Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Marcin_Huckler

Dziewczyna ma problem z moim zachowaniem "Za bardzo poważnie mnie traktujesz"

Polecane posty

Witam , otóż...

mojej dziewczynie nie podoba się moje zachowanie od kiedy zostaliśmy razem, rozmawiałem z nią sszczerze o co chodzi , powiedziała mi że o Monologowość , Sposób pisania , że udaje sztywnego i poważnego na siłę (nie prawda) , i zebym ją traktował jak ziomka i dziewczynę , mianowicie chodzi jej też o to ze zwracam się do niej za często za poważnie i zbyt często używam do niej zdrobnień typu Kotekk , kochanie . A o Monologowość to bo często jej jest przykro , smutno przez pewne problemy zdrowotne ale to mniejsza , i pocieszam ją długim ale sensownym tekstem , no po prostu jej naa wszystkie rzeczy mówię długo i logicznie bo chce ponprostu by jej przykro nie było i żeby zobaczyła że pomimo tego to jest więcej fajnych rzeczy itd , a ona chce żebym mówił typu "dobra tam" , "skończ pierezdzielić głupoty" , staram się no ale jak ona gada potem więcej o tym no to nie mogę jej ciągle tak mówićć... I ze mam problem ze zbyt poważnie jej zdanie traktuje , że zbyt się przejmuje niektórymi rzeczami itd , co o tym sądzicie? Nie że nie mam poczucia humoru bo mam i to duże , zwykle i nawet trochę powalone czasami xd , no ale mówi że zbyt poważnie traktuje ją i zbyt poważny jestem ehh... Co mam zrobić? Nie chcę zmieniać mojego podejścia do niej bo nie ma nikogo ważniejszego od niej , no ale nie wiem. Przynajmniej się wypowiedzcie co mam zrobić , co o tym sądzicie i czy to źle że się tak nią przejmuje ://  

Gość gość

Jest za inteligentny, za poważny i za dojrzały dla niej