Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gosc

JUŻ PRĘDZEJ POMÓGŁBYM AGATCE NIŻ TEJ GNIDZIE PRZEMKOWI JAKBYM MIAŁ DAĆ KTÓREMUŚ 50TYS ZŁ TO DAŁBYM AGATCE A NIE PRZEMKOWI

Polecane posty

Gość gosc

mimo że od ponad 2 lat próbuje pomóc przemkowi, namawiam go do zmian, zachęcam, motywuje ale już nie mam sił na tego zakłamanego gnojka, marzyło mi sie że mam troche kasy i moge komuś pomóc, chciałem przemkowi ale nie!!! ta gnida na nic nie zasługuje, na nic! Agatce bym pomógł, wróciłaby do Polski, miała by kase na start, wynajęłaby sobie coś, pare miesiecy by odpoczęła, cieszyła sie wolnym życiem a potem zaczełaby sie rozglądać za pracą, w międzyczasie zrobiłaby sobie prawko, kupiła jakieś małe fajne autko i by sobie żyła jak Pani, a nie jak niewolnica przy tyranie. Potem by już sobie tylko żyła z pensji, z tego co zarobi, a na koncie miałaby jeszcze kilkadziesiąt tysięcy zł które byłyby jej prywatnym ubezpieczeniem/zabezpieczeniem, taką polisą spokoju, dzięki temu wiedziałaby ze nie musi sie martwić, dawałoby jej to poczucie bezpieczeństwa, że w razie co jak np straci prace to ma za co żyć, nie musi panikować i może spokojnie szukać innej pracy. Pomógł bym jednak jej a nie przemkowi bo wiem co ona przechodzi, sam miałem nerwice i wiem co to jest, sam wiem jak to jest być na łasce i nie łasce innych, a Przemo to zwykła gnida nie zasługująca na nic, niech se dalej jezdzi tirem w głupiej grze i kłamie na kafe. Może kiedyś będę mógł komuś pomóc, to takie moje marzenie, tak jak mi ktoś pomógł tak i ja chciałbym pomóc komuś, ot tak po ludzku dla czystej satysfakcji, nic bym za to nie chciał, jedynie co to żeby ta osoba dobrze wykorzystała tą szanse i tyle

Gość 1111111
3 minuty temu, OFFERMA napisał:

może by sie podzielili jakbyś została żoną smakosza

no kurrwa po co masz dzwonić jak ty nie pani maju pa szwedzki

kurrwa nie moge patrzeć na ten twój trolling

Gość gosc

no ja ci pisałem przemek ze mi siostra ze szwagrem chcą kupić kawalerke i bedzie tylko moja, wiec nie masz sie co o mnie martwić bucu, lepiej patrz na siebie ;) a co do pomocy to oni chcą komuś pomóc nawet im chodziło po głowie żeby bezdomną osobe wyciągnąć z bezdomności, pomóc mieszkanie znaleźć, opłacić mu na pół roku, pokupować ubrań sprzętów do mieszkania, dać troche kasy na start, oczywiscie taka osoba musiałaby rzucić alkohol albo sory gregory, mój szwagier z siostrą mają bardzo dobre serca, Jezus jest w nich żywy :) no zobaczymy może pogadam z nimi o Agatce, chociaż musiałbym sie przyznać że gnije na kafe :( no ale trudno, może i warto, no zobaczymy, teraz ide obiadek nakładać bo już piec mi pika ;)

Gość gosc

oj ty sie jeszcze zdziwisz przemek oj sie zdziwisz ;) dawkuje ci emocji i powoli odkrywam karty bo nie chce by ci serce jepło z zazdrości ;) żebyś wiedział że chcą staremu 30 letniemu bykowi kupić kawalerke, to ze ty w to nie wierzysz to już mi zwisa i powiewa ;) a teraz cisza bo jem obiadek

Gość gosc
10 minut temu, OFFERMA napisał:

PRĘDZEJ WRÓCISZ DO BYDGOSZCZY BO DAWNO NIE BYŁEŚ

oj nie przemuś, teraz to ja mam się świetnie :) życie jest piękne jeee

przecież założyciel tematu

to biedak

bez grosza

więc to

o czym pisze

nigdy się nie spełni

Gość gosc
4 minuty temu, OFFERMA napisał:

A TO CIEKAWE BO NIEDAWNO POD NICKIEM BEZJAJECZNY PISAŁEŚ ŻE ODMAWIASZ MODLITWE POMPEJSKĄ I ŻE JESTEŚ PASOŻYTEM I SIE ZACHLASTASZ

