Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Amant

Sex ze starsza ?

Polecane posty

podobno czym wino starsze tym lepsze  , od zawsze byłem miłośnikiem starszych sexownych kobiet , mieliście jakieś przygody ze starszymi ok 10lat ?

Gość gość

jestem ze starszą i mam wszystko czego chcę , znajdż sobie taką i zobaczysz jakie są fajne .

Gość Gość

Coś w tym jest gdyż swój pierwszy sex miałem z kobietą o 17 lat starszą. Miałem wówczas niecałe 18 lat czyli też 17 lat Ona 34.

Był to przypadkowy sex przypadkowy i pierwszy. Pojechałem do 12letniego kolegi syna owej kobiety by nagrać sobie kasetę. Nie zastałem go ale zostawił mi wiadomość że mogę sobie nagrać kasetę.

Kiedy przegrywałem z łazienki na przeciw wyszła jego matka z łazienki zupełnie naga. osłupiałem podobnie jak ona lecz nie wiem czemu ale podeszła do mnie i usiadła na kolanach moja męskość momentalnie zrobiła się twarda co Ona spostrzegła po 5 minutach byłem już w jej wilgotnej muszelce.

Kochaliśmy się na kilka sposobów oczywiście Ona dominowała. Najprzyjemniejsze było to że pozwoliła bym zakończył głęboko w jej norce rozkoszy.

Gość młodyrambo

Tak, ze starszą był mój pierwszy seks. Niezbyt udany, bo zbyt dużo wrażeń - mega podniecenie na widok MILFA + stres pierwszego razu zrobił swoje. Jednak tak mi się spodobało, że kolejne kobiety były tylko starsze. I tak mi zostało do dzisiaj. Mam 27 lat i uważam, że najlepsze ruchanie to z kobietą koło 40stki. Swoboda, perwersja, namiętność, wszystko.