Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość KKKK

Koleżanka zaprosiła mnie do domu i cału czas popisywała się co umie jej dziecko. Czy znacie takie osoby?

Polecane posty

Gość KKKK

Koleżanka zaprosiła mnie żebym przyszła do niej z moim synkiem. Ona ma też synka, 3 tygodnie starszego niż mój. Praktycznie od progu kazała mu przybijać piątkę, pokazywać jak tańczy, jak układa sorter, byłam wręcz zmuszona oglądać jego (a właściwie jej popisy), jak świetnie macha do Teletubisiów. Co jakiś czas dopytywała czy mój już to potrafi. No mój wypadł tutaj blado - nie lubi grających zabawek, nie tańczy do muzyki, jest raczej spokojnym dzieckiem, woli oglądać książeczki i potrafi wskazać w nich wiele rzeczy oraz ładnie naśladuje różne odgłosy. Kiedy przyszłpo do pożegnania oczywiście kazała mu zrobić PAPA. Mój potrafi, ale ostatnio zaczął "olewać" ten gest i robi jak sam uzna to za stosowne. No oczywiście tutaj nie zrobił. Koleżanka do mojego synka - co nie zrobisz nam PAPA? O, spójrz mój potrafi!!!

Przyszłam do niej pogadać na luzie. Odstresować się, a czułam się jak w jakimś cyrku.... Czy znacie takich ludzi??? Nasi chłopcy mają 15 miesięcy.

Gość Ggg

Czy gdyby się okazało, że twój syn robi to wszystko lepiej niż jej dziecko, również zalozylabys ten temat? 

Gość KKKK

Wiesz co jest sporo rzeczy ktore moj syn robi lepiej, ale nigdy by mi nie przyszlo do glowy zeby odwalac taki cyrk...

Gość Gość

Wyścig szczurów od pampersa, a potem depresje i załamania nerwowe u coraz młodszych ludzi.

Gość Gosciuwa

Znamy , wszystkie prawie mające dzieci

Gość Klaudia

Uciekaj od takich gdzie pieprz rośnie. Po co Ci stresy...

Gość olga
2 godziny temu, Gość KKKK napisał:

Przyszłam do niej pogadać na luzie. Odstresować się, a czułam się jak w jakimś cyrku.... Czy znacie takich ludzi??? Nasi chłopcy mają 15 miesięcy. 

Jak na 15 miesięcy to nie są jakieś odjechane umiejętności... Raczej normalne, nie wiem czym tu się chwalić. Zrobić "papa" czy  tańczyć w rytm muzyki potrafią dzieci przed skończeniem roku.

Gość Lubie pomarancze

Dokladnie to co potrafi syn Twojej kolezanki potrafi robic srednio rozgarniety roczniak. Znam osobiscie dzieci 15miesieczne ktore zaczynaja mowic zdaniami. Kolezanka naprawde nie ma sie czym chwalic. Jest stuknieta

Gość KKKK

No dobra dziewczyny a co potrafia Wasze 15 miesieczniaki?

chwalcie sie ile wlezie ;-)

Gość kjbhc

Dużo ludzi którzy mają pierwsze dzieci tak się zachowuje, przy drugim z reguły normalnieją 😄

Gość Gość
27 minut temu, Gość kjbhc napisał:

Dużo ludzi którzy mają pierwsze dzieci tak się zachowuje, przy drugim z reguły normalnieją 😄

Znam takich co nie normalnieją i są dumni z każdego 0,5cm bycia wyższym od innych dzieci, z każdej fałdki więcej, "bo odżywione" itp. 😄

Gość KKKK

O, kolezanka jeszcze opowiadala jaka synek ma duza stope (oczywiscie wieksza od mojego) oraz ile ma zebow (moj ma niestety malo, zaczal pozno zabkowac)

Gość Aaaaa

Mi znajoma wmawiała, że jej 2 letnie dziecko przeliterowało jakąś nazwe tylko ciekawe jak skoro potrafiło powiedzieć tylko mama i baba

Gość gość

Twój  jeszcze się dość nagada i nabega w zyciu. A to  tempa pinda, lekcewaz ją ona się na tobie chcę  dowartosciowac.  Najlepiej jest takie lekceważyć i patrzeć na nie z góry z politowaniem.

Gość hgok

Dziecko mojej siostry mając 15 msc umiało liczyć do 10, a mając 20 już zaczynało mówić zdaniami. Umiejętności dziecka twojej koleżanki moja siostrzenica posiadła mając nie więcej jak 9 msc. I  nie była w tym jakimś ewenementem.Także twoja koleżanka nie ma się czym chwalić :D

Gość Jhhg

Ogolnie wscielizna macica a potem cd az do tesciowej to czesto stan chorobowy