Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Mlodylistek

Jedno spotkanie na seks bez zobowiązań?

Polecane posty

Gość Mlodylistek

Dzis weszłam na czat erotyczny i rozmawiałam z facetem. Zaproponował mi spotkanie. Mam ogromna ochotę, zeby w koncu spotkac sie na seks bez zobowiązań, ale tylko ten jeden raz. On mowi ze jemu tez zalezy na dyskrecji. Zrobiliście kiedyś cos takiego? Boje sie troche, ze bede miec wyrzuty sumienia, a z drugiej strony mogłabym sie zabawić, w koncu nie jestem w zwiazku. Isc w to? Help dziewczyny

Gość StaryLisek

Poznaj go, zadzwoń, porozmawiaj, przygotuj plan B na wypadek, dyby sprawy nie potoczyły się tak, jak tego chcesz. W końcu faceci są od tego, żeby się z nimi spotykać no i z życia trzeba korzystać. Przygotuj zabezpieczenie - oni nie zawsze mają gumkę ze sobą - spotkaj się na neutralnym gruncie, może najpierw w kawiarni, wypij kawę, przyjrzyj się,   i ... wolna wola.

Gość CoMiZrobiszJakMnieZłapiesz

Dziewczyno dobrze się zastanów czy na pewno tego chcesz? Nigdy tego nie zrobiłam i nie zrobiłabym. Nie z przypadkowym mężczyzną. lepiej poczekaj na tego właściwego jak pisze muminka552.

Gość Daaanka

Nie raz tak się spotykałam, mimo że jestem mężatką.Mąż często wyjeżdża,tygodniami go nie ma, tylko kwestia opieki babci nad dziećmi i heja.Babcia nie lubi męża, kuma o co chodzi i trzyma buzię na kłódkę.Z kilkunastoma tak się spotykałam na jedną noc i mam pozytywne doświadczenia.Dla jednego, jeśli by chodziło o seks, to bym puściła swojego kantem.Co on wyrabiał i jak mnie rżnął!!!!! Poezja.