Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie mo偶na dodawa膰 nowych odpowiedzi.

Go艣膰 Katarzyna

Odchudzanie?

Polecane posty

Go艣膰 Katarzyna

Co s膮dzicie o tabletkach wspomagaj膮cych odchudzanie Slimunox? Bo kuzynka stosuje je od miesi膮ca i wida膰, ze faktycznie spada jej waga. Zastanawiam sie tez nad zakupem, ale nie wiem, czy ten spadek wagi to kwestia tabletek czy diety

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 Aneta

Do艂膮cz do diety w艂a艣nie ten Slimunox.Mi w艂a艣nie w ten spos贸b si臋 uda艂o.Do zrzucenia mia艂am troszk臋 mniej ni偶 ty ale wed艂ug mnie powinna艣 da膰 rade.I nie zapomnij jeszcze o jakiej艣 formie ruchu to te偶 wiele daje.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Katarzyna

A sk膮d wiesz ile ja mam do zrzucenia...

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Aneta

Przepraszam, odpowiada艂am w dw贸ch tematach i odpowiedzia艂am Tobie to co mia艂am napisa膰 tamtej dziewczynie. Tam ona pisa艂a, 偶e ma do zrzucenia 20 kilo i pyta艂a mi si臋 o odczucia i wyniki zwi膮zane z zastosowaniem Slimunox. Przepraszam jak urazi艂am...

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Marta
9 minut temu, Go艣膰 Katarzyna napisa艂:

Co s膮dzicie o tabletkach wspomagaj膮cych odchudzanie Slimunox? Bo kuzynka stosuje je od miesi膮ca i wida膰, ze faktycznie spada jej waga. Zastanawiam sie tez nad zakupem, ale nie wiem, czy ten spadek wagi to kwestia tabletek czy diety

Ja stosowa艂am Slimunox i by艂am bardzo zadowolona. Wreszcie trafi艂am na 艣rodek, kt贸ry faktycznie co艣 dawa艂. W ka偶dym razie u mnie waga spad艂a o 15 kilo

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Julia

Ja stosowa艂am Slimunox i jestem bardzo zadowolona z efektu jaki uda艂o mi si臋 osi膮gn膮膰

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 marawstala

Nie wiem,ale bez tabletek tez mo偶na schudnac聽

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Gosia

A co powicie na co艣 takiego jak Foreverslim?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Jowita
Przed chwil膮, marawstala napisa艂:

Nie wiem,ale bez tabletek tez mo偶na schudnac聽

Powiedz jak. Tylko mi nie pisz, 偶e M呕 itd... Nigdy nie mia艂am problem贸w z nadwag膮... do ci膮zy... po porodzie, wiadomo na pierwszym miejscu dziecko. Jak sko艅czy艂am karmi膰 by艂u r贸偶nego rodzaju diety, 膰wiczenia, odwiedziny u dietetyka. I nadal mam nadwag臋. Ale co si臋 dziwi膰. Wystarczy zobaczy膰 jakiej jako艣ci jest jedzenie, to co robi膮 niekt贸re firmy wo艂a o pomst臋 do nieba, jakby powiedzia艂a moja babcia. Dlatego moim zdaniem pomys艂 z suplementacj膮, o ile jest naturalna nie jest chyba z艂ym pomys艂em

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Iwona

Ja jestem bardzo zadowolona z efektu jaki da艂o zastosowanie Slimunox, w ko艅cu pozby艂am sie ca艂ej nadwagi, ale ka偶dy robi jak chce i jak mu wygodnie.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Daria

Moim zdaniem zastosowanie Slimunox jest tutaj jak najbardziej odpowiednie. Sama stosowa艂am te tabletki i jestem bardzo zadowolona z uzyskanego efektu

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Karina

Aby nie by艂o, nie jestem przeciwniczk膮 suplement贸w, moja siostra sama stosowa艂a ten o kt贸rym piszecie, ale brutalna prawda jest taka, ze podstaw膮 aby cokolwiek przynios艂o efekt, jest zmiana nastawienia do 偶ywienie. Zrezygnujcie z fast food贸w, mniej soli, wykluczcie cukier.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Gra偶yna

