Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Gość Aga

Moje życzenie i marzenie na święta

Polecane posty

Gość Gość Aga

Chciałabym bardzo poznać kogoś kto pokocha mnie i moją córkę i doceni mnie. Nie zostawi w kłótni, chorobie, zapyta jak się czuje. Nie będzie pił 8 piw codziennie, kupi na świeta i urodziny zabawkę mojemu dziecku. A gdy zabierze na zakupy to czasem sam zapłaci rachunek a nie zostawi przy kasie pakujac torby. Taką osobę która będzie się starała a nie ze jest dobra i miła dla wszystkich: swojej rodziny zajomych a nawet obcych  kasjerek a w moim domu jedyne co potrafi to otwierać kolejne piwa narzekać i patrzeć w telewizor i nawet z nami nie zagrać w grę.

Tak mi przykro że trafiłam na takiego człowieka a ja tak bardzo marzyłam o rodzinie.

Gość Hey

Ojciec czy ojczym twojej córki?Jak ojczym to po co po jednej pomylce (nieudane małżeństwo) szukałas kogoś... A jak ojciec to czy znaków ostrzegawczych przed zajściem w ciążę nie było. Ja rozumiem przy zdradzie (że akurat tego człowiek nie może nigdy być pewnym). Ale to że nie podoba Ci się jego zachowanie to co zmienił się?mało prawdopodobne. 

Gość Gość Aga

Chyba masz coś z głową jeśli uważasz ze ludzie po nieudanym małżeństwie już do śmierci mają być samotni. Zresztą w moim małżeństwie takiego syfu, jak z tym facetem który o nas dbał na początku i oszukał w ten sposób bo pokazywał ze będzie niby dobry, nie było nigdy. Żałuję że się rozwiodlam. Mój mąż był wspaniały w porównaniu do tego co pokazał mi ten egoista z którym zmarnowalam 4 lata swojego życia 

Gość Gość Aga

I tak.  Partner zmienił się całkowicie. Jest całkiem inną osobą dla nas niż był na początku. 

Ale nie będę pisać z kimś kto na wstępie już mi prawi kazania i poucza mnie nie znając mnie 

Gość Gość Hey

No to dlaczego się rozwiodlas jak był wspaniały?  Sama jestem po rozwodzie mąż mnie zdradził i nie wyobrażam sobie żadnych innych związków, o córce myślałaś? To skończ ten związek jak Ci nie  odpowiada. I szukaj dalej ale żaden mężczyzna cudzego dziecka nie pokocha zejdź ma ziemię. Z tymi bajkami o rodzinie, patchworki? Serio? Ja choć też sama z dzieckiem w to nie wierzę i odpuszczam, ale co komu... Raz już szansę miałaś zaplanowałas miałaś męża,  masz zapewne świetna córe. Nie wyszło małżeństwo ale życie toczy się dalej. Nie, nie mam z głową nic raczej 😂,  ale mam świadomość że później z reguły nie jest kolorowo. A ten twój partner nie ma czasem syna? Bo mój eks właśnie się spotyka z jakąś dama z córką choć picie by się noe zgadzało bo nie pił  😉?  Nie oceniam Cię, spytałam z ciekawości. A poglądy różne mozna mieć nie wszyscy mają takie same. Nie trzeba komus diagnozowac zaburzeń psychicznych. Pozdrawiam. I jak Men Ci nie odpowiada kopnij w tylek. Niech się wyprowadzi z twojego domu i szukaj dalej skoro musisz kogoś mieć. Jeden musi drugi nie musi. Ja to szanuje,ale moim zdaniem patchworki są bez sensu tak jak dla Ciebie może być samotność. Trzymajcie się z córką ciepło i korzystnego wyjścia z impasu. 

Gość ifes

w takim razie życzę Ci tego co sobie życzysz :))

Gość Gość

Może najpierw pozbądź się balastu który pije piwa pod twoim dachem a później poznawaj nowego? 

Gość Gość Aga

Pozbylam się dzisiaj dlatego mam taki żal. To co napisałam w pierwszym poście działo się wczoraj i dziś. Na świeta i sylwestra zostałam sama ale lepiej płakać i być samą niż w takim czymś gdzie tylko jedno dba i kocha 

Gość Gość

Zobaczysz że będzie Ci lepiej za jakiś czas. 

