Gość Tomek Napisano Grudzień 18, 2018 Słyszeliście o tej nowej akcji w Media Expert, można odbierać zamówienia do 11 wieczorem, fajna opcja jak ktoś długo pracuje. To się nazywa udany marketing, macie jakieś fajne pomysły co tam kupić? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość bartolomeo Napisano Grudzień 19, 2018 Widziałem, trwa od jutra tj. od 20 i można odbierać do 23 w sklepach zamówienia. Dobry pomysł, tym bardziej że każdy zarobiony a przecież nie zamówię prezentu żeby ten co ma go dostać odbierał Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość mikuś Napisano Grudzień 20, 2018 Fajny pomysł, ale to tak bez problemu wtedy można odebrać w każdym sklepie? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość osos Napisano Grudzień 22, 2018 Ale mi to uratuje d*** jutro... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość mała Napisano Grudzień 23, 2018 dobrze wykminili z ta akcją teraz przed świetami. Ja tez miałam tyle na glowie, ze dopiero dzisiaj wieczorem odbieram Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Gość Napisano Grudzień 25, 2018 Reklame to się robie dyskretnie,hahhaha. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach