Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość żona40

czy moj maz mnie zdradzi?

Polecane posty

Gość żona40

Witajcie dziewczyny :)

Od jakiegoś czasu niepokoi mnie relacja mojego męża z jego studentka. Mamy po 40 lat i dwójke dzieci. On jest bardzo przystojnym facetem i podoba się kobietom. Dowiedzialam sie od pewnych osob, ze traktuje ja inaczej niz reszte, podobno zagaduje ja poza zajeciami, a raz zostal nawet dluzej w pracy, zeby jej pomoc, chociaz nie bylo to zwiazane z jego zajeciami. widzialam ta dziewczyne, ma urode w typie modelki i w dodatku nie wyglada na glupia. boje sie, ze ona moze cos od niego chciec i zagrazac naszej relacji. myslicie ze cos moze miedzy nimi byc? ze moze mnie z nia zdradzic? nie wiem co mam robic.... tak bardzo sie boje :(

Gość B...

Po pierwsze, drugie i ostatnie to kup kochance męza kwiaty... sama chyba wiesz że na siłę nic nie utrzymasz. JEśli tak jak twierdzisz dziewczyna jest mądra to mądra dziewczyna nie poleci na żonkosia. A mądry żonkoś będzie umiał się opanować. No nie wiem co ci radzić. Nie nad wszystkim mozemy zapanować. Duzo siły i spokoju. Jedyne co możesz zrobić to dbac o siebie i o swój stan. Może ktos z większym doświadczeniem się wypowie w materii. Na nie czychał taki jeden żonkoś, ale jeśli człowiek keiruje się w zyciu jakimiś zasadami to się z tego wybroni. Oni chyba mieli jakies problemy a że on w pracy leciał na mnie, żona się dowiedziała to i ak byłam ja ta najgorszą i tak, chociaż nic tak naprawdę nie zrobiłam, psychicznie tez to przeżyłam, bo ostatnią rzecza jaką bym chciała to pchac sie z buciorami w cudze życie, i dobrze żeby kochany mąż też miał świadomość tego co może wynikac z jego pląsów wokół panienki. Także zalecam dużo opanowania.

Gość Mgoś
14 minut temu, Gość żona40 napisał:

Witajcie dziewczyny 🙂

Od jakiegoś czasu niepokoi mnie relacja mojego męża z jego studentka. Mamy po 40 lat i dwójke dzieci. On jest bardzo przystojnym facetem i podoba się kobietom. Dowiedzialam sie od pewnych osob, ze traktuje ja inaczej niz reszte, podobno zagaduje ja poza zajeciami, a raz zostal nawet dluzej w pracy, zeby jej pomoc, chociaz nie bylo to zwiazane z jego zajeciami. widzialam ta dziewczyne, ma urode w typie modelki i w dodatku nie wyglada na glupia. boje sie, ze ona moze cos od niego chciec i zagrazac naszej relacji. myslicie ze cos moze miedzy nimi byc? ze moze mnie z nia zdradzic? nie wiem co mam robic.... tak bardzo sie boje 😞

To twój mąż coś od niej chce. A dokładniej mówiąc chce się w nią zagłębić. I nie mówię tutaj o jej umyśle. Zatem odpowiedź moja jest taka: tak, może z nią pójść na lewiznę.

Gość zona40

nie wiem jaka jest moralność tej dziewczyny, ale chyba oprócz tego że dobrze wyglada to jeszcze inteligentna i tego boje sie najbardziej, bo ona chyba nie tylko ma ladna buzke i boje sie ze on moze sie w niej zakochac, biorac pod uwage ze podobno rozmawial z nia o rzeczach niezwiazanych z zajeciami.... pytal ja o jej zainteresowania... a wiem ze on by raczej nie polecial tylko na ladna buzke. codziennie zastanawiam co on robi w pracy...

Gość deeeeebiiilleer
34 minuty temu, Gość żona40 napisał:

Witajcie dziewczyny :)

Od jakiegoś czasu niepokoi mnie relacja mojego męża z jego studentka. Mamy po 40 lat i dwójke dzieci. On jest bardzo przystojnym facetem i podoba się kobietom. Dowiedzialam sie od pewnych osob, ze traktuje ja inaczej niz reszte, podobno zagaduje ja poza zajeciami, a raz zostal nawet dluzej w pracy, zeby jej pomoc, chociaz nie bylo to zwiazane z jego zajeciami. widzialam ta dziewczyne, ma urode w typie modelki i w dodatku nie wyglada na glupia. boje sie, ze ona moze cos od niego chciec i zagrazac naszej relacji. myslicie ze cos moze miedzy nimi byc? ze moze mnie z nia zdradzic? nie wiem co mam robic.... tak bardzo sie boje :(

trzeba było nie brać przystojnego faceta który ma dobre stanowisko, teraz martw się, a ona ( lub inna ) go ci odbije na 300%, szykuj długopis do podpisania papierów o rozwód, baby to jednak DEBILE

Gość zona40

czyli uwazacie ze mam powody do zmartwien? 😞

Gość B...
2 minuty temu, Gość zona40 napisał:

nie wiem jaka jest moralność tej dziewczyny, ale chyba oprócz tego że dobrze wyglada to jeszcze inteligentna i tego boje sie najbardziej, bo ona chyba nie tylko ma ladna buzke i boje sie ze on moze sie w niej zakochac, biorac pod uwage ze podobno rozmawial z nia o rzeczach niezwiazanych z zajeciami.... pytal ja o jej zainteresowania... a wiem ze on by raczej nie polecial tylko na ladna buzke. codziennie zastanawiam co on robi w pracy...

Nie dorabiaj ideologii do jego niecnych planów i huci bo nie ma co. Zawsze się znajdzie jakaś lepsza od nas. Mądra dziewczyna nie wexmie się za kogoś w związku tyle w temacie. A mąż chyba powinien wiedzieć czym grożą jego łąjdactwa? Wie? No to jak wie to chyba jest dorosły i liczy się z konsekwencjami.

Gość Mgoś
5 minut temu, Gość zona40 napisał:

A moralność Twojego męża? Biedny bo wpadł w sidła złej? Jeśli obwiniasz to obwiniaj oboje a nie tylko dziewczynę, bo oni razem w jednych butach chodzą. 

Gość zona40

czyli tez uwazacie ze jego zainteresowanie nia jest dziwne? on jest typem introwertyka, wiem ze nie zartuje ze studentami, nie rozmawia z nimi poza zajeciami, a przy niej podobno zachowuje sie zupelnie inaczej..... 

Gość zona40

ja tej dziewczyny nie obwiniam, jesli on cos zrobi to bedzie jego wina przede wszystkim... ale nie wiem czy sobie wkrecam ze cos jest nie halo, czy faktycznie jest cos ni tak 😕

Gość zona40

moze powinnam go o nia zapytac?

Gość Myśliwi nie chodzą po polu

idziemy czy cię zdradził Najlepiej zapytaj jego

Gość Mgoś
2 minuty temu, Gość zona40 napisał:

moze powinnam go o nia zapytac?

Zapytaj chociaż i tak prawdy Ci nie powie.

Gość ona.

Kobieta lat 40, żona wykładowcy i zadaje takie naiwne pytanie jak jakaś małolata.. A może jednak małolata..

Zona40 brawo! Komunikacja to.podstawa w.zwiazku. po prostu zapytaj męża o tą studentkę. Obserwujgo czy kłamie, probuje.cos.ukryc. jesteś jego żona znasz go. Na pewno jesli cos kreci to będziesz widziała 

Gość Mgoś

99,99% towarzystwa kłamie. Z różnych powodów. Dla dla wybielenia się, dla zysku, dla zabawy, dla samego kłamania, etc. Światem rządzi manipulacja, kłamstwo, ruja i poróbstwo. Nic nie zrobisz.

Gość Mil

Powiedz mu tak niby mimochodem: przypominam ci ze masz zone i dzieci, lepiej to uszanuj zanim to stracisz. I nic wiecej nie mow, jak bedzie drazyl i dopytywal to tylko oschle odpowiadaj ze chcialas mu tylko przypomniec a swoje powody masz i zachowasz je dla siebie. Zasiejesz w nim ziarnko niepewnosci, zobaczysz ze sie wystraszy.

Gość zona40

juz kiedys probowalam go podpytywac o nia, to byl jakis obruszony ze go przepytuje... 

Gość Gość

Jeszcze mozesz dorzucic cos w stylu ze ludzie maja oczy, widza co nieco i plotkuja. Ale bez wdawania sie w szczegoly 😄 tylko tak zeby go nastraszyc i dac mu do myslenia.

