Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Gos

Już wiem co robiłam źle

Polecane posty

Gość Gos

Że faceci ode mnie uciekali, mimo początkowego zainteresowania. Przemyślałam wszystko i nie czuje nic oprócz spokoju i oczekiwania na to, co dobrego mnie spotka, a czuje, że tak się stanie i Wam życzę 😄

Gość Gość

No więc co robiłaś źle?

Gość Ktoś całkiem obcy

Masz rację spokój jest najważniejszy. Co ma być to będzie, Pozdrawiam

Gość gość
1 minutę temu, Gość Gość napisał:

No więc co robiłaś źle?

Nic.To oni byli do niczego.

Gość Gos

Bałam się, że mnie ktoś odrzuci, starałam się za bardzo i paradoksalnie przez ten strach właśnie oni mnie odrzucali. Dzięki mamo i tato za zaburzenia przywiązania. 

Gość Gos

Gość Ktoś całkiem obcy   

Dokładnie tak jak mówisz, również pozdrawiam i miłego dnia wszystkim 😉

Gość Rozumiem
47 minut temu, Gość Gos napisał:

Bałam się, że mnie ktoś odrzuci, starałam się za bardzo i paradoksalnie przez ten strach właśnie oni mnie odrzucali. Dzięki mamo i tato za zaburzenia przywiązania. 

W samo sedno. Mam to samo, chciałam dobrze, wyszło jak zawsze. Teraz mi wstyd że się tak angazowałam, im bardziej okazywałam uczucia tym bardziej on się odsuwał.

W końcu powiedział mi że on nigdy nie chciał związku ze mną, liczył tylko na niezobowiazujacy sex.

Serce mi pękło z wlasnej głupoty. Zdecydowanie muszę nauczyć się panować nad uczuciami i nie podawac się na tacy.

Życzę ci wszystkiego dobrego.

Gość Pomocy

A macie jakiś sprawdzony sposób, żeby podchodzić tak ze spokojem?:D Boję się odrzucenia i samotności, a wiem, że mój partner mnie nie kocha i serduszko mi pęka, nawet jak jestem w związku.. 

Gość Gosc
2 minuty temu, Gość Pomocy napisał:

A macie jakiś sprawdzony sposób, żeby podchodzić tak ze spokojem?:D Boję się odrzucenia i samotności, a wiem, że mój partner mnie nie kocha i serduszko mi pęka, nawet jak jestem w związku.. 

Praca z wewnętrznym dzieckiem.

Gość Fikołek

Najlepsza opcja , to przewloczyc się, ukochać siebie samego ,nie liczyć na wsparcie z zewnątrz no i .. włóczyć się , znaleźć sobie kogoś do włóczęgi , niekoniecznie do życia pod jednym dachem , tyle już w życiu widziałam, tyle przeszłam i nie widzę ,żeby ludzie mieli serce na dłoni dla innych, jest dużo egocentryzmu i przechwałek, to destrukcyjne. Siła jest kobietą , a mężczyźni boją się silnych kobiet. Czasem zwyczajnie nie warto brnac w żaden związek .. stworzyć swoje miejsce na ziemi i egzystować bez względu na wszystko..jak trzcina na wietrze. Nie sluchac wiatrów co szepczą , to źli doradcy. 

Gość matolek

Roza wiatrow jest mi wierna,trzcina pewnie tez ale jakas mizerna...

Gość Gos
2 godziny temu, Gość Fikołek napisał:

Najlepsza opcja , to przewloczyc się, ukochać siebie samego ,nie liczyć na wsparcie z zewnątrz no i .. włóczyć się , znaleźć sobie kogoś do włóczęgi , niekoniecznie do życia pod jednym dachem , tyle już w życiu widziałam, tyle przeszłam i nie widzę ,żeby ludzie mieli serce na dłoni dla innych, jest dużo egocentryzmu i przechwałek, to destrukcyjne. Siła jest kobietą , a mężczyźni boją się silnych kobiet. Czasem zwyczajnie nie warto brnac w żaden związek .. stworzyć swoje miejsce na ziemi i egzystować bez względu na wszystko..jak trzcina na wietrze. Nie sluchac wiatrów co szepczą , to źli doradcy. 

Tak się teraz właśnie włóczę, nie czekam na kogoś. Jestem sama dla siebie i próbuje kochać siebie mocniej. I czerpać jak najwięcej z tego co jest dobre, a resztę obchodzić bokiem. Piękny wpis, dziękuję ❤️