Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość magda 78

czego on chce pomocy

Polecane posty

Gość magda 78

witam nie potrafię rozgrysc mężczyzny pewnie nie pierwsza i nie ostatnia.zaczne od tego ze jestem mężatką ale moje małżeństwo to istnieje tylko w nazwie.w lutym poznałam mężczyznę w nowej pracy .najpierw to bylo kolezemstwo .w maju zaczęliśmy z sobą pisac codziennie na dzień dobry na dobranoc i ogólnie o wszystkim bywaly dni ze pisaliśmy ze sobą nawet po50 sms dziennie.z w lecie zaczelam jeździć pomagać zrywać mu maliny spedzalismy ze sobą cale dnie nigdy do niczego nie doszlo. W pracy jego oczy mowily wszystko zaczelo mi na nim bardzo zalezec .w pracy ukrywalismy ze spotykamy sie po pracy i do tad tak jest.czulam ze mu zalezy m ok na nim tez .w listopadzie miałam wypadek przyjechał do mnie na sor bylam szczęśliwa czułam ze sie o mnie martwi. Po wizycie u mnie w pracy dostal wysokiego ciśnienia nigdy nie miał z tym problemu. Caly czas ze sobą pisaliśmy .w grudniu zmienił i oddzial w pracy i jak by cos peklo niby piszemy ze sobą zrobiłam mu prezent na Mikołaja.p paru dniach napisal ze bardzo mnie lubi ale prosi żebyśmy zostali przyjaciółmi.pisalismy pare dni jeszcze ale od kilku zamilk.nie wiem sama co myśleć .dodam ze powiedzial kiedys żebym zostawila męża no mam pijaka i awanturnika a on zawsze mi pomoże.pomocy co on mysli

Gość magda78

dodam ze byliśmy kiedys w restauracji odwiuzl mnie do domu cala niedziele spędziliśmy razem.