Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

dlaczego mój facet.....?

Polecane posty

Gość gość

Dlaczego mój facet mnie zdradza z poprzednią dziewczyną i to w dodatku sie nie zabezpiecza z nią?

Gość baby niekumate istoty

bo jesteś hoojowa w ruchaniu a tamta jest lepsza, rozumiesz? durne pytanie zadajesz

Gość iii

bo w gumie są słabsze doznania

Gość gość
Przed chwilą, Gość baby niekumate istoty napisał:

bo jesteś hoojowa w ruchaniu a tamta jest lepsza, rozumiesz? durne pytanie zadajesz

to ja jestem jego dziewczyną, ona była nią kiedys i juz nie jest

Gość 123

Ona mu wklada palec do tylka a ty nie,musisz kiedy sprobować:-P :-D 

Gość gosc
13 minut temu, Gość 123 napisał:

Ona mu wklada palec do tylka a ty nie,musisz kiedy sprobować:-P :-D 

xD

Bo jest niedojrzałym gnojkiem. Rzuć go.

A do tego nieodpowoedzialnym!

Gość gosc
Przed chwilą, Alaska napisał:

niedojrzałym? wziął pod opieke moje dziecko, które mam z innym, zobowiązał sie do tego, ze bedzie jej ojcem a lata do byłej i zrobil z niej swoją kochanke, w dodatku w dupie ma to zeby sie z nią zabezpieczyc

Gość gość
26 minut temu, Alaska napisał:

A do tego nieodpowoedzialnym!

twierdzi, ze mnie kocha i wypiera sie zdrady, nie chce zebym sie dowiedziala bo mu na mnie zalezy

1 minutę temu, Gość gość napisał:

twierdzi, ze mnie kocha i wypiera sie zdrady, nie chce zebym sie dowiedziala bo mu na mnie zalezy

Też z takim byłam. Do dziś dzien by mi łgał że on nic nie zrobił. Do gnoju z nim i to prędko! Im szybciej go rzucisz tym predzej będziesz z kims lepszym! 

Gość gość
3 minuty temu, Alaska napisał:

Też z takim byłam. Do dziś dzien by mi łgał że on nic nie zrobił. Do gnoju z nim i to prędko! Im szybciej go rzucisz tym predzej będziesz z kims lepszym! 

jak to sie u ciebie skonczylo? przyznał sie w koncu?

Jeśli u takiego co zdradza czekasz na wyznanie winy i przeprosiny to zapomnij. U mnie było inaczej, sama znalazłam dowody. Zależało mi bo zaszłam w ciążę z nim, także oczywiście że się do niczego nie przyznał. Obecnie nie jetem z nim (cała ciążę juz nie byliśmy razem) i byc nie będę. A on ma nowa dziewczynę. Jak bylam z brzuchem to już widzialam że cos jest u niego na rzeczy i przestalam się wtedy odzywać do niego. Skończyło się tak, że ja mam cudownego synka❤ a on jest z tą szarą myszką która nigdy nie będzie mną, a on jeszcze sobie kiedyś gorzko zapłacze nad swoją głupotą. Ale to już mnie nie interesuje. My sobie znajdziemy faceta godnego życia z nami. Nie ma co płakać i tęsknić czy nawet tracić czasu na takich gnojków niedojrzałych.

To jest podwójnie nieodpowiedzialny i niedojrzaly skoro bierze na siebie odpowiedzialność za Ciebie i dziecko a lata do innej. Jak dla mnie uciekaj z tej relacji bo mogą sie zrodzic spore problemy.

Gość gość
3 minuty temu, Alaska napisał:

To jest podwójnie nieodpowiedzialny i niedojrzaly skoro bierze na siebie odpowiedzialność za Ciebie i dziecko a lata do innej. Jak dla mnie uciekaj z tej relacji bo mogą sie zrodzic spore problemy.

ja nie mam z nim dziecka, moja Lenka nie jest jego córką ale juz sie do niego bardzo przywiązała a on do niej ;( ja sie tylko boje , ze ta jego była zajdzie w ciąże z nim

ja tez sama znalazłam dowody na jego zdrade ale on o tym nie wie nawet, widzialam ich smsy, połączenia, mam tez informacje od jego kumpli, tylko, ze on twierdzi, ze mnie kocha

2 minuty temu, Gość gość napisał:

ja nie mam z nim dziecka, moja Lenka nie jest jego córką ale juz sie do niego bardzo przywiązała a on do niej ;( ja sie tylko boje , ze ta jego była zajdzie w ciąże z nim

ja tez sama znalazłam dowody na jego zdrade ale on o tym nie wie nawet, widzialam ich smsy, połączenia, mam tez informacje od jego kumpli, tylko, ze on twierdzi, ze mnie kocha

Tak wygląda miłość według Ciebie?

Gość gość
2 minuty temu, Alaska napisał:

Tak wygląda miłość według Ciebie?

nie, nie wygląda, jak sie kogos kocha to sie go nie zdradza, chcesz pogadac przez maila bedzie wygodniej niz tu?

1 minutę temu, Gość gość napisał:

nie, nie wygląda, jak sie kogos kocha to sie go nie zdradza, chcesz pogadac przez maila bedzie wygodniej niz tu?

Dobrze. Podaj e-mail. 

Gość gość
1 minutę temu, Alaska napisał:

Dobrze. Podaj e-mail. 

iga555k@gmail.com

E-mail wyświetlil mi się, że nie prawidłowy. Nalisz do mnie na api2@pm.me