Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Basia

udar i suplemetny

Polecane posty

Gość Basia

Szybkie pytanie odnośnie do udaru, który miała bliska mi osoba, czy stosował ktoś z was albo bliskich jakąś suplementację przy wychodzeniu z tego, jeśli tak to proszę o szczegóły, bo chcemy coś wybrać. A do tego jak z dietą, czy jakaś szczególna, czy w tym względzie bez ograniczeń raczej?

Gość Aneta

W mojej rodzinie tata miał udar, nie powiem że było łatwo, ale zmobilizowaliśmy się mocno. Rehabilitacja, lekarz itd. Do tego doszły jakieś ekstra preparaty, u nas to był konkretnie neuroaid, bo polecił nam go jeden z lekarzy i rzeczywiście, tata jest obecnie w doskonałej formie, a po udarze brak śladu 🙂 lepiej próbować niż nie, a co do diety to  magnez, wapń, cynk, potas, lecytyna, żelazo na nie warto zwracać uwagę 

Gość Halszka

rehabilitacja, rehabilitacja i jeszcze raz rehabilitacja. do tego wsparcie i kuracja neuroaidem i będzie wszystko dobrze!1 głowa do góry!!

Gość WildWorld22

Nie wiem o co chodzi z tym neuroaid... bo pierwszy raz o tym słyszę. Na pewno bardzo ważna jest rehabilitacja by postawić kogoś jak najszybciej na nogi. Co do osrodka to bardzo polecam RehaExpert w Krakowie. Praktycznie brak kolejek, ceny bardzo przystępne.

Gość Tymoteusz1

Jak dla mnie, o takich rzeczach powinien decydować tylko lekarz prowadzący. W końcu on będzie wiedział o wiele lepiej od Was, co jest dla Was dobre. Myślę, że suplementy faktycznie mogą pomóc, ale muszą być wybierane w rozsądny sposób. Na pewno warto pomyśleć też o takiej rehabilitacji po udarze, jaką jesteście w stanie przejść w Ośrodku Rehabilitacyjnym Dobry Brat w Osieku. To pozwoli Wam samodzielnie funkcjonować na co dzień.

Gość Leksa

W Reha Expert mają dobrych fizjoterapeutów. Leczą dobrze, dokładnie i przede wszystkim cierpliwie. Wiedzą jak pomóc!

Gość Halina

Jakiś czas temu miałam poważny wypadek samochodowy i potrzebowałam rehabilitacji. Znalazłam bardzo dobrą klinikę którą polecam Rehaorthopedica w Krakowie. Bardzo szybko pomogli mi tam powrócić do sparwności fizycznej