Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Katarzyna

Odchudzanie?

Polecane posty

Gość Boguśka
15 minut temu, Gość Karolina 23 napisał:

Ja na przykład po tym jak męczyłam się z nadwagą po bliźniakach oraz jak pomogło mi zastosowanie Foreverslim, to nie wyobrażam sobie odchudznaia bez zastosowanie suplementacji. Dieta jest owszem ważna, ćwiczenia również, ale moim zdaniem suplement to taki że napisze trzeci filar

Może to troszkę śmieszne, ale moja teściowa stosowała ten środek, jak się odchudzała po rozwodzie. Chciała udowodnoć swojemu ex, a mojemu na nieszczęście teściowi, ze tez może być szczupła.

Gość Patrycja

Mnie na zastosowanie Slimunox namówiła kuzynka i jestem jej za to po prostu wdzęczna, bo w 3 miesiące straciłam 11 kilo na wadze.

Gość Alina

Ja też jestem bardzo zadowolona z efektów jakie uzyskałam stosując Slimunox, pomimo wcześniejszych obaw. W końcu wcześniej próbowałam inie było efektów, jednak jak się okazało , to Slimunox okazał się po prostu skuteczny i w końcu pozbyłam się nadwag

Gość Halina
1 minutę temu, Gość Patrycja napisał:

Mnie na zastosowanie Slimunox namówiła kuzynka i jestem jej za to po prostu wdzęczna, bo w 3 miesiące straciłam 11 kilo na wadze.

Ja na początku nawet nie myślałam że tabletki będą mi w stanie tak pomóc schudnąć.Ale Slimunox to takie tabletki które bez problemu radzą sobie ze sporą nadwagą.Trochę pomogłam tym tabletka zmieniając dietę i ruszając tyłek z przed telewizora, poświęcając ten czas na sport i rekreację. W sumie na razie schudłam parę kilogramów ale już czuje się zupełnie inną osobą.

Gość Dorota

Moja siostra stosowała Slimunox, moim zdaniem środek jest bardzo dobry. Skuteczny i co najważniejsze oparty na naturalnych składnikach.Teraz ja go stosuję i mam nadzieję że u mnie efekt będzie jeszcze lepszy niż u niej.

Gość Agata

Jeżeli chodzi o tabletki na odchudzanie to dla mnie idealnymi okazały się tabletki Slimunox.Moje zdziwienie było bardzo duże po skończonej kuracji bo nie spodziewałam się takiego wyniku.Schudłam 14 kg i to właśnie dzięki temu środkowi.

Gość Róża

Odchudzając się z pomocą Slimunox nie trzeba wprowadzać jakiś drastycznych zmian w swoim jadłospisie.U mnie wystarczyła rezygnacja ze słodyczy kolorowych napoi .Do tego jadłam pięć mniejszych posiłków zamiast dwóch ogromnych.Udało mi się schudnąć dzięki tym zmianą aż 13 kg.

Gość Gosc

Ale zalosny, spamerski topik. Pisze caly czas jedna i ta sama idiotka, mozna poznac po stylu pisania. Jak mozna nie miec zadnego poczucia obciachu, robiac cos takiego?

Gość Ana

Podstawą jest zdrowe odżywianie i aktywność fizyczna. Bez tego te wszystkie cudowne preparaty na niewiele się zdadzą. 

Gość Emilia

Moje zdanie jest takie że nie ma lepszego preparatu niż Slimunox.Stosowałam kilka innych tabletek i niestety porażka po jednych nie schudłam wcale a na innych owszem ale pojawiał się efekt jo-jo