Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Gość

Co sądzicie o nowych koszulkach Hajfy?

Polecane posty

Gość Gość

Po bodziaki hamulcowy przyszedł czas na koszulki z napisem " bufet 24 h,", " Mleczna pierś zdrowiem tryska", " KP już 12, 15, 18 , 24 i 36 miesięcy. Co sądzicie? Ja chyba kupię

Gość gość

na ścierki do podłogi jak znalazł 🤮

Gość Gość

Super pomysł.

Gość gość

Obrzydliwość

Gość marawstala

Nie wiem o co chodzi... okropne hasła : )

Gość Gość

Bulwersuje was promocja kp? Bo co, bo nikt tego nie sponsoruje?

Gość Gość

Beznadziejne 

Gość Gosc

Infantylne i glupkowate.  Promowanie kp jest w porządku, ale żeby robić z tego jakąś filozofię życia, a z siebie kretynke, to nie wiem... Baby mają nierówno pod sufitem i tyle. Sama jestem kobieta, matką, mam 2 dzieci, ale na łeb nie upadlam, żeby nosić takie rzeczy,które notabene u większości ludzi wywolaja uśmiech politowania albo śmiech, niekoniecznie ten pozytywny. Pomysł do dupy. 

Gość Kpmama

Hafija jest wspaniała i popieram każda jej działanie na rzecz promowania kp te bodziaki i koszulki są śliczne sama kupię karmię piersią 3 lata i końca nie widać wszystko dzięki hafii jak ktoś ma problem z laktacją to niech napisze do hafiji ona pomozs

Gość Vkj

A co to za kolejny bubel?

Gość gość

Beznadziejna firma, beznadziejne wyroby, podziwiam każdą osobę, która na to spojrzy, nie mówiąc o tych, które myślą, że mogłyby to mieć.

Gość GoSC

Komu to do jasnej ciasnej ma zaimponować? W normalnym świecie kp to po prostu pewien etap i prywatna sprawa kobiety. Nie rozumiem po co się z tym obnosić i kto miałby się tym podniecać. To jest żenujące, publicznie jarać się ze jest się bufetem 36-ty miesiąc 😕 sorry ale nie dziwię się, że większość bab w życiu nic nie osiąga.... 

Do końca życia bedziecie wspominac to kp? Pewnie co druga chciałaby jeszcze wnuki karmić cycem blee

Gość Gość

Żenada, sprowadzanie kobiety do funkcji bufetu. Za to Hajfie kasa musi się zgadzać.

Gość Jestem kobieta

Ss to koszulki jak inne z hasłami które w złożeniu maja być zabawne a wychodzi różnie. Zależy jak kto co odbiera. Propagowanie kp jak najbardziej tylko takie żeby np więcej było doradców laktacyjne h w szpitalach i pomagać mama które niezbyt sobie radzą, są problemy. A nie na takiej zasadzie że ponizanie mam karmiących mm i traktowanie kp jako wyczyn i największe życiowe osiągnięcie. Co do koszulek ci kto lubi, ja nosić nie będę bo dawno nie karmie a moje dziecko to już przedszkolak 😉