ciekawa1a 0 Napisano Grudzień 29, 2018 Cześć! Mam problem ostatnio zrobiłam to z chłopakiem i wyleciało sporo krwi i leciała tak przez 4 dni wczoraj znowu chcieliśmy to zrobić, ale okazało się że znowu krwawie do tego jak ma się to wejście to są tam tak jakby dwie oddzielne dziury i nie wiemy o co w tym chodzi. Ból był nie do zniesienia za pierwszym razem a co dopiero jak wczoraj to chcieliśmy zrobić. Jeżeli wie ktoś o co w tym wszystkim chodzi to proszę o odpowiedź naprawdę mi zależy! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Gość Napisano Grudzień 29, 2018 Hmmm,dziwna sytuacja. Musisz wybrac sie do ginekologa jednak. To był pierwszy Twój raz,byłaś dziewicą? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ciekawa1a 0 Napisano Grudzień 29, 2018 Tak Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Stara baba Napisano Grudzień 30, 2018 Do lekarza! Na sor, jak nie masz innej możliwości! Wykrwawisz się Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach