Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Marika2312

terapia malzenska

Polecane posty

Gość Marika2312

Co sądzicie o terapiach małżeńskich? Mąż chce iść... tzn chce zebym szła z nim... Nie wiem czy to ma sens, czy pomoże, czy cos zmieni... Jak uwazacie?
A przy okazji znacie jakies miejsca w Minsku Maz. gdzie mozna sie zapisac? Chociaz ja to czarno widze, nie wiem czy chce z kims obcym rozmawiac o swoich problemach....

Gość Opkaaa

Jesli kochasz.męza to terapia ma sens,moze Wam uswiadomic wiele rzeczy których sobie nie uswiadamiacie,jesli nie kochasz z jakichs powodów zaden psycholog czy terapeuta nie zmusi i nie zdoła nakłonic do tego zebys na nowo Go pokochała ..w kazdym razie tak było w mojej sytuacji,nie kocham męza i nie pokocham ,zadne terapie tu nic nie pomogą natomiast wizyty indywidualne pomogły mi bardziej zrozumiec siebie,moje uczucia,zachowania

Gość Ilona882

Zawsze trzeba sie starac uratowac zwiazek. Nie za wszelką cenę wiadomo, ale jeżeli jest miłość i partner nie wyrządza nam krzywdy to trzeba sie starac. My z mezem bylismy na terapi w Centrum Psychologicznym Sens (jestesmy z Minska Mazowieckiego) i ta terapia odmienila nasze zycie. Jestesmy razem nadal i co najwazniejsze - jestesmy bardzo szczesliwi z tego faktu. 

Gość Gosc.

Nie zawsze można uratować małżeństwo. Czasem jest już za późno. Terapia to iluzja