Gość gdzie był rozum
51 minut temu, Gość Gość Aga napisał:

Chciałabym bardzo poznać kogoś kto pokocha mnie i moją córkę i doceni mnie. Nie zostawi w kłótni, chorobie, zapyta jak się czuje. Nie będzie pił 8 piw codziennie, kupi na świeta i urodziny zabawkę mojemu dziecku. A gdy zabierze na zakupy to czasem sam zapłaci rachunek a nie zostawi przy kasie pakujac torby. Taką osobę która będzie się starała a nie ze jest dobra i miła dla wszystkich: swojej rodziny zajomych a nawet obcych  kasjerek a w moim domu jedyne co potrafi to otwierać kolejne piwa narzekać i patrzeć w telewizor i nawet z nami nie zagrać w grę.

Tak mi przykro że trafiłam na takiego człowieka a ja tak bardzo marzyłam o rodzinie.

po co debilowi dałaś szpary? twój był wybór chyba. Teraz szukasz jelenia ( najlepiej bezdzietnego, przystojnego i z dobrą pracą ) aby pomagał utrzymać rodzine. Takich samotnych matek jak ty jest setki tysiące. Dlaczego baby są takie durne i potem zostają w takiej sytuacji?

Gość Hey

A za czym płaczesz? Za wancem co leżał na kanapie i się piwem poil?Więcej przeszkadzał niż pozytku prawdopodobnie bo z tego co piszesz czasu nigdy nie miał, dokładać się nie dokładal, widocznie na początku Cię tylko omamil i udawał kogoś kim nie był . Oj dziewczyno,  będzie dobrze,  święta idą staraj się myśleć pozytywnie zapewne masz rodzinę jakąś, znajomych a napewno masz rodzinę bo masz córkę . Córka Cię potrzebuje. A jak już chcesz /musisz kogoś mieć to sobie znajdziesz ale w takiej sytuacji to musisz patrzyć bardzo uważnie na to z kim się wiazesz. 

Gość gdzie był rozum
45 minut temu, Gość Gość Aga napisał:

Chyba masz coś z głową jeśli uważasz ze ludzie po nieudanym małżeństwie już do śmierci mają być samotni. Zresztą w moim małżeństwie takiego syfu, jak z tym facetem który o nas dbał na początku i oszukał w ten sposób bo pokazywał ze będzie niby dobry, nie było nigdy. Żałuję że się rozwiodlam. Mój mąż był wspaniały w porównaniu do tego co pokazał mi ten egoista z którym zmarnowalam 4 lata swojego życia 

jesteś durna pipa i nie raz a DWA razy durna, co ty kur/wa teraz chcesz? myślałaś że trafisz lepiej a tu trafiłaś gorzej, takie durne są baby, żałosne. 

Gość Gość
1 minutę temu, Gość gdzie był rozum napisał:

jesteś durna pipa i nie raz a DWA razy durna, co ty kur/wa teraz chcesz? myślałaś że trafisz lepiej a tu trafiłaś gorzej, takie durne są baby, żałosne. 

A tobie o co chodzi frustracie? Bo ciebie zadna nie chciała to się wyzywasz na kobietach ciągle? 

Gość mąż wspaniały

taki wspaniały mąż to po co się rozwodziłaś? nie kumam was bab

Gość gdzie był rozum
2 minuty temu, Gość Gość napisał:

A tobie o co chodzi frustracie? Bo ciebie zadna nie chciała to się wyzywasz na kobietach ciągle? 

wyzywam głupie które z nudów szukają nie wiadomo co i potem trafiają na jakieś gòwno z własnej winy. Ta tępa strzała rozwiodła się z "wspaniałym" mężem bo myślała że lepiej trafi a tu zonk. Nikogo wina tylko jej, więc bardzo dobra nauczka aby siedzieć na du'pie.

