Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Wiczi

Nwm co jest grane

Polecane posty

Gość Wiczi

mam problem mam przyjaciółkę jak siostrę w sensie zachowujemy i robimy wszystko jak siostry i wszystko było dobrze gdyby nie to że zaczęłam czuć coś do jej starszego brata powiedziałam jej kiedyś że mi się podoba ale nic z tym nie robiłyśmy gdy zaczęłam się w nim zakochiwać niedawno był jego urodziny i była impreza zanim poszłyśmy tam do jego znajomych z tą siostrą oznajmiłam jej że się w nim zakochałam poszłyśmy trochę czasu minęło Ja byłam już pijana ale jeszcze świadoma przelizałam  z tym bratem jego siostra próbowała nas rozdzielić ale potem jak z nią gadałam nadal trzymaliśmy się za ręce nie pamiętam kto zaczął całować i tak to jest straszne bo ona potem trzasnęła drzwiami i wyszła bo nie wytrzymała sytuacji bo jeszcze do niej się jakiś gościu dobierał na drugi dzień była na mnie zła potem jej przeszło bo on niby pamiętał wszystko przez mgłę ale tak czy inaczej było dziwnie bo mi się nigdy nic takiego nie zdarzyło a z nim się trochę Przyjaźniłam  a teraz jest taka kwasota nie wiem co robić Nie mogę tego ogarnąć pomocy:classic_love:😶