś nieznanym. Poza tym znając życie i tak mieszkamy zbyt daleko od siebie 

Gość Skryss

skryss@interia.pl 

Napisz 🙂 pogadamy może się dogadamy. Warto spróbować 🙂

Gość Abc

Poszukaj może takiej pracy zrealizujesz się zarobisz sporo cały dzień przyjemności jeszcze tobie zapłacą wilk syty i owca cała będzie 

Gość Gość
21 godzin temu, Gość Abc napisał:

Poszukaj może takiej pracy zrealizujesz się zarobisz sporo cały dzień przyjemności jeszcze tobie zapłacą wilk syty i owca cała będzie 

bo kobieta udostepnia seks tylko za pieniadze. taka jest tutejsza wykładnia. Brawo :classic_wacko::classic_wacko:

przypominam, ze taki proceder ma okreslona nazwę, i nie dziwie sie ze nie cieszy sie szacunkiem. bo niby po co placic za cos, co my dajemy za darmo? Chodzi przeciez o przyjemnosc. Aha, zapomnialem, kobiety przy seksie cierpią.

w takim razie za niedługo wystawiam ogłoszenie ze wynajmę sie jako mąż do wynajęcia. Bede przekonujaco udawał milosc i oddanie za nie mniej niz 10K miesiecznie (prostytutki czy laski na kamerkach tyle wyciagają, dlaczego mam byc gorszy?)

Jak sama twierdzisz, kazdy musi zaplacic za swój towar, a monogamistek tu az nadmiar, ktoras moze sie skusi 🤣

Gość abc

za darmo mysle, ze wiecej chetnych panow sie znajdzie. a tak swoja droga mozna wynajac meza. wiec mozesz probowac jako maz swoich sil 

Gość Gość

no wlasnie. przeciez to tylko praca, zupelnie jak seks. :classic_cool:

przy okazji, proste tytki i te na kamerkach robią tylko za dnia, a mezem będac, bede musial byc pewnie 24/7. wiec stawka jeszcze wzrosnie - godzinowka musi sie zgadzac.