W ko艅cu po wielkich bojach schud艂am.I to wszystko dzi臋ki du偶ej pomocy tabletek Slimunox.Trzy miesi膮ce diety 膰wicze艅 i tabletek i w ko艅cu na wadze pokaza艂a si臋 upragniona waga czyli 62 kg.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Natalia

Ja musze si臋 zgodzi膰 z jedn膮 z poprzedniczek. Owszem zastosowanie Slimunox, podobnie jak diety i 膰wicze艅 jest wa偶ne i odpowiada za to, ze nastapi spadek wagi. Nie mniej bez zmienienia nawyk贸w 偶ywieniowych, ca艂a ta walka nie ma sensu. Co da bowiem odchudznaie, jak po jego zako艅czeniu wr贸cimy do stylu, kt贸ry spowodowa艂 i by艂 przyczyna powstsania nadwagi?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Karolina

Mi tak samo jak wielu innym osoba pomog艂y tabletki Slimunox.Ale nale偶y pami臋ta膰 o tym 偶e podstaw膮 powinna by膰 dieta a tabletki maja wspomaga膰.Ale dzi臋ki diecie i tym tabsom og贸lnie uda艂o mi si臋 zrzuci膰 14 kg.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Viola

Ja zdecydowa艂am si臋 na zastosowanie Foreverslim i jestem bardzo zadowolona. Nie wiem ile bym schud艂a bez tych tabletek, ale na pewno nie by艂oby to 14 kilo, tak jak przy ich zastosowaniu

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Bo偶ena

A ja niestety na samej diecie niestety nie dawa艂am rad臋 schudn膮膰.I gdyby w艂a艣nie nie Slimunox to pewnie do dzisiaj boryka艂abym si臋 z problemem wielkiej wagi.A co do sk艂adu nie widz臋 w nim nic co by艂o by sztuczne same naturalne sk艂adniki.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 marawstala
1 godzin臋 temu, Go艣膰 Jowita napisa艂:

Powiedz jak. Tylko mi nie pisz, 偶e M呕 itd... Nigdy nie mia艂am problem贸w z nadwag膮... do ci膮zy... po porodzie, wiadomo na pierwszym miejscu dziecko. Jak sko艅czy艂am karmi膰 by艂u r贸偶nego rodzaju diety, 膰wiczenia, odwiedziny u dietetyka. I nadal mam nadwag臋. Ale co si臋 dziwi膰. Wystarczy zobaczy膰 jakiej jako艣ci jest jedzenie, to co robi膮 niekt贸re firmy wo艂a o pomst臋 do nieba, jakby powiedzia艂a moja babcia. Dlatego moim zdaniem pomys艂 z suplementacj膮, o ile jest naturalna nie jest chyba z艂ym pomys艂em

A bylas na po艣cie dr Ewy D膮browskiej? : )聽

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Alinka

Moim zdnaiem nie ma skuteczniejszego sposoby na walk臋 z nadwag膮 jak zastosowanie Slimunox. U mnie po tych tabletkach waga spad艂膮 o ca艂e 13 kilo. Oczywi艣cie, aby nie by膰 艂apana za s艂贸wka dieta w tym czasie nie przekracza艂a 1400 kcal

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Gosiaczek

Napisze otwarcie, sama stosowa艂am suplementacje i jestem bardzo zadowolona. Kole偶anka aktualnie stosuje Slimunox i ju偶 wida膰 efekty. Nie mniej problem przy suplementacji jest jeden. Wiedza. Je偶eli kto艣 my艣li, 偶e suplement, to taka cud tabletka, kt贸ra sama odchudzi i b臋dzie mo偶na ob偶era膰 si臋 jak daniej, nie patrze膰 co i ile si臋 je, a waga samoistnie b臋dzie spada膰, to nie dziwcie si臋, 偶e p贸偶niej s膮 rozczarowania.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Marta
Przed chwil膮, Go艣膰 Gosiaczek napisa艂:

