Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gosc

Bzykal mnie inny nie maz

Polecane posty

Gość gosc

Bylam na paru dniowym wyjezdzie  integracyjnym z firmy. Na tym wyjezdzie byli przedstawiciele z innych firm.Na powitanie ognisko kielbasa no alkochol tez, towarzystwo troche sie rozluznilo i pomieszalo i tak obok mnie stanal facet bomba bardzo mi sie spodobal bardzo milo mi sie z nim rozmawialo na rozne tematy,coraz luzniej sie czulam, w pewnym momencie przytulilam sie do niego i  zarzyczylam sobie goracego calusa.Otrzymalam nastepny kieliszek oproznilam go i poprosilam o nastepny pamietam ze bardzo wesola bylam Goscie zaczeli sie rozchodzic Ja sie go zapytalam czy odprowadzi  mnie do pokoju.Pokoj otworzylam i do pokoju go zaprosilam. Poszlam do lazienki i wyszlam nago prosto przed nim  stanelam i sie go zapytalam czy wie co ja chce. Chwile pozniej spodnie oposcil i wtenczas ukazaka mi sie kielbasa jaka miedzy nogami wisiala, Momentalnie wytrzezwialam bo jak on mu stanie to mi sie dostanie bo bedzie duzo dluzszy od tego co moj maz ma Udawalam dzielna ale delikatnie mowiac troche sie wystraszylam. Na lozku sie na plecach polozylam nogiszeroko do gory podnioslam zeby mogl swobodnie wejsc wemnie, Gdy zaczal wchodzic we mnietylko sobie krzyklam i po sekundzie juz super bylo  bo to co uwielbiam sie zaczelo, a uwielbiam ostry sex i duzego kutasa. Moje oczekiwania sie spelnily jeszcze nigdy wczesniej tak ostro zaden mnie nie przeruchal jak on. Nastepne noce tez bylam przez niego przerznieta. Wymienilismy sobie nr. telefonow , a przy parzegnaniu jeszcze mu loda zrobilam i kutasa mu pocalowalam za jego bezbledna sprawnosc

Gość Abc

Chwalisz się czy żalisz 

Gość azaros

toty szmata jestes!!!

Gość Ściema

Drętwymi fantazjami zalatuje i nie umisz sklecić prostego zdania. 

Gość Lolek

Kur/wa wymyślcie wreszcie coś innego a nie tylko te szkolenia i wyjazdy integracyjne. To już jest nudne. 

Gość twój stary

i tak ci z pizdy śmierdzi.

Gość B I U

Moja żona też dała na imprezie firmowej zadz do mnie żebym przyjechał bo ma chcice dojechalem ale za późno była już po sex z kolegami 3 ja bzykolo byłem taki zły że zostawiłem ja tam i poszedłem do jej przyjaciółki bzykem ja cała noc 

Gość gość

Ona wyszła nago, a jemu WISI!!!!😂

Dopiero jak nogami zakryła ryja, to mu stanął 🤣

Gość Andrzej

Nic nie warta.. :classic_angry:

Gość Darek

Jeżeli było ci dobrze to w czym masz klopot. Cipka nie mydło i się nie wymydli. Prawda masz męża, ale i swoje potrzeby. Jemu rogi nie zaszkodzą, a ty sobie użyjesz.