Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Jacek

Okulary oprawki

Polecane posty

Gość Jacek

Witam złamały mi sie podczas wycierania oprawki w puł na nosie  ale były ze 4 razy u ukulisty ustawiane okulisty za uszniki też były ustawiane boki bo cisły mnie podgrzewane raz ciasne były raz za luzne I z tego myśle że pekły powodu raz były ostatno bardzo wykrzywione w duł oprawki ustawiane na nos co mam zrobic mam jeszcze gwaracje tylko 3 miesiace jemiałem a 2 lata jest gwaracja na nie może ktoś mi doradzić proszę dziekuje pozdrawiam kosztowały oprawki 329.

Gość Oprawki

Witam złamały mi sie podczas wycierania oprawki plastyki w pòl na nosie  ale były ze 4 razy u okulisty ustawiane okulisty za uszniki też były ustawiane boki bo cisły mnie podgrzewane raz ciasne były raz za luzne I z tego myśle że pekły powodu raz były ostatno bardzo wykrzywione w duł oprawki ustawiane na nos co mam zrobic mam jeszcze gwaracje tylko 3 miesiace jemiałem a 2 lata jest gwaracja na nie może ktoś mi doradzić proszę dziekuje pozdrawiam kosztowały oprawki 329.

Gość gość Kasia
3 minuty temu, Gość Jacek napisał:

Witam złamały mi sie podczas wycierania oprawki w puł na nosie  ale były ze 4 razy u ukulisty ustawiane okulisty za uszniki też były ustawiane boki bo cisły mnie podgrzewane raz ciasne były raz za luzne I z tego myśle że pekły powodu raz były ostatno bardzo wykrzywione w duł oprawki ustawiane na nos co mam zrobic mam jeszcze gwaracje tylko 3 miesiace jemiałem a 2 lata jest gwaracja na nie może ktoś mi doradzić proszę dziekuje pozdrawiam kosztowały oprawki 329.

Panie Jacku

Źle Pan trafił bo to jest kobiece forum.

Gość Optyk magda

Oprawki mogly zostac przegrzane podczas regulacji,mogly powstac jakies  mikropekniecia, co w efekcie doprowadzilo do zlamania frontu. Niestety tego sie nie udowodni i jest to uszkodzenie mechaniczne. Mozna zamowic ten front,przelozyc zauszniki isoczewki. Koszt okolo 60zl. Z jakiej firmy byly oprawki?

Gość Optyk magda

Ma Pan napisane na lewym zauszniku, firme i model. Prosze pojsc do optyka,poprosic o zamowienie frontu i przelozenie szkiel i  zausznikow.

Gość Jacek
2 minuty temu, Gość Optyk magda napisał:

Ma Pan napisane na lewym zauszniku, firme i model. Prosze pojsc do optyka,poprosic o zamowienie frontu i przelozenie szkiel i  zausznikow.

Pani Magdo, wygląda Pani na gorącą kocicę. Może się spotkamy ;)

A może przejdźmy na ty. Jestem Jacek.

Gość Optyk magda

Panie Jacku chyba nie bede mogla jednak Panu pomoc widze, a naprawde chcialam sluzyc pomoca.

Gość Jacek
13 minut temu, Gość Optyk magda napisał:

Panie Jacku chyba nie bede mogla jednak Panu pomoc widze, a naprawde chcialam sluzyc pomoca.

Magdusiu dla Ciebie jestem Jacek a nie pan. A Ty dla mnie jesteś Magda a nie pani.

Marzę o Tobie i będę ostrożny przy rozdziewiczaniu Cię.

Gość Jacek
15 minut temu, Gość Optyk magda napisał:

Wiem Magdusiu, że chciałaś mi zrobić dobrze, doceniam to. Nic nie stoi na przeszkodzie, żebyśmy się spotkali kotku ;)

Gość Jacek
19 minut temu, Gość Optyk magda napisał:

Magdusiu jesteś tam dziewico? ;)

Gość Jacek
59 minut temu, Gość Optyk magda napisał:

Oprawki mogly zostac przegrzane podczas regulacji,mogly powstac jakies  mikropekniecia, co w efekcie doprowadzilo do zlamania frontu. Niestety tego sie nie udowodni i jest to uszkodzenie mechaniczne. Mozna zamowic ten front,przelozyc zauszniki isoczewki. Koszt okolo 60zl. Z jakiej firmy byly oprawki?

Magdusiu nie odchodź z kafeterii.