Gość zona40

on zrobilby afere, gdybym cos takiego powiedziala i wyparlby sie wszystkeigo. wyatrczy ze o nia podpytalam, to juz byl rozdrazniony. chcialabym sie dowiedziec czy cos go z nia laczy, ale nie wiem jak to zrobic. zastanawialam sie czy z nim pogadac,ale z drugiej strony to glupi pomysl bo wiem jaka bedzie reakcja

Gość zona40

a ja nie mam tego co ona, jestem od niej 20 lat starsza i nigdy nie bylam jakąś pieknoscia. wiem tez, ze jego koledzy z pracy ja zauwazaja, wiec jest to typ kobiety ktora sie podoba wlasciwie kazdemu 😞

Gość Gość
3 minuty temu, Gość zona40 napisał:

on zrobilby afere, gdybym cos takiego powiedziala i wyparlby sie wszystkeigo. wyatrczy ze o nia podpytalam, to juz byl rozdrazniony. chcialabym sie dowiedziec czy cos go z nia laczy, ale nie wiem jak to zrobic. zastanawialam sie czy z nim pogadac,ale z drugiej strony to glupi pomysl bo wiem jaka bedzie reakcja

Jak będzie probowal robic afere to mu oschle powiedz ze atak najlepszą formą obrony..  Tylko się nie kłóć, bądź oschla i rozegraj to tak, ze "ludzie swoje widzą" zeby nie mogl byc pewny kto i kiedy dokladnie ma go na oku w pracy 😉

Jak sie bedzie rzucal to najlepiej najbardziej oschle jak sie da uswiadomic mu, ze rodzine mozna latwo stracic jak sie o nia nie dba. I za duzo nie dyskutowac zeby nie mial o co sie pruć i oburzac. Im bardziej oschle tym bardziej zbijesz go z tropu.

Gość zona40

gościu, dziekuje za radę. a powiedz mi, czy wydaje Ci sie ze jego zachowanie jest podejrzane?:(

Gość B..

ok może się zafascynował, ale to ty chyba jego znasz i widzisz czy się zmieniło jego zachowanie jakoś w stosunku do ciebie, nic tu nei piszesz o relacjach między wami...

Gość zona

ehh, nie wiem, juz od jakiegos czasu panuje rutyna, ale dopiero teraz zaczela mnie niepokoic. poza tym tyle sie mowi o kryzysie wieku sredniego

Gość Nalka

Na faceta w okolicach 40-tki trzeba mieć oko, ale fakt, co zrobi to zrobi i jak zdecyduje odejść to go nie zatrzymasz. Pocieszające jest, że większość facetów jednak boi się poważnych zmian, jak juz zaciupcia to mu wraca rozum i grzecznie wraca do żonki. Oni zdają sobie sprawę, że to ostatni dzwonek kiedy mogą jeszcze coś zdziałać i próbują gdzie tylko mogą coś na boku urobić. Jednak na powazne zmiany mało który ma ochotę.

Gość B...
8 minut temu, Gość Nalka napisał:

Na faceta w okolicach 40-tki trzeba mieć oko, ale fakt, co zrobi to zrobi i jak zdecyduje odejść to go nie zatrzymasz. Pocieszające jest, że większość facetów jednak boi się poważnych zmian, jak juz zaciupcia to mu wraca rozum i grzecznie wraca do żonki. Oni zdają sobie sprawę, że to ostatni dzwonek kiedy mogą jeszcze coś zdziałać i próbują gdzie tylko mogą coś na boku urobić. Jednak na powazne zmiany mało który ma ochotę.

Świetnie, super, ale jak żyć z ta świadomością jego zaciupciania, przecież obrzydzenie chwyci do takiego to i rozwód i tak będzie,

Gość Zona40

Wlasnie o to chodzi, ze boje sie ze on zaciupcia, a nawet mógłby sie w niej zakochać, w jej charakterze.

Gość Żona40

Jest tu kto? Radzicie cos jeszcze? :(

Gość Mgoś

Nic Ci nie doradzimy bo nie mamy wpływu na decyzje i uczucia innych. Wszystko jest możliwe co pochodzi od człowieka. Rozumiesz? Ty też nie masz wpływu na innych i na ich działania. Zrozumiesz to w końcu i przestaniesz sobą manipulować? Nie szukaj odpowiedzi u obcych bo oni tych odpowiedzi nie znają. Nikt nie da Ci złotej recepty na życie.