Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Gość

Mój syn zrobił dziecko kolezance

Polecane posty

Gość Gość

Mój syn zrobił dziecko swojej koleżance. Ma 16 lat. Ona jest w 7 tygodniu. Jej rodzice ciągle do nas wydzwaniają i proszą o spotkanie. Nie wiem co o tym myśleć. Tyle razy mu mówiłam o prezerwatywach...on mówi, że ona mu tylko obciągnięla. jak

Gość gość
2 minuty temu, Gość Gość napisał:

Cud

Dokładnie. Cud mniemany, krakowiacy i górale. A tak na poważnie to trzeba się spotkać i porozmawiać co z tym fantem zrobić. Chłopak mówi, że mu obciągnęła, bo się boi teraz konsekwencji.

Gość gość
5 minut temu, Gość Gość napisał:

Mój syn zrobił dziecko swojej koleżance. Ma 16 lat. Ona jest w 7 tygodniu. Jej rodzice ciągle do nas wydzwaniają i proszą o spotkanie. Nie wiem co o tym myśleć. Tyle razy mu mówiłam o prezerwatywach...on mówi, że ona mu tylko obciągnięla. jak

Jak co o tym myśleć? Spotkać się. Już to widzę, jak mówiłaś o prezerwatywie.

Gość Gość
3 minuty temu, Gość gość napisał:

Dokładnie. Cud mniemany, krakowiacy i górale. A tak na poważnie to trzeba się spotkać i porozmawiać co z tym fantem zrobić. Chłopak mówi, że mu obciągnęła, bo się boi teraz konsekwencji.

Wyczuwam odpowiedzialnego ojca 😄 tak serio, to syna ze skory bym obdarla, a pozniej dopilnowalabym by zachowal sie odpowiedzialnie i stosownie do sytuacji. Sama tez bym pomogla, bo wina lezy  po stronie wychowania i braku odpowiedzialnosci syna. Dziewczyna tez glupia, bo zniszczyla sobie życie chwila watpliwej przyjemnosci. Ile lat ma niedoszla matka? (Domyslam sie, ze to prowo, ale znam takue sytuacje)

Gość A fig

A ja bym chciała taką sytuację,byłabym młodą babcią 🙂

Gość gość
3 minuty temu, Gość Gość napisał:

Wyczuwam odpowiedzialnego ojca 😄 tak serio, to syna ze skory bym obdarla, a pozniej dopilnowalabym by zachowal sie odpowiedzialnie i stosownie do sytuacji. Sama tez bym pomogla, bo wina lezy  po stronie wychowania i braku odpowiedzialnosci syna. Dziewczyna tez glupia, bo zniszczyla sobie życie chwila watpliwej przyjemnosci. Ile lat ma niedoszla matka? (Domyslam sie, ze to prowo, ale znam takue sytuacje)

Niestety, tylko matka. Ale znam takie przypadki. Z resztą wypowiedzi zgadzam się w 100% Pomóc ich i wesprzeć. Wdepnęli w szambo, ale nie zostawić ich samych z kłopotem, bo tylko ucierpi na tym dziecko. Wszyscy muszą wziąć odpowiedzialność za tę sytuację.

Gość Gość

Musisz się z nimi spotkać i porozmawiać na spokojnie. Do czasu pełnoletności lub pójścia do pracy syna będziecie płacić alimenty i tyle.

Gość Kolo
8 minut temu, Gość Gość napisał:

Musisz się z nimi spotkać i porozmawiać na spokojnie. Do czasu pełnoletności lub pójścia do pracy syna będziecie płacić alimenty i tyle.

Dlaczego alimenty?Gdybym była w takiej sytuacji,to bym próbowała nakłonić syna żeby ta dziewczyna z nami zamieszkała.Przeciez to byłby mój wnuk lub wnuczka.Mogą wziąć nawet ślub,oczywiście przez sąd.

Gość Gosc

Do okno zycia ich wszystkich oddajcie hue hue

Gość Monika
7 minut temu, Gość Gość napisał:

Acha,a ze wnuk ich to nie wazne...

Beda mieli wieksza rodzine.

Mam nadzieje,ze syn wybral dobrze :)

Chyba tylko tego pozostaje Ci juz zyczyc.

Bylabym zla ze "zmarnowal sobie zycie" ale byc moze nie ma tego zlego co by na dobre...

Mam nadzieje,ze rodzice dziewczyny to ludzie na poziomie ;)

Gość Gość
3 minuty temu, Gość Kolo napisał:

Dlaczego alimenty?Gdybym była w takiej sytuacji,to bym próbowała nakłonić syna żeby ta dziewczyna z nami zamieszkała.Przeciez to byłby mój wnuk lub wnuczka.Mogą wziąć nawet ślub,oczywiście przez sąd.

Ona jest niepelnoletnia. Jej opiekunami są jej rodzice. Z prawnego punktu widzenia nie ma opcji by zamieszkała poza domem rodziców. Kontakt z wnukiem mogą mieć ale alimenty będą musieli płacić-jeśli nie dobrowolnie to sadownie.

Gość eee2

namów ja niech usunie...to jeszcze dzieci.przypadkowy kdowy seks,bez uczuc.

nie psuj im zycia.i mlodosci...nie kaz sie zenic,uznawac,wpakowywac w alimenty.

definitywnie rządaj badan genetycznych jak nie usunie.

I co powiecie temu dziecku za 10 lat?

Zrobili cie pijani nastolatkowie ,jestes efektem niefortunnej wpadki bez uczuc?

albo oddaj do okna zycia...albo dla dobra mlodych ,przepisz na siebue tego bahora.

Gość Gfg
1 godzinę temu, Gość eee2 napisał:

namów ja niech usunie...to jeszcze dzieci.przypadkowy kdowy seks,bez uczuc.

nie psuj im zycia.i mlodosci...nie kaz sie zenic,uznawac,wpakowywac w alimenty.

definitywnie rządaj badan genetycznych jak nie usunie.

I co powiecie temu dziecku za 10 lat?

Zrobili cie pijani nastolatkowie ,jestes efektem niefortunnej wpadki bez uczuc?

albo oddaj do okna zycia...albo dla dobra mlodych ,przepisz na siebue tego bahora.

USUNĄĆ???? A czy to jego wina? 

Skoro nie nauczyliście synalka odpowiedzialności to WY teraz musicie zachować się jak dorośli ludzie. 

Badania genetyczne nie są głupie, (zależy jaka dziewczyna). 

Ogólnie to jak najbardziej spotkać. Na razie wy będziecie musieli płacić alimenty dopóki Wasz nieodpowiedzialny i samolubny syn nie będzie mógł sam płacić za swoje dziecko. 

I nie... to nie wina dziewczyny, co najwyżej jej rodziców, że nie wzięli córki do ginekologa (przed 18rż dziewczyna nie może sama chodzić do lekarza). 

To sobie zaoszczędził parę złotych na paczkę prezerwatyw. 

Gość gosc
2 godziny temu, Gość Gfg napisał:

I nie... to nie wina dziewczyny, co najwyżej jej rodziców, że nie wzięli córki do ginekologa (przed 18rż dziewczyna nie może sama chodzić do lekarza). 

Ja chodzilam sama do gina , juz jako 16 nastolatka 🙂 

Dziwy jakies 😛