Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Pytam się

Czy jeżeli dziewczyna widzi, że chłopak jest nieśmiały to do niego zagada?

Polecane posty

Gość Pytam się

Czy jeżeli dziewczyna widzi, że chłopak jest nieśmiały i nie radzi sobie w kontaktach interpersonalnych, to czy jeżeli on się jej podoba, to czy ona go zagada, czy będzie myślała w kategoriach (mężczyzna musi pierwszy się odezwać)...?

Gość jdhg

bardzo rzadko się zdarza by dziewczyna sama zagadała.

już prędzej takie starsze +30 czasem zagadają, są pewniejsze siebie, ale taka młoda, to prawie nigdy.

Gość Pytam się

Ale jeśli ona wie, że ON JEST BARDZO NIEŚMIAŁY?

jak ona też jest nieśmiała to na pewno nie zagada :D jak jest śmiała to jest większa szansa, chyba że nie lubi nieśmiałości u mężczyzn, mi się to nie podoba więc bym nie zagadała

Gość Goscik

Są takie kobiety które same podrywają zagadują do faceta i nic nie musisz robić. Tylko na dłuższą metę nie polecam ale zabawić czemu nie

Gość Alf
1 minutę temu, Gość Goscik napisał:

Są takie kobiety które same podrywają zagadują do faceta i nic nie musisz robić. Tylko na dłuższą metę nie polecam ale zabawić czemu nie

Spotykałem takie dziewczyny. Pisałem już dzisiaj o tym. Wśród nich były takie, które chciały się zabawić. Były też takie, które chciały się ze mną związać. Ponieważ byłem nieśmiały, one pierwsze wychodziły z inicjatywą. To dzięki nim pozbyłem się nieśmiałości i mogłem później podrywać dziewczyny z własnej inicjatywy. 

Gość gość
1 godzinę temu, Gość Pytam się napisał:

Czy jeżeli dziewczyna widzi, że chłopak jest nieśmiały i nie radzi sobie w kontaktach interpersonalnych, to czy jeżeli on się jej podoba, to czy ona go zagada, czy będzie myślała w kategoriach (mężczyzna musi pierwszy się odezwać)...?

odezwie się pierwsza

Gość gość
32 minuty temu, Gość Goscik napisał:

nie zawsze tak jest, że kobieta, która pierwsza zagaduje nieśmiałego mężyżczyznę, musi być tą kobietą na jeden raz.

Gość Lolo

Nie bo one jak sie zakochaja to sa 100 x bardziej nieśmiałe. Właśnie coś takiego przerabiam

Gość gość

Nie zagadałabym, bo nie chciałabym być z tak nieśmiała osobą. Zazwyczaj daję tak wyraźne znaki zainteresowania(wzrok,uśmiech,mowaciała,postawienie drinka jeśli to klub i facet jest 11/10) że skoro facet nie podchodzi to znaczy, że nie jest zainteresowany. A jak ma tylko patrzeć jak ciele w malowane wrota to też się nie pcham, bo to nieżyciowe, wyląduję w jakimś szpitalu a on będzie zbyt nieśmiały by uzyskać informacje, zmobilizować lekarzy itp.

Ty, ale jeżeli masz ja w swoim otoczeniu przemówić na jakikolwiek temat nie jest ciężko. Szkoła, studia? Zapytaj "jak ci się podoba kierunek/przedmiot szkolny". Flirt-rozmowa to już wyższy poziom.

Gość Hgdtuu

Nie wiem jak inne ale ja nie zagaduje pierwsza do facetów

Gość Gość

W kraju gdzie dziewczynki wychowuje się na królewny z drewna raczej ciężko spodziewać się, że któraś normalnie się odezwie pierwsza sama. W USA czy na Zachodzie kobiety nie mają z tym problemu, ale nie są tak próżne i nie mają tak przerośniętego ego. To po prostu kultura wychowania i obyczajów w danym kraju. 

Gość Llo98gg

No tak..jakos trzeba usprawiedliwic swoją dupowatosc gosciu od ksiezniczek z drewna i bad boyow

Gość Gość

Zabolała prawda? Ty swoją dupowatość usprawiedliwiasz na pewno jak inne królewny z drewna. 

Gość bella

Ja bym nie zagadała bo sama jestem nieśmiała.

Ale zbieram się w sobie i niedługo wyślę wiadomość do obiektu moich westchnień :D

4 godziny temu, Gość Hgdtuu napisał:

Nie wiem jak inne ale ja nie zagaduje pierwsza do facetów

I nieprzebojowi faceci maja przejebane, hehe. Szkoda, że "równość" płci jest fikcją.

Gość Abc

Mnie nikt nie zagadał, to chyba znaczy, że jestem nie tylko nieśmiały, ale też brzydki...