Gość Gość Aga

Był wspaniały w porównaniu do tego faceta który tak mnie omamił. Niestety czasu nie cofne. I nie szukalam nikogo kto mnie będzie utrzymywal bo mam prace ale kogoś normalnego kto będzie miał jaja zapłacić raz na jakiś czas rachunek. Mam nadzieję że przejrze na oczy. Nie wiedziałam że samotne matki mają tak ciężko i są skreslone mimo tego kim są. Bardzo to przykre wszystko 

Gość Gość Hey

Gość gdzie był rozum...... Wiesz może i słuszne spostrzeżenia , nie znamy jednak całego tła wydarzeń. Nie daje Ci to jednak prawa kogoś obrażać i obrzucacie inwektywami!  Bez krzty kultury. Autorka może błędów narobiła, ale w sumie to jęk życie. Ale twoje posty najlepiej o Tobie jako o osobie nie świadczą. I aż tak się unosić hmm... 

Gość Gość Aga

Ta tepa strzała jak mnie nazywasz jest też człowiekiem który popełnił błąd i chciał komuś normalnemu dać miłość i dobroć i zaufać ze to wróci 

Gość Gość
6 minut temu, Gość gdzie był rozum napisał:

wyzywam głupie które z nudów szukają nie wiadomo co i potem trafiają na jakieś gòwno z własnej winy. Ta tępa strzała rozwiodła się z "wspaniałym" mężem bo myślała że lepiej trafi a tu zonk. Nikogo wina tylko jej, więc bardzo dobra nauczka aby siedzieć na du'pie.

A skąd ty wiesz dlaczego się rozwiodla? Jeśli dobrze widzę to jedynie napisała że ex był gorszy od męża a ty się podniecasz. Idź do psychiatry bo ewidentnie masz uraz do kobiet i za dużo frustracji. 

Gość Gość Hey

Autorko jest ciężko, noe wiem ile twoje dziecko ma. Ale możesz sama być szczęśliwa bo szczęście jest w Tobie, nie w kolejnym gachu . Tyle że musisz sobie to uświadomić. Sądzę tylko że jakieś przesłanki do rozwodu były a nie ot kaprys. Bo to bardzo źle by świadczyło i jedno na usta by się cisnelo..... Ze sama sobie winna. A znaleźć mężczyznę odpowiedniego jest trudno pięknym panna, a co dopiero kobiecie po przejściach. To jest takie prawdopodobieństwo jak trafić 6w Lotto. Oczywiście w mojej opinii Ty możesz mieć skrajnie różna. 

Gość Gość Aga

Córka ma 8 lat. Wiesz do niedawna wierzyłam ze jednak ten facet nas spowrotem pokocha i będzie tak jak było na początku ale po dniu wczorajszym i dziś juz wiem ze nie. Wierzyłam w siebie ze sobie ułoże życie ze jestem warta by mnie ktoś pokochał. Ale już nie wierzę. masz rację. Ex mi uświadomił ze juz zawsze będę sama bo jak komukolwiek jeszcze zaufać po tym wszystkim. Jak można mówić kobiecie kocham cie a potem przyjechać by chlać i patrzeć tępo w tv. Zrobiłam kolacje zaplacilam za zakupy tulilam się pytałam czy się z nami pobawi poscielalam kawę mu zrobiłam potem on sobie samemu zrobił drugą i tępe gapienie w telewizor a gdy kolega zadzwonił to gadanie z nim z uśmiechem i życzenia wesołych Świąt dla żony i dzieci. A ja ? A ja kim byłam dla niego ? Smieciem zerem ? 

Gość realia tego świata
16 minut temu, Gość Gość Aga napisał:

Był wspaniały w porównaniu do tego faceta który tak mnie omamił. Niestety czasu nie cofne. I nie szukalam nikogo kto mnie będzie utrzymywal bo mam prace ale kogoś normalnego kto będzie miał jaja zapłacić raz na jakiś czas rachunek. Mam nadzieję że przejrze na oczy. Nie wiedziałam że samotne matki mają tak ciężko i są skreslone mimo tego kim są. Bardzo to przykre wszystko 

samotnych matek jest miliony, a facetów którzy je chcą niewiele, takie realia, masz przesrane, raczej tylko trafisz na innego debila

Gość Gość
Przed chwilą, Gość realia tego świata napisał:

samotnych matek jest miliony, a facetów którzy je chcą niewiele, takie realia, masz przesrane, raczej tylko trafisz na innego debila

Są też samotni ojcowie albo faceci po przejściach z dziećmi. Spuść powietrze na święta. Albo oproznij przynajmniej wor św. Mikołaja to ci ulzy. 

