Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Załamana

Bol jezyka po wizycie u dentysty

Polecane posty

Gość Załamana

2 tygodnie temu byłam u dentysty. Leczył mi gorna prawa szóstkę bez znieczulenia. 

Niestety do dzisiaj czuje ze język z boku z lewej strony jest obolaly. Gołym okiem żadnych pęcherzyków aft nie widać. Może z boku i pod językiem kolor jest ciut inny niż z prawej strony języka. 

Rano jak się budzę to dodatkowo za dolnym  zebami tak jak dotykam językiem czuje taki jakby osad ktory w ciągu dnia znika. 

Co to może być?  Czy zaraziłam się czymś u tego dentysty? Czy może jestem na coś uczulona?  Myślałam o grzybicy ale na języku nie ma nalotu żadnego. 

Tyle się naczytalam w necie o raku języka jamy ustnej ze juz mnie głowa od tego boli.

Wcześniej zdarzały mi się jakieś bolące wypryski na jezyku ale zazwyczaj po kilku dniach mijalo. 

Gość Załamana

Up

Gość Załamana

Up

Gość Załamana

Moj język nadal nie w formie. Na lewym brzegu i trochę pod spodem są jakby 3 zaczerwienione place jakby z bialawa obwodka. 

Nie wygląda to jak typowa afta ani jak plesniawka ani opryszczka. Sama nie wiem czym już to smarować. W piątek mina 3 tygodnie  jak się zaczęło. Martwi mnie to strasznie. 

Gość Krakuseczka2

jesli masz watpliwosci to najlepiej zadzwon sobie do swojego dentysty, ja zawsze tak robie, mam wspaniala denystke do ktorej zawsze sie moge zwrocic jak mam jakiekolwiek pytania czy obawy a ze jestem panikarą to zwykle mam sporo 😄 Pani doktor nie ma ze mna latwo ale jest wyjatkowo cierpliwa i wyrozumiala, najepsza dentystka jaka znam , pani Iwonka Olszewska Czyż ze Scandinavian Clinic 🙂

Gość Załamana

Niestety byłam tam pierwszy raz.mam tylko nr do rejestracji. Dzisiaj jest nieczynne. Poza tym i tak stomatolog musiałby to zobaczyć. 

Gość Załamana

Up