Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

WMK

Malo widoczna 2 kreska brak okresu od 3 dni

Polecane posty

Od 3 dni spoznia mi sie okres .mam duzo piersi boli tylko jedna prawa oraz lewy jajnik kuje podbrzusze rowniez mnie lekko boli.bol jest promieniujacy i kujacy.

Test wykonany w dniu spodziewanej miesiączki 2 kreska bardzo slabo widoczna wrecz trzeba zobaczyc po swiatlem żeby bylo cos widac.

Wspolzycie podczas dni plodnych oczywiscie bylo jednak bez finału w środku.

Prosze o radę

Gość Gość

Druga kreska blada czy nie oznacza ciaze. Zrob jutro rano drugi test dla pewnosci. Nie musi byc final w srodku, zeby zajsc w ciaze. Poza tym nie KUJE, tylko KLUJE

Pewnie to wczesna ciąża dlatego kreska była bardzo blada. Powtórz test. 

Nie wiem bo naprawde prawie ze jej nie widac i nie wiem czy to nie cień z 2 pola kreski.

Zrobie 2 test ale wygląda mi na miesiączke objawowo ale boli i przestaje i tak w kołko.

Gość Qer

U mnie objawy były identyczne jak przed okresem tylko okresu nie było. Tak miałam w dwóch ciążach.

Tylko ze mam naprawdę wątpliwości bo u mnie nie ma tej 2 kreski różowej tylko jest taka biało szara i naprawdę widoczna tylko pod kątem.I też to że zrobiona w dniu spodziewanej miesiączki. MAM JE NIE REGULARNE ale przy 1 ciąży były dwie wyraźne kreski w dniu spodziewanej miesiączki. 

Gość Qer

Nieregularne czyli od ilu do ilu dni?

Gość ona

jeśli kreska nie jest różowa, nawet minimalnie i ledwo widocznie, to ja jeszcze z radością/rozpaczą (:)) z powodu ciąży mocno bym się wstrzymała