Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Weronika21

Antykoncepcja

Polecane posty

Witam , jestem w połowie 3 opakowania Vines , tabletki przyjmuje regularnie , 15 dni temu doszło do zbliżenia z moim partnerem , co zakończyło się „końcem w środku” , 2 dni temu robiłam test wyszedł negatywny , dziś także zrobiłam test także wyszedł negatywny . Czy są jakieś możliwości abym była w ciąży ? Strasznie się martwię , jestem młoda i nie chce zostać mama . A anty stosuje po to aby nie zajść ... to był błąd ze zgodziłam się aby mój chłopak doszedł we mnie ... mam straszne schizo ... ze jednak jestem w ciąży ... proszę uspokoicie mnie :-/ 

Gość Gość

Na 100% nie jestes w zadnej ciąży. Jezeli tabsy bierzesz regularnie to mozesz byc spokojna. No i test negatywny.

Gość Antykoncepcja

Oby tak bało ... za 2 dni mam dostać okres ... 😊 dziękuje za taka wspierająca odpowiedz 🙂

27 minut temu, Gość Antykoncepcja napisał:

Oby tak bało ... za 2 dni mam dostać okres ... 😊 dziękuje za taka wspierająca odpowiedz 🙂

Postaraj się też tak nie stresować bo możesz w ten sposób doprowadzić do tego, że okres Ci się spóźni trochę to już w ogóle oszalejesz 😄  

Gość Anty
18 godzin temu, Niunia napisał:

Postaraj się też tak nie stresować bo możesz w ten sposób doprowadzić do tego, że okres Ci się spóźni trochę to już w ogóle oszalejesz 😄  

Staram się panować !! Zajmować się czym .. byle by nie myśleć ... mój chłopak ma już mnie serdecznie dość .. 

Gość Anty

Ciagle wydaje ni się ze mam większy brzuch ze Brodawki ciemniejsze . Masakra testy negatywne ale nie mój mózg mądrzejszy 😆

Gość Anonimowa

Biorę regularnie tabletki a partner zawsze kończy w środku (w końcu po to biorę tr tabletki żeby seks był pełny), nie masz się czym stresować.

Gość Jaaa

1 godzinę temu, Gość Anonimowa napisał:

Biorę regularnie tabletki a partner zawsze kończy w środku (w końcu po to biorę tr tabletki żeby seks był pełny), nie masz się czym stresować.

I nigdy się nie stresowałas ? Ile już je bierzesz? Ja jestem w trakcie 2 tabletki placebo i czekam z niecierpliwością ! 😊

Gość ###

Dziewczyny dzisiaj dostałam śluz z krwią nie pierwszy raz bo przed tabletkami tez tak nieraz miałam .. oby jutro wróciło wszystko do normy !!