Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Czy takie kobiety wogole

Czy takie kobiety wogole istnieja

Polecane posty

Mam pewien okreslony typ kobiety ktorej szukam, generalnie sam taki jestem, tylko zastanawiam sie czy kobiety podobne do mnie istnieja czy moje wymagania nie wpasowuja sie w to co jest dostepne na rynku matrymonialnym.

-mila sympatyczna dobrze wychowana, nieprzeklinajaca, nie palca, brak nalogow

-raczej po studiach, chociaz wyksztalcenie srednie nie skresla

-raczej domatorka, troche introwertyczna, ale potrafiaca rozmawiacz ludzmi, chetna na wspolny kurs tanca, imprezy, troche romantyczka, dobra wierna, lojana uczciwa, lubiaca czasem pospedzac chwile we dwoje, czasem osobno, czasem wyjsc gdzies razem.

-nie nalezaca do grona stalych bywalczyc imprez, bez negatywnej przeszlosci seksualnej, seks uklady, przygody, nawet dziewica by mnie ucieszyla, max 2 partnerow seksualnych w zwiazkach.

-dbajaca o wyglad, dobrze sie ubieraja, zadbana sylwetka, zdrowie

-lubiaca, podroze teatr, muzyke spacery

Czy takich kobiet nie  ma po prostu i te wymagania sa z czapy?

Gość nierealne

w bajkach

Gość gosc
1 minutę temu, Gość nierealne napisał:

w bajkach

w takim razie facetow tez takich nie ma . 

Gość obserwująca

mam taką koleżankę z jednym wyjątkiem jest bardzo rozwiązła seksualnie miała już ponad 20 partnerów lubi przygody i Zdradzała swoich stałych facetów oprócz tego spełnia wszystkie punkty

Gość Gość

O, lubiąca seks jest super! Szkoda tylko że zdradza.

Gość gosc

Sa, ale jak sam wiesz, jako domatorki raczej nie wychodza do ludzi.

Gość iuuy

Nie ma takich kobiet. Bo w ogole nie ma takich ludzi. Czy znasz takiego męzczyzne? Jeśli tak to z miejsca wychodzę za niego za mąż.

Gość gosc
1 minutę temu, Gość iuuy napisał:

Nie ma takich kobiet. Bo w ogole nie ma takich ludzi. Czy znasz takiego męzczyzne? Jeśli tak to z miejsca wychodzę za niego za mąż.

Dlaczego mowisz , ze nie ma ? Ja spelniam wszystkie kryteria 😛

Gość Falco
17 minut temu, Gość gosc napisał:

w takim razie facetow tez takich nie ma . 

No to mam szczęście. Większość tych cech posiada moja żona. Do zestawienia cech podanego przez autora nie pasuje jej wykształcenie-zawodowe.No i do teatru oraz filharmonii nie chodzi.Za to ma inny ważny dla mnie atut-jest ładna i zgrabna. Przede mną nie miała nigdy chłopaka. 

Przeciez pisze ze sam jestem takim mezczyzna!

Gość Limahl

Znałem taką. Do tego śliczna twarz i piękne, zgrabne ciało. Co z tego skoro zanim odważyłem się do niej wystartować-a miałem szanse-podbił do niej inny chłopak.

Gość iuuy
3 minuty temu, Gość Czy takie kobiety wogole napisał:

Przeciez pisze ze sam jestem takim mezczyzna!

Ty o sobie tak uważasz ale inni mogą cię widzieć całkiem inaczej.

Gość gość1

Prawda jest jedna. Mężczyźni boją się inteligentnych kobiet. Dlatego jest tylu kawalerów. Taki nie potrafi ani be ani me. Życie...

Gość gosc

No nie wiem czy bycie ladna i zgabna zastapi wyksztalcenie i zamilowanie do sztuki i kultury komus dla kogo to jest wazne.

Gość Pani zima

Spelniam wszystkie punkty.

Powyższe zdanie więc potwierdza, że istnieją takie kobiety.

Gość iuuy

nie boją się inteligentnych. Boją się przemądrzałych a 90% kobiet które uważają się za inteligentne są przemądrzałe. Inteligencja to np umiejętność gry w szachy czy taka gre GO. Czy takich kobiet boją się mężczyźni? Uciekaja jak kobieta umie grać w szachy? Nie sądze...

inni tez mnie tak postrzegaja bo taki jestem

Gość Abc
4 minuty temu, Gość gosc napisał:

No nie wiem czy bycie ladna i zgabna zastapi wyksztalcenie i zamilowanie do sztuki i kultury komus dla kogo to jest wazne.

Wolałbym ładną i spokojną dziewicę po zawodówce niż kobietę po studiach chodzącą do teatru, która miała już kilku partnerów. 

Gość gosc

Bo jestes pusty jak stare wiadro i byle tepak bedzie dla ciebie dobry byleby nieuzywany, bo szukasz lalki, a nie partnerki, a seks widzisz jak obsikiwanie podworka i zmaczenie terenu

Gość Edi
8 minut temu, Gość gosc napisał:

Znam pewną kobietę. Jest ona do wzięcia. Jest po rozwodzie z winy męża. Ona regularnie bywa w filharmonii. Co z tego jednak skoro ona nie podoba mi się z wyglądu. Znam ją od lat. Kiedyś była zgrabną, długonogą szatynką. Niestety z wiekiem straciła swoją urodę gdyż przytyła. Fajna z charakteru kobieta. No i po studiach. Co ja jednak poradzę na to, że chcę mieć ładną. Może być po zawodówce. Mnie to nie przeszkadza. 

