Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Olcik

Czy to ciąża ?

Polecane posty

Gość Olcik

Hej od 7 miesięcy staramy się z chłopakiem o dziecko.  W wtorek dostałam niby okres który trwał dwa dni i sie skończył boli mnie podbrzysze i jakoś dziwnie sie czuje od jakiegoś czasu czuje sie senna . Czy mogę być w ciąży?. Dzis zauważyłam delikatne plemienia . Czy którąś któraś z Was tak miała?.

Gość Killa

A test zrobilas?

Gość Olcik

Jeszcze nie robiłam ale zamierzam dziś po pracy pójdę.  Nigdy tak nie miałam  zazwyczaj mój okres trwa 5 dni a tu tylko dwa . Dodam że w zeszłym tygodniu pobolewał mnie brzuch 

Gość Killa

Nikt ci tu nie wywrozy czy jestes w ciazy. Zrobisz później test to bedziesz wiedziala. Na tym etapie powinien byc juz wiarygodny. 

Gość Olcik

Pytanie jest skierowane do tych dziewczyn które miały podobnie napisałam przecież "Czy któraś z Was tak miała " . A Ty mi wyjeżdżasz z jakąś wróżką 😂 Jak nie chcesz mi udzielić porady to nie pisz . Pytam się tych dziewczyn którą tak miały a jeśli nie wiesz to nie  pisz . 

Gość Sylwia

Ja właśnie pare dni przed okresem dostałam plamień bez krwi, trwały 4 dni i tydzień później po terminie gdy miała przyjść miesiączka zrobilam test i wyszedl pozytywny. Wczesniej już czułam, że coś sie ze mną dzieje, byłam senna jak nigdy, ból piersi i jajników, zdarzyło mi sie także zwymiotować. Teraz jestem już w 8tc i czuje sie dobrze, objawy ustaly i wszystko sie układa, mam nadzieję, że tak bedzie do końca 🙂

Gość Olcik

Sylwia

Ja właśnie miałam 2 dni dzień przerwy a dziś delikatne plemienia.  Nigdy tak nie miałam zawsze trwał on bite 5 dni no może 6 dnia był o ale tak ty ci ty ci.  A teraz jestem zaskoczona . Nie wiem czy to juz czy sie w końcu udało 😊