Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Ona xxx

Marzy mi sie trojkat 2 M i ja !

Polecane posty

Gość Ona xxx

Hej

Mam 28 lat i od wielu lat mam taka fantazje zeby sprobowac uprawiać seks w trojkącie ja i 2 mężczyzn. 

Mam partnera ale on nigdy na taka opcje sie nie zgodzi . 

Czy ktos moze wie gdzie szukać osob do trojkata ? 

Gość Gość

Tylko na kafeterii

Gość Doświadczony

Podaj meila pogadamy i mogę pomóc jak chcesz oczywiście

Gość Ona xxx
51 minut temu, Gość Doświadczony napisał:

Podaj meila pogadamy i mogę pomóc jak chcesz oczywiście

Pisz na sam.sami@o2.pl albo dawaj SMS na 601978292. Jeszcze kwestia z ktorej czesci Polski jestes. 

Hej, napisz na maila radix69@o2.pl Szadze ze mozemy sie dogadac i dobrze zabawic 😉

Gość Kaśka

Do autorki ja miałam również takie pragnienie ale będąc w ósmym miesiącu ciąży i spełniło się moje pragnienie. Ja 22 mój 23 a kochanek miał 19 który kilkukrotnie miał trójkąt zemną cieżarną i co ciekawe po urodzeniu córeczki nie miałam już ochoty na trójkąt ślę kochanek był kilka razy nas odwiedzić bez seksu. Od porodu minęło trzy lata.

Gość B I U

Polecam moja mnie namówiła na trójkąt była zajebiscie nic się nie zmieniło między nami 

bo to pragnienie  masz od demonów  taka pokusa  by zbrukac własne ciało

Gość Gościu

Trójkącik to ogromny test dla związku, jeżeli nie martwisz się o to że zostaniesz sama po takiej przygodzie to śmiało, od siebie dodam że najfajniej jest jak jedno z partnerów jest bi seksualne, albo po prostu otwarte na seks, wtedy jest sto razy fajniej :classic_wink:

Gość Gość

Wiesz chcesz trójkąt, ale może najpierw zaproponuj facetowi sex przy innej parze. Możesz mówić mu o tym w łóżku - że masz takie pragnie. Z doświadczenia - gdy atmosfera się podgrzeję podczas spotkania z inną parą, wówczas wszystko jest możliwe. Trójkąty, wymiany partnerow - to wszystko jest na wyciągnięcie ręki - wtedy to nawet twój mąż może chcieć posunąć się dalej

Gość Dziewczyna

Do wyżej wypowiedzi. Ja wyszłam z propozycją seksu z parą by była dużo starsza. Zgłosił się facet po pięćdziesiątce bardzo zadbany i przystojny. Nie był z partnerką ale mówił że przyjdą na sobotę. Chłopak się zgodził na niego i nie pytaliśmy o partnerkę. Gdy przyszli w sobotę oboje z chłopakiem byliśmy w szoku gdyż partnerka miała dwadzieścia lat młodsza od nas dwa lata. Gdy się rozkręciło i doszło do stosunku z nim chłopak z nią się pieścili. Gdy skończyliśmy ja silnym orgazmem a on obfitym wytryskiem zaczęli oni. Chłopak minetki i wszedł w nią gdzie ona mocno go przytuliła do siebie i trzymała do samego orgazmu. Po wytrysku w nią gdy wyją wzięła do ust i ssała aż mu stanął i nadstawiła sie analnie mówiąc żejest po głębokiej lewatywie. Długi analek że jęczała i czsami krzycząc. Po skończeniu dość długo w niej trzymał swego ...ka. Gdy wyjął poszedł chłopak umyć swoje narzędzie. Gdy wrócił znów chwyciła chłopakowi i kolejny raz do ust. Ale tym razem trwało z godzinę by stanął i kolejny raz rożyła nogi leżąc na wznak i zaczęli kolejny raz kopulować. Podeszłam do kochanka biorąc do ust ale on zamienił pozycję na 69 robil również minetke. Po tym skonczonym stosunku oni oświadczyli że się w sobie zakochani. Byliśmy z kochankiem w szoku.  A oni leżeli z włożony w cipce ...em. Trwało to kilka spotkań gdzie im przeszło. Trwają do dziś spotkania gdzieś co dwa tygodnie. Ice uważajcie by nie rozbić swoich związków. Gdybyśmy przerwali spotkania to by doszło do rozpadu związków. 

Gość Gość

To trudne w realizacji, ale najlepiej znajdź sobie dwóch obcych facetów, nie z partnerem + obcy.

Gość Dominic

Domenicodecoco@wp.pl   Jeżeli poważnie o tym myślisz napisz @

Najlepiej być singlem w trójkącie,ale z partnerem też się da.

Spróbuj bo warto,nigdy wcześniej nie miałam takiego orgazmu 😉