Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Mlody

Poznam Dojrzałą

Polecane posty

Gość Mlody

Witam jestem mlodym chlopakiem rozstalem sie z dziewczyna brakuje mi seksu jakas chetna pani wiek bez znaczenia wyglad tez malopolska

Gość Mlody

Kontakt Damian-kicka@o2.pl

Gość Monika

A jaki masz sprzęcik słodziaku?

Gość Kkkmm Woman

Akcja desperacja haha. Jak byś taki zajebisty był nie musiałbyś szukać przypadkowych dup na bzykanie w internecie.! Idź zapłać Panią do towarzystwa heheh pozdrawiam 

Gość sdad

może ma małego i się wstydzi, woli na necie poznać;)

Gość Kkkmm Woman

Haha w sumie racja, ale pania do Towarzystwa nie będzie to przeszkadzac 🤣

Gość Mlody

Monika napisz na email

Gość Monika

A nie możesz tutaj na chwilę wrzucić i usunąć?

Gość Kkkmm Woman

Wstydzi się 🤣 jescze w kompleksy popadnie 

Gość sdad

pewnie tak haha 😛 taki maczo, oferuje seks, a nawet nie pokaże swojego sprzęciku... żadna i tak nie chce kota w worku 😄

Gość Mlody
3 minuty temu, Gość Monika napisał:

A nie możesz tutaj na chwilę wrzucić i usunąć?

12 minut temu, Gość Monika napisał:

Napisz na email damian-kicka@o2.pl.   🙂

Gość Monika

Teraz za bardzo nie mam jak na maila wbić, dopiero później... no nic to trudno w takim razie, może innym razem.

Gość Kkkmm Woman
3 minuty temu, Gość sdad napisał:

pewnie tak haha 😛 taki maczo, oferuje seks, a nawet nie pokaże swojego sprzęciku... żadna i tak nie chce kota w worku 😄

Wolałabym sobie sama dobrze zrobić niż bzykac się obcym desperatem co mu włosy mini sprzęt przyslaniaja 🤣🤣🤣

Gość sdad

no zakompleksieni strasznie Ci faceci w tych czasach... pewnie jak ma dojść do seksu to się boi gacie ściągnąć, że ma taką małą kuśkę 😄

Gość Mlody

To jak wbijesz to napisz

Gość sdad

miał koleś laske, która była chętna to sie wstydził jej pokazać pindolka. Młody, wiesz o tym, że jak chcesz seks uprawiać to musisz się rozebrać i pindola wyciągnąć z gaci? Miałeś laskę chętna i zainteresowaną i ją odesłałeś, nie wróże ci sukcesu znalezenia ruchania, jak masz takie podejście i nie umiesz się za to zabrać... ja też uciekam z tego tematu, bo żal mi patrzeć jak się chłoptas meczy 🙂 buziole i powodzenia kociaku 😘

Gość Monika

Właśnie gadam z jakimś już na snapie, więc jak z tego nic nie będzie to się jutro odezwę, ale w sumie mała szansa, bo tutaj już sobie pokazujemy na snapku 😉

Gość Mlody

Wez pajacu zamknij pizde pierdolisz w necie glupoty na zywo wyjebal bym,ci to bys klekal,inie,przepraszal taki kozak jestes

Gość Mlody

Monika jak,bedziesz chciala to pisz

Gość Kkkmm Woman
9 minut temu, Gość Monika napisał:

Właśnie gadam z jakimś już na snapie, więc jak z tego nic nie będzie to się jutro odezwę, ale w sumie mała szansa, bo tutaj już sobie pokazujemy na snapku 😉

Ale z ciebie blaza, co się dziwić później że faceci maja kobiety za łatwe co nie potrafią majtek na dupie utrzymać. Zero szacunku do samej siebie 

Gość Mlody
1 minutę temu, Gość Kkkmm Woman napisał:

Ale z ciebie blaza, co się dziwić później że faceci maja kobiety za łatwe co nie potrafią majtek na dupie utrzymać. Zero szacunku do samej siebie 

Ktos Ci kazal komentowac ? Wypierdalaj matole idz ruchac brata bo tobie napewno juz nikt nie da

Gość Kkkmm Woman
6 godzin temu, Gość Mlody napisał:

Ktos Ci kazal komentowac ? Wypierdalaj matole idz ruchac brata bo tobie napewno juz nikt nie da

Posłuchaj gnojku, mam prawo komentować co mi się tylko podoba. A ty gówno masz do gadania. Po drugie jestem kobietą. Kazać to ty sobie możesz psu aportowac

Gość Monika

Nie wiem czy wiesz, ale seks jest dla każdego i pokazywanie sobie też nie jest złe. Masz staromodne podejście jeśli myślisz, że kobieta nie może majtek ściągnąć czy uprawiać seksu. Facet może tak? a kobieta jak ma potrzebe i chęci to już "bla bla bla, co potem o nas faceci sądzą, że nie potrafimy majtek na sobie utrzymać". Nie wiem czy wiesz, ale każdy praktycznie facet mial xxx partnerek, więc po co Ci facet który fiutka pokazywał setkom lasek?

Gość Monika

Zresztą chyba sama dobrze wiesz, że każdy facet preferuje zboczoną laskę niż zakonnice 😉