Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Asia

Zajście w ciążę podczas karmienia piersią

Polecane posty

Gość Asia

Czy są tu mamy, które zaszły w kolejną ciążę karmiąc starsze dziecko piersią? Jeśli tak, to mam do Was pytanie - czy prawdziwa jest teoria, że w takiej sytuacji częściej rodzą się dziewczynki niż chłopcy? Ciekawi mnie, czy Wam w takiej sytuacji urodził się syn czy córka 🙂 napiszcie tez, w którym miesiącu kp zaszlyscie w ciaze z kolejnym dzieckiem

Gość gosc

idac twoim tokiem myslenia,pewnie zabezpieczalas sie karmiac piersia :D nie,to bzdura

Gość po rozum do głowy

co ma karmienie piersią do ciąży? jak miesiączkujesz to możesz zajść w ciąże, czy spałaś na lekcji biologii?

Gość Zaście

Musisz znaleźć taką   co ma 100 dzieci zrobionych w czasie karmienia to bedziesz miała  jakiś  obraz

Gość Asia

Ha ha po pierwsze w ktorym miejscu z mojej wypowiedzi wynika ze uważam kp za metode antykoncepcji? 🙂 po drugie w ciazy nie jestem ale nie rozpaczalabym gdybym w niej byla 🙂 Pytam o plec dzieci rodzących sie z ciaz matek karmiacych. Radze ćwiczyć czytanie ze zrozumieniem 🙂 chodzilo o teorie która mówi o tym ze podczas kp organizm matki jest obciążony i latwiej zajść w ciążę z dziewczynka, bo ciaze z chłopcami sa ciezsze do donoszenia. Chciałam z ciekawości zrobic sondę zeby jakis obraz miec. 

Gość fff

hahah niby dlaczego ciąże z chłopcami miałyby być cięższe do donoszenia ? Jakby organizm był zbyt mocno obciążony to w ogóle nie można byłoby zajść. Straszna głupota, przecież kobieta nie ma wpływu na płeć. Jeżeli już teoria miałaby mieć jakeiś potwierdzenie naukowe to stawiałabym raczej na zmiany hormonalne podczas kp które mogłyby wpływać na gęstość śluzu.. Ale nie spotkałam się nigdy z takimi badaniami, dlatego zapewne to bzdura. Ja zaszłam karmiąc córkę 12 miesiąc, urodzę chłopca.

Gość Gość

Od karmienia piersią nie zachodzi się w ciążę. Chyba, ze uprawiałaś seks karmiąc dziecko piersią? Ale to jest chyba torchę zboczone?