Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Gość

Hafiją też usuwa negatywne komentarze

Polecane posty

Gość Gość

Hafiją też blokuje negatywne komentarze. W dodatku teraz taka współczująca mamom mm, a jeszcze 5 lat temu obrażała takie matki, np. na tatapad. Dziś się tego wypiera. Stawia już nie na kp, a na linię ubrań tylko dla dzieci i mam kp.

Gość Kpmama

Wara od hafiji!!!!!!!

Hafija robi dużo dobrego promowaniem kp i wspieraniem matek w walce o laktację nie powinno się o niej źle pisać i źle mówić bo to nasze dobro narodowe wiesz ile ona laktacji uratowała????????gdyby nie ona to miliony dzieci byłoby karmione tym sztucznym syfem 

Ja się cieszę że trafiłam na bloga hafiji karmię już 3 lata i końca nie widać nawet nie chce końca ani ja ani moja córka która co wieczór przytula się do moich piersi nie ma nic piękniejszego niż karmiąca matka

Jeżeli ktoś swiadomie rezygnuje z karmienia piersią to uważam że takiej matce powinna przyglądać się opieks społeczna hafija ma rację że piętnuje matki wybierające sztuczny syf i w pełni ją w tym popieram też piętnuje nawet wsrod znajomych i rodziny niech wiedzą czym karmią swoje dzieci 

Tylko dzieci mi żal bo będą bardziej chorować bo będą mniej inteligentne nie dostały przeciwciał których nie znajdą w żadnym sztucznym proszku

Popieram hafije w każdym jej działaniu