Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kajk

8 tydzien ciazy brak objaw? Plamienia?

Polecane posty

Gość kajk

Hej dziewczyny. To moja pierwsza ciaza, jestem w 8 tygodniu. Nastepny termin u ginekologa mam dopiero na 2 stycznia, ale martwi mnie to ze nie mam zadnych objaw typu mdlosci, nie przeszkadzaja mi zapachy moze troche, ale nie mam jakis takich typowych objaw w ciazy. Jedynie to moze siusiam wiecej, jestem zmeczona i mam straszne zaparcia:(

Martwi mnie tylko to jak ostatnio za dlugo chodze to pojawiaja mi sie jasno brazowe plamienia na poczatku byly kremowe a teraz jasno brazowe. Naczytalam sie tyle rzeczy w tym internecie i okropnie sie boje :(

Gość Xxx
9 minut temu, Gość kajk napisał:

Hej dziewczyny. To moja pierwsza ciaza, jestem w 8 tygodniu. Nastepny termin u ginekologa mam dopiero na 2 stycznia, ale martwi mnie to ze nie mam zadnych objaw typu mdlosci, nie przeszkadzaja mi zapachy moze troche, ale nie mam jakis takich typowych objaw w ciazy. Jedynie to moze siusiam wiecej, jestem zmeczona i mam straszne zaparcia:(

Martwi mnie tylko to jak ostatnio za dlugo chodze to pojawiaja mi sie jasno brazowe plamienia na poczatku byly kremowe a teraz jasno brazowe. Naczytalam sie tyle rzeczy w tym internecie i okropnie sie boje 😞

Proponuję wizytę u lekarza. Ja tak miałam przy drugiej ciąży- dostałam leki podtrzymujące ciążę, zalecenie leżenia i po 2 tygodniach było już ok. Cisza zakończyła się pomyślnie.

Gość kaik

Gosc Xxx dziekuje Ci za odpowiedz. Wszystko okaze sie 2 stycznia, ale mam tak okropne mysli ze maz zabronil mi czytac w internecie te wszystkie rzeczy co tu wypisuja. Tak jak mowilam plamienia pojawiaja sie po wysilku po zakupach albo gdy chodzilam po miescie jak leze w domu jest ok. Bylam w 6 tygodniu u lekarza i wszystko bylo w porzadku. No zobaczymy oby to nie bylo nic strasznego. Tylko od poczatku ciazy nie mam zadnych objaw .. nic .. tylko tak jak pisalam zaparcia, siusiam, bolace piersi i to na tyle. Nawet nie mam jakiegos mega apetytu. I to mnie bardzo martwi. Czy sa kobiety bez objaw? Czy to normalne? Macie moze tez jakis sposob na zaparcia w ciazy?

Gość Biedronka
4 minuty temu, Gość kaik napisał:

Gosc Xxx dziekuje Ci za odpowiedz. Wszystko okaze sie 2 stycznia, ale mam tak okropne mysli ze maz zabronil mi czytac w internecie te wszystkie rzeczy co tu wypisuja. Tak jak mowilam plamienia pojawiaja sie po wysilku po zakupach albo gdy chodzilam po miescie jak leze w domu jest ok. Bylam w 6 tygodniu u lekarza i wszystko bylo w porzadku. No zobaczymy oby to nie bylo nic strasznego. Tylko od poczatku ciazy nie mam zadnych objaw .. nic .. tylko tak jak pisalam zaparcia, siusiam, bolace piersi i to na tyle. Nawet nie mam jakiegos mega apetytu. I to mnie bardzo martwi. Czy sa kobiety bez objaw? Czy to normalne? Macie moze tez jakis sposob na zaparcia w ciazy?

Ja tak miałam do końca ciąży. Zero wymiotów, mdłości, nieznośnych zapachów. Po prostu hormony.... Plamienia też miałam, dostałam luteinę dopochwowo i duphaston. Dziecko zdrowe, poród CC, ale bez komplikacji. 

Gość Xxx
7 minut temu, Gość kaik napisał:

To leż lub jak możesz to idź szybciej do lekarza. Ja niestety pierwszą ciążę tak straciłam- za bardzo odwlekalam z pójściem do lekarza. Co do młodości to też nie miałam,  za to potem jak dostałam leki podtrzymujące to miałam mega mdłości do 20 tygodnia. Ciążę są różne, więc się nie sugeruj.