Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Niewiem

Chciałbym uprawiać seks w ciele kobiety z facetem

Polecane posty

Gość Niewiem

Witam nie wiem czemu ale chciałbym być w żeńskim ciele i uprawiać seks z jakimś mezczyzna i poczuc jak to jest gdy ma się "wlozonego" penisa i poczuć go w buzi, sprobowac hiszpana, glebokie gardlo oraz poczuc jak robi mi minete... 

Własnie nie wiem dlaczego tak mi odwala

Ma ktoś podobny problem? 

Gość badacz

ja mam, ale nie uwazam tego za problem. 😄

raczej ciekawosc i punkt do porównan, zresztą zdarzalo mi się pisac z kobietami porównując wiele spraw. Mnie to akurat kręci, takie wczucie się w jej skórę i wiedza co ona czuje :classic_cool:

Gość ciampid
17 godzin temu, Gość Niewiem napisał:

Witam nie wiem czemu ale chciałbym być w żeńskim ciele i uprawiać seks z jakimś mezczyzna i poczuc jak to jest gdy ma się "wlozonego" penisa i poczuć go w buzi, sprobowac hiszpana, glebokie gardlo oraz poczuc jak robi mi minete... 

Własnie nie wiem dlaczego tak mi odwala

w dużym stopniu zapewne dlatego że to jest wygodne, kobieta w seksie może robic zero i czerpac satysfakcje - mężczyzna poprostu sprowadzony do roli żywego wibratora

Gość gość

Kobiety muszą udawać orgazmy właśnie przez takie ćwoki 

Gość tsjamsiej

muszą udawac bo im ktos każe 😄 - cwoki 😄

Gość badacz
1 godzinę temu, Gość badacz napisał:

ja mam, ale nie uwazam tego za problem. 😄

raczej ciekawosc i punkt do porównan, zresztą zdarzalo mi się pisac z kobietami porównując wiele spraw. Mnie to akurat kręci, takie wczucie się w jej skórę i wiedza co ona czuje :classic_cool:

Jeszcze tylko dodam, ze i tak w zasadzie nie do konca by ci to cos dało, bo wiele z ich czuje wiele rzeczy inaczej - ot, np jedna miała dosc niewrazliwe sutki, a kilka innych - bardzo.   Jedna nawet potrafiła "z nich" dojsc.

Nie wspomnę ze jedna nie miala nigdy orgazmu, a inna jak sie rozpedzila to 3 pod rząd. Jedne sie masturbują, inne nie... a na jeszcze inne dziala to tylko jak mysla o "tym jedynym".

Wiec wiesz, musialbys się wcielic w tak ok z 10 róznych, zeby miec jakies wzgledny ogląd co do calosci 😄 

Gość Niewiem

Szkoda, że jedynie co to można jako. Facet znaleźć geja i zrobic loda, glebokie gardlo i anala ew. Spust na ciało, walenie konia

Gość Ela

Seks i masaż  jest bardzo zdrowy dla ciała i umysłu, warto systematycznie się rozluźnić, zrelaksować i dostarczyć do mózgu więcej hormonów szczęścia.  🙂