Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jak wyżej

czy kobiety zwracają uwagę na męskie tyłki?

Polecane posty

Gość jak wyżej

dziś w pracy taka jedna liderka zmolestowała jednego z pracowników mówiąc mu, że fajnie wygląda jego tyłek w tych nowych spodniach i go klepnęła w du'pę...

stąd moje pytanie, czy ona tylko tak ma czy większość kobiet też?

Gość Gość

Nie wiem czy większość. Zależy w jakiej sytuacji bo dupy i tak nie widać tak naprawdę chyba że chłop nosi obcisłe spodnie mocno. 

Gość ...

chyba częściej zerkają na krocze.

Gość gość

Po pierwsze jest kretynką bez kultury, po drugie to nie bardzo.

Gość Gość

WRaczej to są wasze pobożne życzenia bo kobiety wola twarz a nie wasze krocze. Przynajmniej na początku. 

Gość jak wyżej
Przed chwilą, Gość Gość napisał:

WRaczej to są wasze pobożne życzenia bo kobiety wola twarz a nie wasze krocze. Przynajmniej na początku. 

to czemu liderka klepie go w du'pę?

Gość Gość

Bo są kobiety o taborety. Czemu wy zawsze za przykład jakaś patologie kobieca wybieracie? 

Gość Małgoś
11 minut temu, Gość jak wyżej napisał:

dziś w pracy taka jedna liderka zmolestowała jednego z pracowników mówiąc mu, że fajnie wygląda jego tyłek w tych nowych spodniach i go klepnęła w du'pę...

stąd moje pytanie, czy ona tylko tak ma czy większość kobiet też?

Wiele kobiet tak ma. Kobiety lubują się w męskich ciałach, w tym właśnie w pośladkach.

Podnieca ich kształt i to jak falują w różnych konfiguracjach - jeśli wiesz co mam na myśli. ; ) Smagnąć, klepnąć czy ucisnąć męskie pośladki jest szalenie pobudzające wyobraźnię i uważam, że Twoja koleżanka ma taki oto fetysz. Pośladkowo - biodrowy. ; )

Gość dddddddddd

Nie wiem, ale ja zwracam uwagę na męskie tyłki. Gość piszący o kroczu chyba jest mężczyzną. Choć OK, po tyłku czasami też.

I owszem panowie, lepiej mieć jędrne pośladki. Patrzcie jak wyglądają tancerze w balecie - ideał.

Gość Halo

Bo może jest nie wyzyta. Ja osobiście nie zwracam uwagi. Moja uwagę przykuwają ramiona i klaty. Oraz całokształt musi mieć to coś nie musi być bardzo przystojny czy model 😁. Jak ładne to i oko poleci. A w lecie czasem jest na co popatrzeć bo mieszkam niedaleko plaży. Ale do głowy mi by nie przyszło znajomego czy nie znajomego poczymkolwiek klepac 😁

Gość TW Bolek
2 minuty temu, Gość dddddddddd napisał:

Nie wiem, ale ja zwracam uwagę na męskie tyłki. Gość piszący o kroczu chyba jest mężczyzną. Choć OK, po tyłku czasami też.

I owszem panowie, lepiej mieć jędrne pośladki. Patrzcie jak wyglądają tancerze w balecie - ideał.

no dobra ale z żeńskiego punktu widzenia jaki jest sens lubowania się w tyłkach?

bo z męskiego taki, że w tym tyłku są dziurki w które się wkłada...

Gość Małgoś
3 minuty temu, Gość TW Bolek napisał:

no dobra ale z żeńskiego punktu widzenia jaki jest sens lubowania się w tyłkach?

Można je pieścić języczkiem, można całować ustami, można masować paluszkami i można również oplatać je udami. Męskie pośladki służą do ekscytacji... tzn. są kobiety, które szczytują dotykając męskich pośladków. Tak jak w przypadku mężczyzn - jednego jarają piersi i lubi tam tryskać, drugiego cipka a trzeciego stopy. Hulaj dusza Piekła nie ma.  :  P

Gość gość
51 minut temu, Gość Małgoś napisał:

Można je pieścić języczkiem, można całować ustami, można masować paluszkami i można również oplatać je udami. Męskie pośladki służą do ekscytacji... tzn. są kobiety, które szczytują dotykając męskich pośladków. Tak jak w przypadku mężczyzn - jednego jarają piersi i lubi tam tryskać, drugiego cipka a trzeciego stopy. Hulaj dusza Piekła nie ma.  :  P

psycholka🤔

Gość Full Oktan

fajna ta liderka też bym chciał taką liderke

Gość gosciu
5 minut temu, Gość Full Oktan napisał:

fajna ta liderka też bym chciał taką liderke

prostaczka, co komu

Gość ldkjhf
11 minut temu, Gość gość napisał:

psycholka🤔

czemu psycholka? ja bym chciał kobietę, która lubi moje ciało! 🙂

Gość gość
3 minuty temu, Gość ldkjhf napisał:

czemu psycholka? ja bym chciał kobietę, która lubi moje ciało! 🙂

ona tak chyba wszystkie meskie ciała lubi, powodzonka

Gość błękitnaa

Oczywiście,  że zwracają uwagę. 

Gość Gość

Męskie tyłki to największy dla kobiet fetysz obok męskich oczu czy dłoni. 

Gość gość

Ja mam sexowny więc oby zwracaly

Gość mój_mąz_ma_super_tyłek

Ja się oglądam tylko za dużymi tyłkami. Oczywiście z niesmakiem. Zgrabnych nie zauważam bo dla mnie są normalne.

Gość ONA

Od około roku większą uwagę zwracam na męskie pupy. Kręcą mnie, lubię sobie popatrzeć na panów w szczególności przy pracy fizycznej, poza pracą i w pracy.

A najlepsze jest to, że lubię tylko patrzeć jak się poruszają, ale jeżeli chodzi o samo pieszczenie tej części ciała, jak ktoś wcześniej napisał, to już nie.

Gość gość

Kolejna kłoda,

Gość Natali

Ja zwracam uwagę tylko na twarz a potem reszta np.czy na brzuch piwny bo teraz to plaga u facetów.

Gość do strego nieuświadominego
7 godzin temu, Gość TW Bolek napisał:

A taki, że ten tyłek ma mięśnie, które do czegoś są używane. A gej może się podniecać i twoją dziurką. Przecież masz. A może jakaś kobieta i chciałaby się tą dziurką gadżetem zabawić. Różne są kobiety. Ale skoro sam myślisz o analu, to bądź gotowy na anal w drugą stronę.

Gość cienkciong

najbardziej sie patrza na kotasa zawsze, wszystkie od 10rż wzwyż

Gość fdefre
7 minut temu, Gość do strego nieuświadominego napisał:

A taki, że ten tyłek ma mięśnie, które do czegoś są używane. A gej może się podniecać i twoją dziurką. Przecież masz. A może jakaś kobieta i chciałaby się tą dziurką gadżetem zabawić. Różne są kobiety. Ale skoro sam myślisz o analu, to bądź gotowy na anal w drugą stronę.

Hahaha 😄 kobiet, które chcą majstrować facetowi przy odbycie jest bardzo niewiele.

Gość ????

A chętny? Bo kobiet ktore chca zeby majsteowac przy ich odbycie jest bardzo niewiele.