Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Crips

Dziewczyny na telefon na pierwszy raz?

Polecane posty

Gość Crips

Siema, mam 27 lat i jestem niedoświadczony w tym sprawach. Z różnych powodów nie mam szans na dziewczynę. Zastanawiam się skąd mógłbym zamówić panią na telefon do mieszkania żeby odbyć ten pierwszy raz. Znacie jakieś wiarygodne strony czy coś w tym stylu?

Pozdrawiam serdecznie.

Gość gość

Wpisujesz w net swoje miasto, lub pobliskie, szukasz agencji, pani na telefon i masz wybór. I się umawiasz.

Gość ghu

Na roksie jest dużo fajnych 🙂

1 godzinę temu, Gość Crips napisał:

Siema, mam 27 lat i jestem niedoświadczony w tym sprawach. Z różnych powodów nie mam szans na dziewczynę. Zastanawiam się skąd mógłbym zamówić panią na telefon do mieszkania żeby odbyć ten pierwszy raz. Znacie jakieś wiarygodne strony czy coś w tym stylu?

Pozdrawiam serdecznie.

Nie! Forum garsoniera.pl, tam szukaj laski GFE z dobrymi opiniami. Inaczej się zawiedziesz. Na divy nie chodzi się po omacku.

Gość ghu
48 minut temu, marcin_wawa napisał:

Nie! Forum garsoniera.pl, tam szukaj laski GFE z dobrymi opiniami. Inaczej się zawiedziesz. Na divy nie chodzi się po omacku.

Forum garosniera to syf, bo nowych użytkowników traktuje się jak gówno i człowieka gorszej kategorii. Ktoś chce się czegoś dowiedzieć, zadać jakieś pytanie od razu BAN! Syf i żenada, to forum od dawna nie ma nic wspólnego z jakimkolwiek obiektywizmem.

55 minut temu, Gość ghu napisał:

Forum garosniera to syf, bo nowych użytkowników traktuje się jak gówno i człowieka gorszej kategorii. Ktoś chce się czegoś dowiedzieć, zadać jakieś pytanie od razu BAN! Syf i żenada, to forum od dawna nie ma nic wspólnego z jakimkolwiek obiektywizmem.

Raczej jako czytelnik tego forum piszę, widzę tam, że trafić na dobrą divę jest ciężko. Ja za opiniami poszedłem i nie żałuje. Dziewczyna rzeczywiście była jak kochanka :)