Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Jxev

Rodzaje pochw

Polecane posty

Gość Jxev

Witam! Mam 30 lat i zawsze miałem kobiety z bułeczkami a teraz poznałem kobietę z motylkiem (tak napisala). Moje pytanie jest takie kiedy pojawia się "motylek" tzn czy mają kobiety od urodzenia czy po stosunku "robi" się motylek jak to jest??? 

Gość gość

ma taką z jaką się urodzi ja lubię wszystkie

Gość Jyfd

Sam jestem ciekawy 

Gość Lilka

nieprawdą jest to co napisałeś że ma się taką z jaką się urodzi ja do 13 roku życia miałam tzw bułeczkę obecnie mam motylka ponieważ wargi mniejsze zaczęły mi rosnąć po tym okresie

Gość Wiesniak.pl

A o co chodzi wogole kur

Gość gość

Autorze nie napiszę o Twoim wykształceniu bo musiałbym bluzgać 🙂 Jako ginekolog amator Twój poziom poniżej zera ! Ludzie !!!! w dobie internetu kiedy można znaleźć każdą informację takiemu  czemuś się nie chce ! Masz 30 lat, a poziom wiedzy 4 klasa podstawówki !  Rozróżniasz co to jest pochwa, a wargi sromowe ? 

Dziewczyny !  przykro tak, że takie matoły jeszcze istnieją. Przepraszam w jego imieniu 😞

Gość gość

to musi być prowokacja bo nie chce mi się wierzyć że gość jest tak głupi !

Gość Lolek

Miał kilka kobiet  😀 Wierzymy że Ho Ho. 

Gość sdad

Pewnie jakiś prawiczek z małym pindolem 😛

Patrz na usta, jak ma szerokie od ucha do ucha, to wiadomo że jest szeroko- piczna, piczkę ma jak śledź ha ha ha.

Gość sdad

koolejny dzieciak z małym fiutkiem?

Gość hahah

Z tymi ustami to zero prawdy! Patrzy sie wylacznie na palce (u facetow tez). Dlatego dobrze jak kobieta ma delitaktne "waskie palce" a fecet duze i dosc grube (mniam). Szeroki usmiech nie ma nic do tego (cos o tym wiem).

Motylek i buleczka- dobre. Ale pochwa to jest to gdzie sie wklada paluszki,a Ty piszesz o zewnetrznych narzadach plciowych czyli fachowo SROMIE o wargach sromowych wiekdzych ktore przykrywaja mnijesze( i masz buleczke haha) albo mniejsze wystaja poza wieksze (i jest motylek).

Gość Gość

Od sexu , lizania i jak facet lubi ssać te wargi to one rosną i sie wyciągają. Moja zona miła bardzo male a teraz wiszą na kilka cm . Najgorsze jest to ze zaklejaja cipke i trzeba rozchylac palcami zeby włożyć penisa .

Gość Bułka

Jak wsadzić nie możesz bo owijają się w koło fiuta... To już są firanki, albo skrzydła nietoperza, a nie motylek. Swoją drogą wolę bułkę, lepiej wygląda i nie ma problemów z przyjęciem rogala

Gość Mineciark

ooooooo tak mniamuśne są takie wareczki motylice

Gość Gusta

Taaa... a Po wszystkim ospermione obwisłe wary wyglądają niczym pysk wściekłego buldoga, bleee.

Duże cycki po latach tracą jędrność i spływają pod pachy, albo wiszą nienaturalnie na wysokości pępka

Ale jak się pa pociąg do 70tek...

Gość margaryna
13 godzin temu, Gość gość napisał:

Autorze nie napiszę o Twoim wykształceniu bo musiałbym bluzgać 🙂 Jako ginekolog amator Twój poziom poniżej zera ! Ludzie !!!! w dobie internetu kiedy można znaleźć każdą informację takiemu  czemuś się nie chce ! Masz 30 lat, a poziom wiedzy 4 klasa podstawówki !  Rozróżniasz co to jest pochwa, a wargi sromowe ? 

Dziewczyny !  przykro tak, że takie matoły jeszcze istnieją. Przepraszam w jego imieniu 😞

i pomyśl, że to jeszcze bzyka! ojacierpiedolę.