Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Smuteczek

Czy 35letni prawiczek

Polecane posty

Gość gosc

nie rozumiem jakie to robienie pajaca, gdy skorzystalbys z tindera?

takie czasy ze dzisiaj polowa ludzi poznaje sie online

Gość Smuteczek
6 minut temu, Gość gosc napisał:

nie rozumiem jakie to robienie pajaca, gdy skorzystalbys z tindera?

takie czasy ze dzisiaj polowa ludzi poznaje sie online

Już pisałem. Za wysokie progi. Po co się ośmieszać podbijając do dziewczyny wyglądającej jak milion dolarów i z wymaganiami że ho ho, samemu będąc beznadziejnym starym prawiczkiem?

Gość gosc

przeciez tinder to zwykla aplikacja randkowa, podbijaj do przecietnych jesli wolisz

internet lub aplikacje randkwoe to ejdyne realne sposoby dla ciebie by znalezc partnerke, jesli nie jestes osoba towarzyska, a wnioskuje, ze nie jeestes

Gość Wspanialomyslnai

W kazdym wieku ciezko wyjsc ze skorupy, przestaje Ci zalezec bo tracisz resztki nadziei, to bliskie depresji chyba ze masz sile wewnetrzna, zostalo Ci jakies 15 lat najlepszej aktywnosci, nie masz nic do stracenia, ja akurat nie jestem zwolennikiem portali randkowych jesli chodzi o net, raczej stawiam na ciekawe znajomosci wedlug zainteresowan,  w takich bardziej zamknietych kregach sympatie rozwijaja sie naturalnie, bez tych sztucznych wyliczen co do wymagan , no albo real, ale tu trzeba pokonac niesmialosc juz na wstepie, powodzenia:)

Gość Prawda

Stary łysy koń marzy o dziewczynie haha

ty sie wybudz bo z łysina to mozesz miec co najwyzej szanse u 50 latki z mega wada wzroku

Gość Zuz

Latka leca !

Brad Pitt to jest mezczyzna ty to jestes tylko potwór straszacy na ulicy. Takich nie atrakcyjnych łysoli na ulicach pełno.

wole byc sama albo byc z kobieta niz byc z łysolem.

PRZCZEP WŁOSÒW - lepiej rób szybko bo za 5 lat bedziesz starym klamotem ktory moze bedzie mial szanse u 65 letnich slepych kobiet

Gość Bla bla

I kolejny stary łysy dziad. Takich watków jak twój sa miliony.

czy wy lustra w domach nie macie?

kobiety chca byc z mezczyznami a nie łysymi małpami.

łusiejacy czy łysol to takie obleśne . Samo spojrzenie powoduje wymioty 

Gość 555

najważniejsza rzecz włosy ja pier...    co za idioci

Gość Wspanialomyslnai

Nie zadlaw sie swoim jadem, ja lubie tak krotko obcietych ze nie wiadomo gdzie sa wlosy a gdzie nie, i nie robi mi to roznicy, gowniarstwo prymitywne kafeterii, nie da sie tu dlugo wytrzymac

Gość Olka

Zawsze jest tak że chłopców rodzi się więcej.Nawet w naturze to samce musza być ładne i starać sie o samicę.

przykład : ptak PAW z pięknymi piórami.

a Ty jesteś łysy , stary , nie atrakcyjny. Nie wiem co ty masz w tej chorej głowie ale zapomnij że kobieta w Twoim wieku się Toba zainteresuje. Na 100 kobiet przypada 135 meżczyzn. Myślisz że któraś Cię ze chce? To sobie jaja z siebie robisz.Kobiety sa wzrokowcami jak i mężczyzni. Chciałbyś być z łysa starsza 70 letnia kobieta? 

A myslisz ze kobiety chca byc z toba? 

Jestes starym łysym zapatrzonym bucem

Gość Prawda

Tutaj pocieszenia znajdziesz w ramionach innych nie atrakcyjnych łysoli . A prawda w oczy kole ! Nie musisz akceptować prawdy ale dlatego jesteś sam i tacy jak ty zawsze beda sami ! I dobrze bo nieatrakcyjne buce nie zasługuja na szczescie.

Przeszczep włosów , siłka, depilacja ciała zmiana ubrań. 

Jak chcesz zrobić pierwsze wrażenie? Bo  nie robisz go w ogóle dlatego jestes sam.

łysol nie atrakcyjny.

od razu napisz ze szukaszpodobnych sobie i razem bedziecie sie w dupska jechac 

Gość Dżoana

Jedna i ta sama zaburzona osoba, typowa kafeteryjna frustratka, hejtuje łysiejących. Tematy się mendzie pomyliły, hehe, do tego jest na bakier z ortografią. Żal😜