Gość modelów szukacie
16 minut temu, Gość Gość Aga napisał:

Ta tepa strzała jak mnie nazywasz jest też człowiekiem który popełnił błąd i chciał komuś normalnemu dać miłość i dobroć i zaufać ze to wróci 

tylko teraz wymagania kosmos, bo musi być to ideał i model z dobrą pracą, wy kobiety macie coś nie tak z umysłem

Gość chce wiedzieć
10 minut temu, Gość Gość Aga napisał:

Córka ma 8 lat. Wiesz do niedawna wierzyłam ze jednak ten facet nas spowrotem pokocha i będzie tak jak było na początku ale po dniu wczorajszym i dziś juz wiem ze nie. Wierzyłam w siebie ze sobie ułoże życie ze jestem warta by mnie ktoś pokochał. Ale już nie wierzę. masz rację. Ex mi uświadomił ze juz zawsze będę sama bo jak komukolwiek jeszcze zaufać po tym wszystkim. Jak można mówić kobiecie kocham cie a potem przyjechać by chlać i patrzeć tępo w tv. Zrobiłam kolacje zaplacilam za zakupy tulilam się pytałam czy się z nami pobawi poscielalam kawę mu zrobiłam potem on sobie samemu zrobił drugą i tępe gapienie w telewizor a gdy kolega zadzwonił to gadanie z nim z uśmiechem i życzenia wesołych Świąt dla żony i dzieci. A ja ? A ja kim byłam dla niego ? Smieciem zerem ? 

dlaczego kobiety wybierają takich debili? a fajnych spokojnych olewają? naprawde CHCE wiedzieć czym wy się kierujecie......

Gość Hey

Nie przejmuj się nie warto. Serio. Wiem że łatwo mówić. A kim Ty mogłaś być dla niego się nie zastanawiaj chyba że chcesz się zdolowac. I nie w tym rzecz byś w szczęście nie wierzyła. Chcesz się wiązać wiaz się tylko nie idelizuj partnerów, uważnie patrz i nie oczekuj bóg wie czego. Tak mi się wydaje widzisz mi jest łatwo sąd wydawać bo mam dość radykalne poglądy. A że zdrady nie wybaczam tak z mężem się pożegnałam i od kilku lat sama sobie zeglarzem, sterem i okrętem, tylko dziecko w planach biorę pod uwagę. Przywyklam, bo skoro w powtórne wybory noe wierzę to co mi zostało. A córka 8lat to jeszcze Cię potrzebuje sporo lat przed Tobą. 

Gość chce wiedzieć
4 minuty temu, Gość Gość napisał:

Są też samotni ojcowie albo faceci po przejściach z dziećmi. Spuść powietrze na święta. Albo oproznij przynajmniej wor św. Mikołaja to ci ulzy. 

ale samotne matki NIE CHCĄ facetów z dziećmi, oraz chcą tylko nadzianych przystojniaków bez przejść, są hipokrytki

Gość jak to jest

że kobiety wybierają takich poj'ebów? 

Gość Gość
Przed chwilą, Gość chce wiedzieć napisał:

ale samotne matki NIE CHCĄ facetów z dziećmi, oraz chcą tylko nadzianych przystojniaków bez przejść, są hipokrytki

To jedynie twoja teoria wysnuta z dupy po to żeby usprawiedliwic swoją pierdolowatosc samca beta. Zmień środowisko bo twoje ewidentnie obfituje w karyny umysłowe. O ile w ogóle miałeś do czynienia z jakimkolwiek kobietami. 

Gość Hey
4 minuty temu, Gość chce wiedzieć napisał:

A Ty to matka samodzielna matka że wiesz?Ja jestem sama i nikogo nie chce a jak już to podobnych sobie się ludzi dobiera lepsze jest zrozumienie czyli samotni ojcowie jak najbardziej .Wiec wszystkich jedna miarą nie mierz.