Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Mały

Randka w ciemno

Polecane posty

Gość Mały

Witam. Mam nietypowy problem. Otóż byłem na randce z dziewczyną. Umówiliśmy się przez internet i oprócz zdjęć twarzy nie mówiliśmy sobie nic o swoim wyglądzie. Gdy ją spotkałem przeżyłem szok, ponieważ okazała się być bardzo wysoka (coś koło 185cm), w dodatku miała buty na obcasie. Ja natomiast jestem raczej przeciętnego wzrostu (170-172cm). W toku rozmowy wyszło że jest pasjonatką siłowni. Zaproponowałem, w żarcie, żebyśmy spróbowali się na rękę. Zaśmiała się, ale się zgodziła. I teraz pojawia się problem. Próbowałem z całej siły ją przesilowac, ale bez skutku. A wtedy ona z łatwością przygwozdzila mi rękę do stołu! Mówiła że to nie moja wina, i że jest po prostu bardzo silna. Ale mimo to jest mi głupio. Czy myślicie mam jeszcze jakieś szanse u niej? Mówiła że jej to nie przeszkadza, ale czuję się przy niej przez to mniej męski.

Gość Gość Tpo

No cóż czasem kobiety wolą facetów słabszych niż one same. To że jest silniejsza nie ma się co dziwić skoro regularnie chodzi na siłownię.

Skoro stwierdziła że nie przeszkadza jej że jesteś niższy i słabszy być może znaczy właśnie takiego faceta szuka. Myślę że warto umówić się na koleją randkę np porozmawiać to czy wam się ułoży wyjdzie z czasem.    Co prawda jest to w pewnym sensie minus że kobieta jest wyższa i silniejsza lecz jeśli będziecie nadawać na tych samych falach wszystko może się ułoży.

Gość Mały

Czyli mówisz, że generalnie nie powinno być to problemem? 

Tylko nie wiem jak poradzić sobie z tym, że jest ode mnie silniejsza. Jej wzrost jakoś przełknę,ale przez jej mięśnie i siłę czuję się niemesko... 

Gość Gość Tpo

To że jest silniejsza możesz np zastąpić czułością i uczuciem. Każda kobieta bez wyjątku potrzebuje czułości.

I nie ma tu znaczenia czy jest wyższa silniejsza bogatsza biedniejsza ładna czy brzydka.

Problem może być też jak znajomi rodzina przyjmą to że kobieta czy partnerka jest wyższa czy silniejsza. Pewnie jakieś uwagi będą czy nawet szyderstwa. Musisz i to wziąść pod uwagę.

Gość Mały

Tu masz rację, ona wygląda na bardzo samotną, pozbawioną czułości. 

Szyderswta I inne śmiech mnie nie obchodzą... 

Gość Gość Tpo

Skoro opinia innych cię nie obchodzi to umów się na koleją randkę!! Być może faceci z którymi była wcześniej takiej czułości jej nie okazywali. A nie dla każdej kobiety liczy się sex. Może na następnej randce czy spotkaniu kup jej róże lub nawet 3 róże najlepiej białe oznaczają one szczere chęci. Możesz też pod czas rozmowy wziąść ją za dłoń i delikatnie ją głaszcząc jest to też oznaka czułości.

Najważniejsze że mieli byście doby kontakt