Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ONA 28

Panowie po 30-stce na portalach randkowych. SZOK

Polecane posty

Gość gosc

co niektorzy faceci oceniaja kobiety pochopnie bo tak im sie wydaje i skreslaja, a nie chca je blizej poznac

Gość Spelniony 50latek po 30-ce
20 godzin temu, Gość ONA 28 napisał:

Domyślam, że ty albo odpady twojego pokroju brandzlują się pisząc jedną ręką na kafeterii, że kobiety 30-letnie nadają się tylko do utylizacji bo przecież każdy równieśnik wybierze 20-latkę. Takich tematów jest tu przecież od zawalenia.

Musisz przeżyć, że nawet niektóre kobiety w utylizacyjnym wieku okołotrzydziestkowym mają wygórowane wymagania dotyczące posiadania włosów i braku posiadania flaka zamiast ciała. Na szczęście z pewnością większość 20-latek takich wymagań nie posiada:D

I to zderzenie z rzeczywistością, jak wygląda taki typowy 33-latek, jest strasznie zabawne 😄 Wiem, ze portale randkowe to nie jest reprezentatywna próbka społeczeństwa ale jednak pewne tendencje pokazuje.

Tak więc wyzwiska od kafeteryjnych frustratów i  hipokrytów mnie raczej bawią, więc nie ograniczajcie się 😄

Dziecko. Wychodząc  z załozenia że zycie faceta konczy się po 30-tce mozesz sobie dac spokój z poszukiwaniami. A mając aż tak wygórowane wymagania zamiast szukać daj sobie spokój bo mało kto z takim rozpuszczonym dziewczęciem bedzie chciał utrzymywqać kontakt. Myślisz ze sprowokujesz facetów takimi wyznaniami i nagle zaczną się zabijac o ciebie? Bo majac niewiele mniej niż 30 lat. mozesz być ładna ale jeszcze popracuj nad tym zeby faceci zaczeli dostrzegać intelekt a nie tylko próżnię w głowie. W twoim wypadku zderzenie z rzeczywistościa zaboli bardziej ciebie niż 30 latka.Uzywaj też słów których znaczenie pojmujesz bo wikszym hipokryta od ciebie trudno byc// no coż. jesteś na najlepszej drodze do zostania singlem. I dobrze.. Faceci odetchną

Ciekawe, ja widziałam sporo fajnie wyglądających, z zainteresowaniami, super pracą itp. Tylko że oni raczej szukali młodych dziewczyn do zabawy a nie do poważnego związku

Gość Gość

Młodzi to się co najwyżej z nią spotkają na jednorazowy seks.