Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Choinkowa29

Najdziwniejszy przypadek faceta jakiego poznałam. Już nie wiem co robić

Polecane posty

Gość goscia
Dnia 26.12.2018 o 21:57, Gość totalnieNIKT napisał:

Mężczyzna, który jest lekarzem z pewnością ma silny charakter i jest inteligentny. W przeciwieństwie do Ciebie.
Jasno określiliście granice waszej relacji i z tego co widzę on tylko realizuje warunki waszej umowy.
Skoro postanowiłaś pokazać mu kim jesteś i na co Ciebie stać to nie licz na to, że będzie poważnie traktował kogoś Twojego pokroju. Mężczyzna jego pokroju będzie się Tobą bawił, ale na żonę wybierze kobietę, która będzie miała godność.

a kim zatem on jest? czym się różni od niej, bo nie rozumiem , pojechac po dziewczynie za ten sam czyn a facet to niwiniątko i nadal pan z klasą...wtf ... kobiety też nie lubią facetów zapchajdziur

Gość Zpaznokcilakier

Co komu pisane, jeśli macie być razem to będziecie choćby za sto lat, jeśli się Tobą bawi i w dodatku jest lekarzem, to nie świadczy o nim najlepiej jako o człowieku , pacjentami też się będzie bawil? Nie ma co traktować ludzi przedmiotowo , to nigdy się dobrze nie kończy. Uzbroj się w cierpliwość, czas to sprzymierzeniec. Jeśli facetowi zależy na kobiecie, to wiadomka, góry przenosi, nieba przychyli. Ale może, że to zwykły psychopata i na 4 randce wytnie Ci nerkę. Życie jest nieprzewidywalne. Żadna ścieżka nie jest wyłożona tłuczniem .To dzikie ostępy. Nie mniej jednak , miej oczy szeroko otwarte i  nadstaw uszu -słuchaj co mówi , między wierszami. Powodzenia z tym , albo z innym. 

Gość Aka
Dnia 26.12.2018 o 21:45, Gość Choinkowa29 napisał:

Ustaliliśmy że będziemy spotykać się niezobowiązująco.

Dla mnie niezobowiązujące spotkania to wypad co jakiś czas do kina czy na jedzenie, poznawanie się powoli na stopie koleżeńskie, a nie przez łóżko...

Gość totalnieNikt

totalnieNikt?? odpowiesz?