Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość SandraBBC

O Polkach i Polakach

Polecane posty

Gość SandraBBC

Młody arabski szejk Mohammad Ali Ben Zin w wywiadzie dla „The Telegraph” poruszył temat Polski – jego słowa nie spodobają się większości z nas..

„Polska? To dziwny kraj – piękne kobiety, które chętnie gościmy na jachtach – za pieniądze zrobią wszystko. A Polscy mężczyźni – no to jest dramat, zawsze niedomyci, ubrani w jakieś łachmany, wulgarni, nadużywający alkoholu i prostaccy. Wiecznie żrą tłuste, wieprzowe dania i popijają najtańszym alkoholem – bo ich nie stać.Poza tym szczerze mówiąc są po prostu niezbyt urodziwi. A my – kulturalni, z pieniędzmi, zawsze dobrze ubrani, z klasą – i pomyśleć, że oni się z nas śmieją…”

Jak zaznaczył – to nie przypadek, że Polki chętnie wiążą się z czarnoskórymi bądź Arabami – w pierwszym przypadku chodzi o rozmiar  penisa, w drugim o bezpieczeństwo.

”Mało który Polak zapewni taki komfort ekonomiczny jak prawie każdy arab. Ci ludzie, co tak krzyczą, rasiści przez 10 lat nie zobaczą tego ile ja wydam w tydzień. Dlaczego? Bo to leniwi oszuści i złodzieje.” – dodaje.

Badania pokazują, że faktycznie coraz więcej Polek wybiera egzotycznych partnerów – oficjalnie tłumaczą to miłością. Tylko 28% przyznało, że seks z czarnoskórym mężczyzną sprawia po prostu więcej przyjemności. Natomiast aż 74% otwarcie mówi o lepszej higienie Arabów.

”Miałam męża Polaka 6 lat. Na początku było tylko okej, ale później – nie mył się po defekacji, mył zęby raz dziennie, nie potrafił ubrać. Ciągle coś mu nie wychodziło. Poznałam Egipcjanina na wyjeździe do Londynu – od razu się zakochałam. Przystojny, umięśniony. Myje się nawet 5 razy dziennie, zęby po każdym posiłku a ubrania – idealnie dopasowane, białe czy błękitne koszule z dobrych materiałów, wygląda jak z okładki. A nie wydaje znowu fortuny na rzeczy czy kosmetyki. Po prostu mu się chce.” – mówi Magdalena.

Gość Seb

Podejzewam ze normalna kobieta nigdy nie zwiaze sie z takim arabem,ciapkiem,murzynem. 

Co do opinii na temat polskich facetow to nie wiem gdzie jakis tam szejk to widzial i kto mu bzdur naopowiadal.

To nie lata 80 ze facet mial maszynke i wode kolonska 

Gość Trutka

W każdym kłamstwie jest trochę prawdy. Są i tacy Polacy jak ich opisuje. Ale zapomniał nadmienić, że araby to pedofile, zoofile i wierzą w ten swój durny zabobon zwany islamem. Arabowie to dno pod każdym względem. Póki mają ropę to mają pieniądze, ale jak to się im niedługo skończy to wrócą tam gdzie ich miejsce czyli na piaski pustyni.