Gość nie

znam setki kobiet w dziesiątka mi się przyjaźniły i jak żyje 30 lat nie spotkałem takiej kobiety nie nie ma raczej takich kobiet kobiety są raczej gorsze niż mężczyźni tylko dobrze się maskują

Gość Ell.

Powiem ci jaka ja jestem i przyrownasz do tego, czego  oczekujesz, badz szukasz zwyczajna mloda kobieta, pracujaca na kontraktach w typowo meskim srodowisku, wyksztalcenie wyzsze, bo  moja praca tego wymaga, empatyczna, ale potrafie  tez walczyc, jak lwica, nie dam sobie w kasze dmuchac, kompletnie niepodatna na umizgi mezczyzn, brzydze sie zdrada, mozna ze mna konie krasc,  uwielbiam zarty, ale smieje sie tylko  z siebie, mam dystans do siebie.Nie mam nic z ksiezniczki, moze szkoda. Pracuje fizycznie na swojej budowie( kupilam stary dom), czytam kafe, bo to relaks i zabawa. Nie lubie imprez, by sie opic i opalic. Nie pije ( wyjatek ksu ksu) nie cpam, nie pale papierosow. Wole pochodzic w lesie z moim psem. Pasjami czytam. I jestem ateistka.  Nie zabiegam o towarzystwo. Nudzi mnie. Nie znosze babskich pogaduszek i obgadywania innych. Mam w nosie czyjas kase. Ale tez nie szastam swoja. Cenie wartosc pracy. Nie mam zadnych kompleksow. Zadnych. W nosie mam drobne niedoskonalosci w urodzie. I tak uroda to tylko dodatek, ktory zreszta mija. 

Gość gość

Przetrzyj okulary 😉

Gość tak pytam ?

Autorze ,skoro lubisz teatr ,to na jakiej sztuce byłeś ostatnio i  kiedy ?

Gość gość
1 godzinę temu, Gość Czy takie kobiety wogole napisał:

Mam pewien okreslony typ kobiety ktorej szukam, generalnie sam taki jestem, tylko zastanawiam sie czy kobiety podobne do mnie istnieja czy moje wymagania nie wpasowuja sie w to co jest dostepne na rynku matrymonialnym.

-mila sympatyczna dobrze wychowana, nieprzeklinajaca, nie palca, brak nalogow

-raczej po studiach, chociaz wyksztalcenie srednie nie skresla

-raczej domatorka, troche introwertyczna, ale potrafiaca rozmawiacz ludzmi, chetna na wspolny kurs tanca, imprezy, troche romantyczka, dobra wierna, lojana uczciwa, lubiaca czasem pospedzac chwile we dwoje, czasem osobno, czasem wyjsc gdzies razem.

-nie nalezaca do grona stalych bywalczyc imprez, bez negatywnej przeszlosci seksualnej, seks uklady, przygody, nawet dziewica by mnie ucieszyla, max 2 partnerow seksualnych w zwiazkach.

-dbajaca o wyglad, dobrze sie ubieraja, zadbana sylwetka, zdrowie

-lubiaca, podroze teatr, muzyke spacery

Czy takich kobiet nie  ma po prostu i te wymagania sa z czapy?

berutiel taka podobno jest. napisz do niej.

Gość upsss

Gość Ell. ty jestes bardzo dziwna, nawet chamska, malo masz kobiecosci

Gość Abc
10 minut temu, Gość gosc napisał:

Bo jestes pusty jak stare wiadro i byle tepak bedzie dla ciebie dobry byleby nieuzywany, bo szukasz lalki, a nie partnerki, a seks widzisz jak obsikiwanie podworka i zmaczenie terenu

Nie jestem pusty.Moja żona jest atrakcyjną i wartościową kobietą Jest krawcową, bardzo dobrą w swoim fachu. Faceci się w nią wpatrują z powodu jej urody i figury. Nawet mój kumpel, który ma żonę po studiach, moją pożera wzrokiem. Jego żona nie jest ładna. Jest duża i ma końską twarz. Nie dziwię się więc, że mój kumpel ogląda się za ładnymi kobietami. 

Gość gość
1 minutę temu, Gość Abc napisał:

Nie jestem pusty.Moja żona jest atrakcyjną i wartościową kobietą Jest krawcową, bardzo dobrą w swoim fachu. Faceci się w nią wpatrują z powodu jej urody i figury. Nawet mój kumpel, który ma żonę po studiach, moją pożera wzrokiem. Jego żona nie jest ładna. Jest duża i ma końską twarz. Nie dziwię się więc, że mój kumpel ogląda się za ładnymi kobietami. 

i ha ha,

Gość gość

Aaa...to znowu ty. Wyobraz sobie, ze sa ladne i wyksztalcone kobiety. Ty jestes prosty chlopek wiec ladna krawcowa to jak najbardziej twoja liga.

Gość daaga66

A Ty zapewne jestes mądry przystojny prawdomówny lojalny bez przeszłosci wykształcony zamozny męski odwazny opiekunczy z pasjami poteafiący obronić kobiete i zaopiekować sie nią a do tego dobry w seksie,kulturalny,silny itd