Napisze otwarcie, sama stosowa艂am suplementacje i jestem bardzo zadowolona. Kole偶anka aktualnie stosuje Slimunox i ju偶 wida膰 efekty. Nie mniej problem przy suplementacji jest jeden. Wiedza. Je偶eli kto艣 my艣li, 偶e suplement, to taka cud tabletka, kt贸ra sama odchudzi i b臋dzie mo偶na ob偶era膰 si臋 jak daniej, nie patrze膰 co i ile si臋 je, a waga samoistnie b臋dzie spada膰, to nie dziwcie si臋, 偶e p贸偶niej s膮 rozczarowania.

Niestety... wiele os贸b mysli, ze jak 艂yknie tabletk臋, to wszystko samo si臋 rozwi膮偶e, a to nie t臋dy droga. Podobnie w drug膮 stron臋. Pytania, po co bra膰 suplementy te偶 mnie irytuj膮. To tak, jak przy antybiotyku, pyta膰 si臋 po co brac os艂onk臋. Ano po to by nie wyja艂owi膰 jelit z pozytywnych bakterii. Podobnie z suplementacj膮. Po to by odchudzanie by艂o bepzieczniejsze i skuteczne.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Karolina 23

Ja na przyk艂ad po tym jak m臋czy艂am si臋 z nadwag膮 po bli藕niakach oraz jak pomog艂o mi zastosowanie Foreverslim, to nie wyobra偶am sobie odchudznaia bez zastosowanie suplementacji. Dieta jest owszem wa偶na, 膰wiczenia r贸wnie偶, ale moim zdaniem suplement to taki 偶e napisze trzeci filar

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Boryna

Ja wiem jedno, przez p贸艂 roku na diecie schud艂am 4 kilo. Dodaj膮c za namow膮 kuzynki do tej samej diety Slimunox w kolejnych trzech do艂o偶y艂am do wcze艣niejszych 4 kolejne 10 kilo mniej. I jak to wyt艂umaczy膰?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Joanna 30

Moja kuzynka stosowa艂 kiedy艣 Slimce臋,. Ona te偶 uwa偶a, 偶e bez suplementu by si臋 jej nie uda艂o

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Ma艂gorzata M

Moim zdaniem obecnie patrz膮c na to co jest na rynku, to najlepszym sposobem jest zastosowanie Slimunox. Po prostu nie ma lepszego 艣rodka wspomagaj膮cego odchudzanie, ale to jest moje zdanie i mo偶ecie si臋 z nim zgadza膰 lub nie

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Dareczka

Ja te偶 zdecydowa艂am si臋 na zastosowanie Slimunox i jestem bardzo zadowolona. 3 miesi膮ce na diecie, tych tabletkach oraz systematycznie godzina ruchu i waga spad艂a do akceptowalnego poziomu

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Anka

Co to znaczy akceptowalny poziom?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Dareczka

W moim przypadku ca艂kowicie zadowala mnie przy 168 cm wzrostu moja obecna waga 56 kilogram贸w. Oto jaki poziom osi膮gn臋艂am i co jest dla mnie akceptowalne

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Dareczka
58 minut temu, Go艣膰 Bo偶ena napisa艂:

A ja niestety na samej diecie niestety nie dawa艂am rad臋 schudn膮膰.I gdyby w艂a艣nie nie Slimunox to pewnie do dzisiaj boryka艂abym si臋 z problemem wielkiej wagi.A co do sk艂adu nie widz臋 w nim nic co by艂o by sztuczne same naturalne sk艂adniki.

Ja te偶 jestem bardzo zadowolona z efektu jaki uzyska艂am po zastosowaniu Slimunox

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Monika

W moim przypadku na zakup Slimunox nam贸wi艂a mnie kole偶anka. jestem jej za to bardzo wdzi臋czna.

Udost臋pnij ten post