że niby pod jakim nickiem? :D:D:D haha bezjajeczny to ty jesteś ofiaro losu wystarszona :D nie masz jaj by żyć bezjajeczny pajacu, ale ty mnie czasami przerażasz po prostu hehe no ciągle mi coś wmawia i wymyśla na mój temat i jeszcze wszędzie mnie widzi haha, widze ze przemek to jesteś tak jak Platforma Obywatelska bo PO nie patrzy na to jaki program ludziom zaprezentować, ważne że stosują polityke ANTY PiS!!!! i tak samo z tobą, zamiast zająć się sobą i planem na swoje marne życie to ty ciągle tylko stosujesz taktyke ANTY Smakosz! gnoisz mnie, wyzywasz, kopiesz ciągle dołki pode mną, wmawiasz mi coś czego nie pisałem, każdy post na kafe napisany z gościa wmawiasz że to ja, no kuźwa chłopie weź sie otrząśnij :D bo mi to i tak zwisa co ty robisz, ale co ty z tego masz że mnie tak gnoisz ze jesteś ANTY Smakoszem? no co ty z tego masz? że frustracje swoje i jad wyładujesz? że ci troche lepiej? to ma być twoja recepta na życie i taktyka na rozwiązywanie swoich problemów? to ci nic nie rozwiązuje, tylko w tobie jeszcze bardziej ten jad i złość narasta. Zmień taktyke, bo ta jest nieskuteczna, albo chociaż przerzuć się na kogoś innego a ode mnie się w końcu  OD PIER DOL! zrozumiałeś czy teraz przełożyć ci z polskiego na nasze żeby twój prosty umysł to przyjął? nara

Gość gosc

tak, ale to że o tobie tysiąc razy pisałą ze jestes pcyholem to już oczywiscie nie wspomnisz fałszywa kurfo

zresztą spiertalaj, rób swoje, mikruj sobie na kafe i wykopie, graj w te ciężarówki, ściemniaj, wymyślaj sobie ze jesteś kierowcą ciezarówki i stoisz na pauzie w niemczech, rób kurfa swoje ale odpiertol sie ode mnie kapiszi? i nie wpiertalaj sie w moje tematy szmaciarzu

żegnam

Gość gosc
8 godzin temu, Gość gosc napisał:

mimo że od ponad 2 lat próbuje pomóc przemkowi, namawiam go do zmian, zachęcam, motywuje ale już nie mam sił na tego zakłamanego gnojka, marzyło mi sie że mam troche kasy i moge komuś pomóc, chciałem przemkowi ale nie!!! ta gnida na nic nie zasługuje, na nic! Agatce bym pomógł, wróciłaby do Polski, miała by kase na start, wynajęłaby sobie coś, pare miesiecy by odpoczęła, cieszyła sie wolnym życiem a potem zaczełaby sie rozglądać za pracą, w międzyczasie zrobiłaby sobie prawko, kupiła jakieś małe fajne autko i by sobie żyła jak Pani, a nie jak niewolnica przy tyranie. Potem by już sobie tylko żyła z pensji, z tego co zarobi, a na koncie miałaby jeszcze kilkadziesiąt tysięcy zł które byłyby jej prywatnym ubezpieczeniem/zabezpieczeniem, taką polisą spokoju, dzięki temu wiedziałaby ze nie musi sie martwić, dawałoby jej to poczucie bezpieczeństwa, że w razie co jak np straci prace to ma za co żyć, nie musi panikować i może spokojnie szukać innej pracy. Pomógł bym jednak jej a nie przemkowi bo wiem co ona przechodzi, sam miałem nerwice i wiem co to jest, sam wiem jak to jest być na łasce i nie łasce innych, a Przemo to zwykła gnida nie zasługująca na nic, niech se dalej jezdzi tirem w głupiej grze i kłamie na kafe. Może kiedyś będę mógł komuś pomóc, to takie moje marzenie, tak jak mi ktoś pomógł tak i ja chciałbym pomóc komuś, ot tak po ludzku dla czystej satysfakcji, nic bym za to nie chciał, jedynie co to żeby ta osoba dobrze wykorzystała tą szanse i tyle

To co pierdolisz człowieku jest chore to samo jak ta Agatka inteligencja gorsza od noxy. koleś sam potrzebuje pomocy od siostry szwagra i jeszcze obcej kobiecie oferuje czyjąś pomoc. Chorzy na łeb ludzie albo projekty debila hehe

Gość gośćc

przemek czaił sie na temacie 10minut, sam napisał ten post z gościa, szybka akcja wylogowanko, kopiuj wklejka wcześniej przygotowanego pocisku hejtowego i szybkie ponowne zalogowanko, dalej siedział w temacie cały czas i teraz nagle sam sobie odpisał, no tobie to już naprawdę odpiertala, a weź teraz jeszcze zaprzecz że od 15minut nie siedzisz w tym temacie to normalnie ze śmiechu nie wytrzymie:D

Gość gość

smakosz ty mu za bardzo nie ufaj, bo przemo jest troche nieobliczalny :D

Gość gosc

Smakosz cweluchu niedorozwinięty. A ty cały dzień sie czaisz i odpowiadasz? prace byś sobie znalazł a nie przechwalasz sie ze siostra udziela ci pomocy. Jest z tobą bardzo żle, podejrzewam ze wkrótce wrócisz na oddział zamknięty.