Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Kiki

Faceci to mają dobrze :/ Zmarszczki

Polecane posty

Gość Kiki

Ja i mój mąż mamy po 33 lata.

Mi się już robią delikatne zmarszczki 2 bruzdy pod oczami, linie w kącikach oczu, zmarszczka pionowa pomiędzy brwiami.

A mąż nie ma jeszcze nic. Dziś mu się dokładnie przyjrzałam jak spał i ma twarz młodszą niż ja...

Niesprawiedliwe to, że faceci wolniej się starzeją na twarzach.

Gość ...

nie wiem czy mamy tak dobrze... nie powiedziałbym.

Gość mnjkjjjjjjjj

w sensie że sek.sia.grę musicie zażywać, już kuśka zaczyna odmawiać posłuszeństwa..

Gość 6364

w naturze nic nie ginie, mężczyzna wolniej się starzeje - rzeczywiście jest to naukowo potwierdzone, ale by było w naturze równo, to krócej żyje niż kobieta.

Gość uff

ja mam te wszystkie zmarszczki a mam 25 lat kurła xD  a mimo to nadal oceniają mnie na 16 lat..ja widzę te zmarszczki z bliska w lustrze i się właśnie wkurzam na to..za wcześnie to ://

Gość gość

wolniej sie starzeja, bo później dojrzewają

nie zauważyłam, żeby faceci wolniej się starzeli. może twój mąż ma po prostu dobre geny, albo ty go oceniasz łaskawiej niż siebie.

ale tak ogólnie to dziś masa młodszych ode mnie kolesi siwieje i łysieje, ale takie czasy.

Gość uff

ale wiesz co? Ciesz się jeśli kochasz męża a zakładam że tak jest bo to zapewne znaczy, że jest w życiu szczęśliwy i z Tobą :)) 

Ja myślę, że u mnie te zmarszczki wzięły się ze stresu, z niesypiania po nocach, jak ktoś ma dużo stresu to to szkodzi, stres niszczy zdrowie i może źle wpływać też na wygląd..a gdy ktoś żyje w miarę bezstresowo to wtedy starzeje się wolniej, no chyba, że np. pali, ale palacze często palą..ze stresu 😉

ja nie palę i nie piję no ale brak snu pomimo tabletek nasennych..