Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mojatragedia

Rozkochał, omamił, wykorzystał

Polecane posty

Gość gość

staram w sensie ogólnie będac w związku, a widocznie byłam dla niego zapchajdziurą... no i tak sie czuję

Gość Bolo

No to skoro ty się starałaś a on wszystko olewał to o co masz pretensje? Od początku było wiadomo że nic z tego nie będzie. To ty na siłę weszłaś w ten związek.

Gość gość

widoczie udawał a ja się zaślepiłam, wyrachowany, pomyślałes o tym... nie sypiam z kims kogo mam zamiar olac ale trezba miec jakies refleksje i kontakt ze soba widocznie nie wszyscy tak mają

Gość Bolo

W takim razie też jestem złym facetem, też kiedyś spotkalem się kilka razy z taką panienką, stwierdziłem że mi nie odpowiada i zacząłem całkowicie olewać, powiedziałem jej że nic z tego nie będzie bo nie "iskrzy". I tak na siłę chciała się spotykać,  przyjechała, posprzątała chatę, zrobiła objad, dała tyłka i pojechała a ja miałem swoje życie, spotykałem się z innymi, jak akurat nie miałem co robić to pozwalałem jej przyjechać bo cały czas do mnie pisała. Przez 4 miesiące raz zadzwoniłem po pijaku bo potrzebne było "pogotowie sexualne", jak w końcu znalazłem super dziewczynę to uciołem kontakt, pewnie też pisała bzdury na jakimś forum.

Gość gość
4 godziny temu, Gość Bolo napisał:

W takim razie też jestem złym facetem, też kiedyś spotkalem się kilka razy z taką panienką, stwierdziłem że mi nie odpowiada i zacząłem całkowicie olewać, powiedziałem jej że nic z tego nie będzie bo nie "iskrzy". I tak na siłę chciała się spotykać,  przyjechała, posprzątała chatę, zrobiła objad, dała tyłka i pojechała a ja miałem swoje życie, spotykałem się z innymi, jak akurat nie miałem co robić to pozwalałem jej przyjechać bo cały czas do mnie pisała. Przez 4 miesiące raz zadzwoniłem po pijaku bo potrzebne było "pogotowie sexualne", jak w końcu znalazłem super dziewczynę to uciołem kontakt, pewnie też pisała bzdury na jakimś forum.

nie sprzątałam mu ani nie gotowałam ani nie zasypywałam smsami..

Gość narcyz

to był narcyz, pusty jak bęben w środku i wiecznie czujący się nie do końca wartościowy wykorzystujący ludzi po drodze do swoich celów, tu akurat dla podbicia ego, nie ma co płakać...niech się inna męczy