Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Lilianna89

Zakończony romans

Polecane posty

Dostałam od tego mężczyzny maila że doprowadziłam go do depresji i że musi sobie wszystko przemyśleć bo po akcji jaką zrobiłam chyba już to wszystko jest bez sensu. Tylko co ja zrobiłam? Jaka scenę? Że chcialam i zarządzalam uczciwości i rozwiazania spraw? Jest koncowka roku A ja jestem rozwalona bez perspektyw i leżę psychicznie

Gość gość

Nic nie zrobilas zlego. On chce zrzucic wine na Ciebie. Jest zly, zes sie odsunela i nic nie bedzie dopoki nie pokaze Ci papierow rozwodowych. A takich papierow on Ci nigdy nie pokaze, bo w jego zamysle jest tylko te 2 razy w miesiacu zobaczyc Cie,  posexic sie i tyle. a zaden rozwod mu nie w glowie.

32 minuty temu, Gość gość napisał:

Nic nie zrobilas zlego. On chce zrzucic wine na Ciebie. Jest zly, zes sie odsunela i nic nie bedzie dopoki nie pokaze Ci papierow rozwodowych. A takich papierow on Ci nigdy nie pokaze, bo w jego zamysle jest tylko te 2 razy w miesiacu zobaczyc Cie,  posexic sie i tyle. a zaden rozwod mu nie w glowie.

Gdybym miała komuś kiedyś doradzać coś w tej kwestii to nie dopuszczać do tego typu sytuacji. Nie wdawać się w takie relacje.  Chyba że trafi się na mężczyznę który naprawdę załatwi takie sprawy z godnością i po męsku i dba przy tym  Nietylko o swój własny tyłek. Ale to raczej ciężko.

Gość Mmmmmmm

Dokładnie. Jemu żaden rozwód w głowie i jest zły ze pozbawilas go darmowego roochanka.

olej dziada i tyle.

Gość Gosc szydera
1 godzinę temu, Lilianna89 napisał:

Dostałam od tego mężczyzny maila że doprowadziłam go do depresji i że musi sobie wszystko przemyśleć bo po akcji jaką zrobiłam chyba już to wszystko jest bez sensu. Tylko co ja zrobiłam? Jaka scenę? Że chcialam i zarządzalam uczciwości i rozwiazania spraw? Jest koncowka roku A ja jestem rozwalona bez perspektyw i leżę psychicznie

Oj biedny , chlip chlip. Jak go strasznie szkoda . 

Gość gość

Daj sobie z nim spokój, bo z tego nic nie będzie. Jedyne co będzie to zrzucanie winy na Ciebie. A najgorsi są tacy faceci co całą wine zrzucają na kobietę, a siebie nie widzą.

Daje. Bo jeszcze chwila i uwierzę że jestem odpowiedzialna za całe zlo w jego życiu. Czasami patrzę jak kobiety wykorzystują mężczyzn to aż nie dowierzam. Ja nigdy nie dostałam nawet żadnego prezentu nigdzie razem nie byliśmy. Dopiero teraz docierają do mnie takie rzeczy. 

Gość ona z Katowic

Trzeżwo i obiektywnie: jesteś szlaufem. W takie układy nie należy sie pakować i koniec. Dalej nawet nie chce mi się czytać więc reszty nie skomentuję. Trzeba było sobie znaleźć faceta samotnego i bez zobowiązań.

Gość Gosc
39 minut temu, Gość ona z Katowic napisał:

Trzeżwo i obiektywnie: jesteś szlaufem. W takie układy nie należy sie pakować i koniec. Dalej nawet nie chce mi się czytać więc reszty nie skomentuję. Trzeba było sobie znaleźć faceta samotnego i bez zobowiązań.

A na tego kurwi*arza jak powiesz ? 

43 minuty temu, Gość ona z Katowic napisał:

Gdybym na początku tej znajomości myślała trzeźwo i obiektywnie to pewnie takiej sytuacji by nie było. Ale jakby człowiek wiedział że się potknie to by się położył. Wiec proszę bez epitetów bo pisząc ten post raczej miałam świadomość że nikt mi nie powie iż to znajomość etyczna i uczciwa.