Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Izuniaaaa

2 kreska po 2 godzinach

Polecane posty

Gość Izuniaaaa

Witam dziewczyny,

czy miała z was któraś taką sytuację, ze zrobiła jej się druga kreska na teście ciążowym po dłuższym czasie tj. po około 2 godzinach? Jak to się u Was zakończyło, ciążą czy fałszywym alarmem? Piszcie:-) u mnie zrobiła się druga krecha po dwóch godzinach, na drugi dzień dostałam okresu. Dodam, ze test robiłam dzień przed spodziewaną miesiączką i 12 dni po domniemanym zapłodnieniu.

Gość Saria

Niestety nie miałam takiej sytuacji. Ale w instrukcji jest napisane, że po godzinie wynik jest niemiarodajny. 

Gość Gooha

Ja tak miałam tzn test zrobiłam z rana nic nie było, wróciłam z pracy miałam wrzucić test ale jeszcze zajrzałam patrze 2 kreska- nie możliwe. Pogonilam do apteki zrobiłam 2 wyszłao2 kreski. Ale nie dostałam okresu. 

Gość Rumianek

Ja miałam. Pojawiła się kreska, ale delikatnie szara. Nie było z tego ciąży.

Gość Gosc

Wczesna ciaza jak to moj gin mowi "mala"

Gość Izuniaaaa

No u mnie to ciąża nie jest, bo mam właśnie 4 dzień okres. U moich dwóch koleżanek takie 2 kreski świadczyły o bardzo wczesnej ciąży, u mnie nie. 

Gość Aka
35 minut temu, Gość Izuniaaaa napisał:

No u mnie to ciąża nie jest, bo mam właśnie 4 dzień okres. U moich dwóch koleżanek takie 2 kreski świadczyły o bardzo wczesnej ciąży, u mnie nie. 

Bo taka kreska po czasie może znaczyć wszystko i nic, tak jak jest napisane w instrukcji. Zrób ten test autorko, odczekaj odpowiednią ilość minut i wyrzuć, a nie rozkminiaj.