Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość rzeszowiak

Prześliczna wierząca dziewczyna, a ma drugą straszne ciemne oblicze

Polecane posty

Gość rzeszowiak

Mam pełne prawo podejrzewać że daje kazdemu ktory ją poprosi oto, straszna ta dwulicowość ale dotyczy ona wiekszosci ludzi na swiecie.

Poniewaz jestem osobą bardzo niesmiałą i twierdziłem ze jest dobrą osobą, to nawet nigdy o wspólne zdjecie jej nie poprosiłem (a jej narcyzm i wyjątkowa lekko egzotyczna niespotykana uroda powoduje ze kazdy se z nią zdjecia robi kto poprosi bo ona sie zgadza) a 5 krotnie siedziałem z nią i tylko gadałem, moze to i dobrze a wiadomo czy nie ma jakiego syfa już?

I wiecie co?

Jednak wole tak życ jak zyje uczciwie i bardzo spokojnie moze bedzie za takie honorowe życie kiedys nagroda na tamtym swiecie?, ale widze ze wiekszosc nie wierzy i tylko zewnętrznie udaje przed innymi, jak ogół nie widzi to żyją jakby Boga nie było...

Brakuje wam ludzie honoru!!!

Gość uuuu

Od robienia fotek syfa nie ma.

Gość ja ...

pozory często mylą, prawda:classic_rolleyes:

Gość Polo

Mam prawo podejrzewać, że autor to cymbał skończony, który po prostu boi się kobiet i pewnie mieszka z matką. Nie zawracaj głowy normalnym dziewczynom, pozostań przy onanizmie. Oby nie każdy rzeszowiak był takim dupkiem.

Gość gość

A po czym to tak sądzisz i jedno i drugie że głęboko wierząca i bardzo dająca każdemu, bo tak to ująłeś.

Gość Wow !
11 minut temu, Gość Polo napisał:

Mam prawo podejrzewać, że autor to cymbał skończony, który po prostu boi się kobiet i pewnie mieszka z matką. Nie zawracaj głowy normalnym dziewczynom, pozostań przy onanizmie. Oby nie każdy rzeszowiak był takim dupkiem.

Czarus z ropienki

Gość Polo
10 minut temu, Gość Wow ! napisał:

Czarus z ropienki

Kolejny dupek...

Gość bbbbb

to tylko twoja zazdrosc i wyobraznia, chcesz nagrody za celibat ? np jakiej ?

Gość gość

A skąd to wiesz, ktoś Ci powiedział? Pewnie jakaś zazdrosna baba ją oczerniła albo porzucony ex. 

Gość Ewa35l

Czytam cafe i dochodzę do wniosku, że prawdziwych mężczyzn już nie ma. Przykład to autor, skończony dupek. Będziesz klopsie zawracał dziewczynie głowę sobą? Mam nadzieję, że spuści cię na drzewo, wydaje ci się, że kobiety chcą wiązać się z takimi jak ty? Kobiety szukają Faceta a nie troków od kaleson. Co masz do zaoferowania? Będziesz jej biblię czytał wieczorami? Spadaj psychopato!

Gość gość

Kolejny sfrustrowany koniotrzep założyl temat.