Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Gość

Brat zadaje się ze starsza dziewczyna z dziecmi

Polecane posty

Gość Gość

Wiedziałam że jego dziewczyna hmm odstaje trochę od niego. Była sekretarka w jego firmie. Teraz jest jego partnerką. Jest od brata 3 lata starsza i ma 2 dzieci. Nie wiem co z ich ojcem bo głupio było pytać. Brat zakochany a moim zdaniem ona szuka frajera. Brat był żonaty, ale jego żona zmarła 6 lat temu na raka. Niby fajnie że wreszcie układa sobie życie ale ta dziewczyna nie wygląda na zakochana w nim

Gość Swjets

Pewnie se z nim 3 dorobi.

Gość Gość

I widać że ona szuka kogoś kto będzie utrzymywał ją i jej dzieci. A brat ma dobre serce

Gość Bleeee

Też miałam taki przypadek w rodzinie. Samotne mamusie szukają sponsorow

Gość qwerty

Tez mialam taki przypadek w rodzinie-wujka, ktory ozenil sie ze starsza z dzieckiem, skonczylo sie rozwodem.Porozmawiaj z bratem o swoich watpliwosciach.

Gość Kola

Mój kolega siedzi z kobietą z dwójką dzieci,zrobił jej trzecie i zaczyna szerzej patrzeć.Powiedział,że chyba jej już nie kocha,klapki z oczu mu spadły.

Ale.. sąsiad po 2 latach małżeństwa zostawił młodą żonę dla starszej rozwódki z trójką dzieci. Z żoną jeszcze nawet nie mieli dziecka. Są już razem 7 lat, ludzie jednak są głupi .

Gość Gość
58 minut temu, Gość Gość napisał:

I widać że ona szuka kogoś kto będzie utrzymywał ją i jej dzieci. A brat ma dobre serce

Ma dobre serce i siostrę, co wszystko widzi. Kulę kryształową se kup i dorabiaj na wróżeniu. 

Aha, 0/10 jak w dzisiejszym wątku o synowej i nieruchomościach.

Gość Gość
1 godzinę temu, Gość Gość napisał:

Ma dobre serce i siostrę, co wszystko widzi. Kulę kryształową se kup i dorabiaj na wróżeniu. 

Aha, 0/10 jak w dzisiejszym wątku o synowej i nieruchomościach.

Widzę że laska ewidentnie szuka bankomatu-wdala się w romans z lepiej sytuowanym facetem, młodszym od niej. 

Gość gmghghgh

A brat jest upośledzony umysłowo? A może masz o nim jakieś kazirodcze wyobrażenia? Ani jedno, ani drugie? To się nie wtrącaj.

Gość Gość
Przed chwilą, Gość gmghghgh napisał:

A brat jest upośledzony umysłowo? A może masz o nim jakieś kazirodcze wyobrażenia? Ani jedno, ani drugie? To się nie wtrącaj.

Ani jedno ani drugie. Ale jest mi go żal. Gdy ja miałam problemy w życiu (byłam kiedyś zakochana w gazecie który mnie zdradxal i ponizal) to brat mi wtedy pomógł przez to przejść. Dzięki temu mam dziś super męża i fajna rodzinę. Bardzo lubiłam bratowa, miałyśmy super relację, ale tam było widać że ona kochała brata. Niestety życie się tak ułożyło że zachorowała i nic się nie dało zrobić. Uważam że brat zasługuje na kobietę która będzie go kochać a nie tylko lecieć na kasę.

Gość Gość
13 minut temu, Gość Gość napisał:

Widzę że laska ewidentnie szuka bankomatu-wdala się w romans z lepiej sytuowanym facetem, młodszym od niej. 

Oj, a ja widzę, że jest też lepiej sytuowany od Ciebie i boli, że kasę wydaje nie na Ciebie.

Ps. Z okazji świąt moje widzenia są gratis!

Gość gosc

no coz ja wśród znajomych mam kolezanke z dwojka dzieci, która dla młodszego faceta wyrzucila meza z domu. wiec nie pisz scenariuszy, ze ona biedna, samotna, bo może być inaczej i to on zawrócił jej w głowie

Gość Gość

Ile ty masz tych braci? Niedawno jakiś miał młodszą w niechcianej ciąży. 

Gość Gość
9 godzin temu, Gość Gość napisał:

Oj, a ja widzę, że jest też lepiej sytuowany od Ciebie i boli, że kasę wydaje nie na Ciebie.

Ps. Z okazji świąt moje widzenia są gratis!

Nie musi wydawać na mnie bo akurat ja i mąż finansowo sobie dobrze radzimy więc pudło.