Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Juleczka

Gowniany dupek

Polecane posty

Gość Juleczka

Hejka kochani, słuchajcie bo spotykałam się z fraje*em który wzbudził we mnie uczucia. Dawał mi mnóstwo bliskości, jak się spotykaliśmy to co chwilę mnie przytulal, mówił nie oddam Cie nikomu, angażowal mnie i siebie równocześnie do tego związku. Po jakimś czasie zaczęłam się kierować na niego bo mocno mnie w tym utwierdzal że wszystko będzie tylko dla nas itd. Potem jednak stwierdził że dawał mi czułość bo co, bo miał mnie odrzucać? Że gram na jego zaufaniu i on sobie odpuszcza bo między nami jest chaos i ciągle jestem z innymi typami.. Poznał jakąś laske na imprezie na której zostałam dla niego i dodal ja od razu na instagramie, po jakimś czasie na fb. Dziś są razem na imprezie, boli mnie wszystko strasznie. Mam się na nim zemścić czy totalnie odpuścić? Miałam zamiar mu wejść w pięty i to strasznie przez to co ze mną zrobil ale powiedzcie mi czy mam to zrobić? Tepic takich dupkow czy totalnie odpuścić? W dodatku załapałam mega kontakt z jego kumplami i coś czuję że się będę z nimi trzymać. Może coś wymyślić z nimi? 

Gość uff

odpuścić bo zemsta nie ma sensu 😉 Jak chce iść niech idzie, widocznie Tobie kto inny jest pisany, nie martw się ❤️

Gość Gimbus jedzie

Naprawdę myslisz że kogos kto ma na ciebie wyjebane zaboli zemsta gimbusa pt. zabawie się z twoim kolegom? Chyba że jesteś gimb to próbuj. 

Gość daj luzu

inny się trafi, nie ten to tamten, daj luzu lalka

Gość dasz rade

Z ta laska jej nie wyjdzie to pewnie wróci :-)